25 de idei de mașini care ar putea schimba modul de a conduce

0
8300
Cadillac

Industria auto este printre acele tehnologii in care dezvoltarea este evidenta. Comparativ la cum aratau masinile acum cateva decenii, vehiculele moderne sunt foarte diferite si avansate. Faptul trist este ca generatiile urmatoare vor gasi masinile din ziua de azi la fel de invechite cum credem noi ca sunt masinile construite in a doua jumatate a secolului XX. Pentru a avea o idee la cum vor arata viitoarele masini, vezi aceste 25 de idei de masini care ar putea schimba modul de a conduce.

25

Peugeot Flux concept

Peugeot Flux concept

Castigatorul competitiei Peugeot International Design din 2007, Peugeot Flux este o idee de masina sport proiectata pentru terenul off-road. Proiectata de un tanar designer roman, masina este propulsata de un motor alimentat cu hidrogen.

24

Nike ONE

Nike ONE

Cu o viteza maxima de 370 km/h, Nike ONE este un ipotetic concept de masina de inalta performanta dezvoltata de compania sport Nike. Asemanandu-se cu o masina trimisa pe luna, masina a fost prezentata in jocul Gran Turismo 4.

23

Jaguar Mark XXI Concept

Jaguar Mark XXI Concept

Inspirata din ideea de a trai in simbioza cu natura, aceasta idee de masina este acoperita de panouri fotovoltaice care incarca bateriile de la bord. Proiectata sa arata ca o frunza, aceasta masina are un interior surprinzator de confortabil si luxos.

22

Audi Makaon Speed Sailor

Audi Makaon Speed Sailor

Conceput pentru anul 2040, Audi Makaon Speed Sailor este o masina usoara cu doua locuri alimentat de energie eoliana. Scaunele pot fi repozitionate pentru a echilibra vehiculul atunci cand vantul devine prea puternic.

21

Dolphin concept car

Dolphin concept car

Cea de-a treia castigatoare a Michelin Design Challenge 2013, conceptul masinii Dolphin este o masina sport in care se poate acomoda toata familia. Proiectat de trei tineri chinezi, design-ul masinii este realizat din sticla transparenta si fibra de carbon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.