10 cele mai rapide mașini din lume

0
733

Gear heads, adrenaline junkies, sunt aceleași când vine vorba de mașini. Vrei mereu să ai cea mai rapidă posibilă? Din fericire pentru dvs., am generat o listă cu cele mai rapide 10 mașini din lume, astfel încât tot ce trebuie să faceți este să vă alegeți.

Punctul numărul unu pentru cea mai rapidă mașină din lume se schimbă mereu. Companiile de automobile continuă să încerce să facă cea mai rapidă mașină posibilă, fie că este vorba de 0-60, fie de viteză maximă. Pentru această listă am hotărât să ne menținem la viteză superioară. La urma urmei, aceasta este una dintre cele mai atractive caracteristici ale acestor mașini puternice, nu?

Nu există nici o îndoială că unele dintre mașinile de pe această listă au fost proiectate pentru a stoarce fiecare uncie de putere din ea. Apropo, acestea sunt mașini de producție, nu cele cu turbocompresoare și compresoare, dar acestea sunt destul de nebunești și împing plicul, cele de pe această listă sunt disponibile imediat fără implicare. Așadar, verificați lista noastră cu cele mai rapide 10 mașini din lume .

10 cele mai rapide mașini din lume

10. Nobilul M600

Noble M600 mai puțin cunoscut poate să nu fie întotdeauna menționat cu mașini precum Bugatti, dar 225 mph cu siguranță merită notat în lista noastră cu cele mai rapide mașini din lume.

Fastest Cars In The World

9. Zento STI

Ca si modelul Noble M600 mentionat mai sus, Zento STI este una dintre acele masini pe care probabil ca nu le-ati auzit, dar inca va reuseste sa va socheze atunci cand aflati ca acesta se afla la o viteza de 233 mph.

Fastest Cars In The World

Fotocred: Gaurang Patkar (Wikimedia Commons)

8. McLaren F1

McLaren F1 este, cu siguranță, unul dintre cei mai vechi membri ai acestei liste, dar la 240 mph, a fost un punct de cotitură în ceea ce ar putea fi capabil să facă automobilele când a văzut pentru prima dată producția la sfârșitul anilor '90.

Fastest Cars In The World

7. Koenigsegg CCX

La o viteză de 245 mph, Koeigigsegg CCX poate fi rapid, dar compania are un nou băiat mare pe blocul pe care îl veți întâlni mai târziu pe listă.

Fastest Cars In The World

6. Saleen S7 Twin Turbo

Saleen S7 Twin Turbo este unul dintre membrii mai vechi ai celor mai rapide mașini din lume, dar la 248 mph, care pot argumenta cu privire la încă lista de ani după ce a fost produsă pentru prima dată?

Fastest Cars In The World

5. SSC Ultimate Aero

SSC Ultimate Aero este un altul dintre cele mai puțin cunoscute, dar face o viteză de 256 mph.

Fastest Cars In The World

4. Koenigsegg Agera

Koenigsegg Agera are o viteză maximă de 260 km / h și este o glumă care se pronunță, totuși, este acolo cu unele dintre cele mai rapide mașini din lume și deține cu adevărat propriile sale.

Fastest Cars In The World

3. Bugatti Veyron

Bugatti Veyron a venit și a stabilit un nou standard pentru mașinile rapide cu o viteză maximă de 265 mph. Cu toate acestea, de atunci a fost împotriva unei tone de concurență, inclusiv fratele mai mic, Chiron.

Fastest Cars In The World

2. Hennessey Venom GT

Hennessey Venom GT a ocupat odată locul pentru cea mai rapidă mașină din lume, după o alergare fără precedent de 270 mph, însă, prin competiția cu Bugatti, a venit puțin.

Fastest Cars In The World

1. Bugatti Chiron

Punctul de top al celei mai rapide mașini din lume se mișca între Bugatti și Hennessey Venom GT, dar Bugatti Chiron a venit și a distrus recordul cu o viteză maximă de 288 mph.

Fastest Cars In The World

10 cele mai rapide masini din lume Agera Bugatti CCX Chiron Hennessey Venom GT Koenigsegg McLaren F1 Saleen S7 Cele mai rapide masini Veyron Worlds

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.