10 modalități instant pentru a vă îmbunătăți aspectul mașinii

0
477

Când vine vorba de modificări la mașini, lumea este plină de posibilități nesfârșite. Toată lumea caută o cale de a se orienta sau de a se diferenția de mulțime. Deci, am decis să împărtășim lista noastră de 10 modalități instant pentru a vă îmbunătăți aspectul mașinii .

Rapidul și Furiosul ne-au inspirat cu adevărat pe toți, dorind să aducem cele mai bune rezultate în mașinile noastre. Personalizarea a explodat cu eliberarea filmului și de atunci a înflorit în ceva destul de intens. Este ușor de văzut de ce. Personalizarea exterioară vă oferă un sentiment de individualitate și este mai ușor de atins decât modurile motorului.

Modelele motoarelor pot fi foarte scumpe, consumatoare de timp și dificil de obținut. În timp ce unele dintre upgrade-urile de mai jos pot costa un penny destul, acestea sunt de fapt modalități mai rezonabile și mai rapide de a face pe oameni să vă observe călătoria. Durerile de cap sunt destul de minore.

Deci, dacă vă gândiți să modificați aspectul vehiculului dvs., consultați cele 10 moduri instant pentru a vă îmbunătăți aspectul mașinii . Sperăm că avem câteva sfaturi pe care le puteți utiliza.

10 modalități instant pentru a vă îmbunătăți aspectul mașinii

10. Windows

Ferestrele sunt o soluție foarte simplă pentru oricine. Dacă doriți să transformați o fereastră simplă, neclară în ceva mult mai rece. Pur și simplu du-te niște nuanțe în jos. Există mai multe legi care vă împiedică să treceți prea întunecat. Atâta timp cât le respectați, legea nu vă va face greșeli și ar trebui să atrageți niște priviri.

Car Appearance

Fotocred: Jason Lawrence

9. Spoiler

Un spoiler nu este pentru toate vehiculele, unii arata mai bine fara el. Cu toate acestea, dacă reușiți să selectați aripa dreaptă din spatele vehiculului, veți vedea că unii ochi încep să se îndrepte spre aspectul mașinii.

Car Appearance

Fotocred: Tom Hipster

8. Body Kit

Seturile de trucuri pot fi destul de scumpe, totuși, aceste add-on-uri ar putea transforma complet modelul dvs. de la toate celelalte pe drum. Ele vin intr-o serie de finisaje, inclusiv fibra de sticla, poliuretan si fibra de carbon.

Car Appearance

7. Distribuitoare

Dacă doriți un aspect mai subtil, puteți alege să utilizați opțiunea de corp mai puțin costisitoare. Dispozitivele de despicare dau masinii dvs. aspectul de a fi mai mici, fără a fi nevoie să atingeți suspensia vehiculului.

Car Appearance

Fotocred: Stillen

6. Iluminarea

Există tot felul de moduri în care puteți personaliza luminile. De la culoarea luminilor până la stilul cum ar fi ochii de halouri și demoni. Pentru cei care caută ceva mai intens, puteți încerca să fumați luminile sau folosind un film colorat.

Car Appearance

Fotocred: Damian Morys

5. Evacuare

Un vârf frumos mare și strălucitor de evacuare ar putea cu adevărat oameni să se uite la partea din spate a vehiculului dumneavoastră. Ele vin în multe finisaje, deci dacă nu sunteți un fan al cromului, încercați ceva diferit. Poate negru?

Car Appearance

Fotocred: Stillen

4. Decalcomanii

Decalajul este destul de cool, dar de-a lungul anilor oamenii le folosesc un pic mai puțin. A fost mult mai popular în anii '90 și începutul anilor '90, dar a purtat puțin. Cu toate acestea, este un plus care poate îmbunătăți aspectul mașinii dvs.

Car Appearance

3. Înălțimea călătoriei

Înălțimea călătoriei este destul de ușor de controlat în aceste zile. Există o serie de companii cum ar fi Eibach care fac arcuri și bobine peste truse pentru a vă ajuta să vă dați masina o poziție mai mică. Aceste posturi de zile domnesc cel mai mult în departamentul de aspect.

Car Appearance

Fotocred: Eibach

2. Paint

Cu toate culorile și nuanțele care există în lume, cel mai bun lucru pe care îl puteți face pentru a personaliza aspectul vehiculului dvs. este schimbarea culorii. Poți vopsa mașina sau poți înfășura mașina, care protejează și menține culoarea originală a vehiculului.

Car Appearance

Fotocred: MrDolomite

1. Roți

Nu în ultimul rând sunt roțile. Există nenumărate opțiuni pentru roți pe internet. Modelele, culorile, materialele pe care le-ați putea dori într-o roată există. Totul este să ieși acolo și să-i găsesc. Roata perfectă are nevoie de timp pentru a descoperi, nu grăbiți niciodată decizia!

Car Appearance

Fotocred: Vossen

Aspectul mașinii modalități ușoare Cum se îmbunătățește instantaneul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.