10 cele mai mari nave de croazieră construite vreodată

0
723

Se pare ca inginerii care lucreaza la fiecare doi ani, care se ocupa de construirea si proiectarea navelor de croaziera, isi doresc sa-si faca ultimul loc in dimensiune. Așadar, am decis să împărtășim o listă coerentă a celor mai mari 10 nave de croazieră construite vreodată .

Aceste nave sunt atât de mari încât, pentru o persoană obișnuită, nu sunteți destul de siguri cum plutesc așa maiestuos pe apă. Acestea sunt cu adevărat unele dintre cele mai bune fapte tehnice care uneori devin neobservate. Desigur, de fiecare dată când este creată o nouă navă de croazieră, este considerată nu doar mai mare, dar mai bună decât predecesoarea ei.

Ceea ce cei care se aventurează în aceste vacanțe pe mare ar trebui să aprecieze faptul că siguranța este la un nivel ridicat pentru aceste nave. Există tot felul de erori care ar putea apărea, dar siguranța este întotdeauna preluată la nivelul următor de fiecare dată când este creat un nou design.

Destul de laudă pentru aceste nave mari, verificați lista noastră cu cele mai mari 10 nave de croazieră construite vreodată mai jos.

10 cele mai mari nave de croazieră construite vreodată

10. Epic norvegian

Epicul norvegian ne oferă un început promițător din lista dominantă a Caraibelor. Are o lungime incredibila de 1.081 ft si este inca una dintre cele mai mari minuni.

Largest Cruise Ships

9. Libertatea mărilor

Libertatea mărilor este prima din cele opt nave de croazieră Royal Caribbean pe listă și destul de interesant, are aceeași lungime de 1,112 ca și nava următoare din listă. A fost lansat la doar un an după el și a fost un hit instantaneu cu iubitorii de croazieră.

Largest Cruise Ships

8. Libertatea mărilor

Libertatea mărilor este încă una dintre cele opt nave de croazieră Royal Caribbean care guvernează această listă. Acesta vine cu o lungime incredibila de 1.112 ft. Acesta a fost unul dintre cele mai mari spectacole la momentul crearii sale in 2006, dar a devenit rapid vechi vești.

Largest Cruise Ships

7. Evadarea norvegiană

Evadarea norvegiană ne eliberează o altă pauză de la Royal Caribbean și în timp ce este mai mică în lungime, la 1.069 ft. Este considerată mai mare decât navele mai sus menționate datorită tonajului brut de 165157 GT.

Largest Cruise Ships

Fotocred: Arno Redenius

6. Imnul mărilor

Așa că revenim în echipa Royal Caribbean unde vom rămâne pentru restul listei. Imnul mărilor are un tonaj brut de 168,666 la o lungime de 1,139 ft.

Largest Cruise Ships

Photocred: Dickelbers

5. Ovation of the Seas

Ovatia Mării împărtășește același tonaj brut al imnului mărilor, însă este mai lungă decât fratele său cu o lungime de 1,142 ft.

Largest Cruise Ships

4. Cuantumul mărilor

Quantum of the Seas împarte aceleași dimensiuni globale cu cele ale lui Immort of the Seas și ar trebui să menționăm că ultimele trei dintre aceste nave au fost eliberate la doar un an.

Largest Cruise Ships

Photocred: Dickelbers

3. Oaza a mărilor

Oasis of the Seas a fost un schimbător de joc pentru Royal Caribbean în 2009. A asumat locul celui de-al doilea când a clasat cele mai mari nave de croazieră din lume. A avut un tonaj brut de 225,282 la o lungime de 1,187 ft.

2. Allure of the Seas

Dupa ce Oasis of the Seas a pus bara, Royal Caribbean putea merge doar in sus. În 2010 au reușit să lege Oasis cu Allure of the Seas. Această navă este identică cu Oasis of the Seas în lungime și tonaj brut.

Largest Cruise Ships

1. Armonia mărilor

Royal Caribbean a mărit drastic tonajul brut pentru Armonizarea Mărilor cu o greutate de 226.963. Cu toate acestea, nava a prelungit doar cu 1.1 ft. În prezent, este cea mai mare navă de croazieră din lume, la data publicării acestui articol.

Largest Cruise Ships

navele de croazieră cel mai mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.