10 cele mai multe invenții futuriste de transport

0
700

Viitorul este acum sau așa, spun ei, care nu este cu adevărat îndepărtat, având în vedere modul în care tehnologia transporturilor a avansat drastic. Să aruncăm o privire la aceste noi lansate sau ar fi lansat cele mai multe invenții de transport futurist pe care 10MostToday le-ați compilat …

1. Martin Jetpack

Most futuristic transportation

Creditare foto: http://www.martinjetpack.com/

Amintiți-vă Spy Kids? Da, o mulțime de tehnologii moderne pe care le-au folosit în acel film de familie pare să fie absurdă, dar nu JETPACK aparent. Martin Jetpack a fost "în construcție" de peste 30 de ani și va fi în curând disponibil publicului. Această invenție interesantă este concepută pentru a zbura până la 30 de minute pe încărcare unică la o viteză maximă de 46 mph.

2. SkyTran

most futuristic transportation

Fotografie de credit: http://www.skytran.com/

Conceput pentru a învinge problema grele de trafic din Tel Aviv, SkyTran va "rula" (plutitor) la 20 de metri deasupra solului, printr-o pistă magnetică. Nu are nevoie de un conducător auto, deoarece va fi navigat prin intermediul unei aplicații smartphone și, la fel ca transporturile feroviare, va avea posturi desemnate unde se poate opri. Este conceput pentru a călători la o viteză maximă de 150 mph.

3. Micro-ciclu Ryno

most futuristic transportation

Fotografie de credit: http://rynomotors.com/

Unicycle? Da. Futuristic? Da. Rece? Iadul Da. La încărcarea completă, Ryno poate călări 15 mile la o viteză de 10 km / h. Acesta cântărește 160 lbs și are o capacitate maximă de 260 lbs. Rulează 2 baterii SLA înlocuibile.

4. O singură roată

most futuristic transportation

Credit foto: https://onewheel.com/

Aceasta nu este strict pentru transport, ci mai mult pentru recreere. Este practic un skateboard mai puțin efort. Rulează pe baterii cu litiu-ion și poate rula 11 km pe o singură încărcare. Mai mult, ai nevoie doar de 20 de minute pentru a reuși din nou. O viteză maximă de 15 mph, este foarte ușor de navigat. Poate urma mișcarea dvs., astfel încât o înclinare simplă face truc.

5. Honda U3-X

most futuristic transportation

Credite foto: http://www.hondau3-x.net/

Da, un alt unicycle, altul unicycle. Acest copil cântărește numai 10 kilograme și poate funcționa timp de o oră cu o încărcare completă a bateriei. Viteza maximă este de 4 kmh și dispune de un sistem de acționare HOT sau pur și simplu pune, un omniu.

6. Hyperloop

most futuristic transportation

"În centrul său, Hyperloop ™ este un sistem de transport intern și intracomunitar pentru călători și mărfuri. Reducerea drastică a aerului în tub împreună cu levitatia magnetică și propulsia permite capsulelor să se deplaseze prin tubul cu frecare aproape zero și să accelereze în siguranță la vitezele avionului. Și toate acestea sunt alimentate de o combinație de sisteme alternative de energie și de conservare a energiei. " http://hyperloop.global/

8. Pods de transport urban

most futuristic transportation

Creditare foto: http://maplanete.blogs.sudouest.fr/

Deja funcționează în anumite zone precum Masdar City și Aeroportul Heathrow, din ce în ce mai multe locuri planifică să încerce această tehnologie. Dispune de o interfață foarte futuristă în care pasagerul își poate alege destinația de pe parbrizul cu ecran tactil.

8. Trenul de levitație magnetică

most futuristic transportation

Credit foto: https://www.youtube.com/watch?v=SUBUTo82EQw

Da, un tren plutitor care merge până la 374 mph max. Această tehnologie "MagLev" este deja operațională și beneficiază de o mulțime de pasageri în Japonia și China și curând Coreea de Sud. Ideea este destul de similară cu cea a SkyTran, dar acest lucru deține mai mulți pasageri și poate merge mai departe.

9. Hovero Hoverboard

most futuristic transportation

http://hendohover.com/the-hendo-hoverboard/

Acesta este un alt "mai mult pe tipul de agrement" al tehnologiei de transport. O placă levitantă care o descrie pur și simplu.

10. Transportul giroscopic

most futuristic transport
ation

https://www.youtube.com/watch?v=JDCM6AKD_ns

Acum, această invenție futuristică de transport este doar un concept în momentul de față, fără elaborări concrete, dar nu imposibil de dezvoltat și, cu siguranță, foarte minunat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.