25 de diferențe notabile între bărbați și femei

0
5814
Dans pe gheata

In era oarecum corecta din punct de vedere politic si in societatea in care traim astazi este periculos pentru oricine sa faca declaratii care implica modul in care oamenii sunt diferiti unul de celalalt, chiar daca suntem toti egali in drepturi si avem libertatile noastre, sau cel putin asa ar trebui sa fie intr-o lume perfecta. Un astfel de caz este atunci cand vine vorba despre sex si diferentele evidentiate dintre barbat si femeie, diferente pe care unii oameni le ignora de obicei, indiferent de motiv. Dupa luarea in calcul a diverselor studii stiintifice si caracteristici ale celor doua sexe, va prezentam 25 de diferente intre sexe, care sunt foarte reale, indiferent ca le ignori sau pretinzi ca nu exista.

25

Creierul barbatilor si femeilor este literalmente diferit. Studiile arata ca conexiunile creierului barbatului se afla in partea din fata si din spate pe aceeasi parte a creierului, in timp ce la femei conexiunile se afla dintr-o parte in alta, intre emisfera stanga si cea dreapta a creierului.

Creier/div>
24

Capacitatea pulmonara a femeii este cu aproximativ 30% mai mica decat cea a barbatilor.

Respira

23

Un studiu recent a fost realizat de catre MIT pentru a examina daca diferentele de sex joaca sau nu un rol in calitatile de lider si asumarea rolului de lider. Pana de curand, barbatii detineau majoritatea pozitiilor de conducere si au fost stereotip ca lideri mai eficienti.

Angela

22

Creierul masculin contine mai multa materie cenusie in timp ce creierul feminin contine mai multe materie alba. Materia alba mareste practic viteza de transmitere a tuturor semnalelor nervilor, care in cele din urma permite femeilor sa proceseze lucrurile mult mai repede decat omologii lor de sex masculin.

Idee

21

Diferite studii arata ca intr-o perioada de stres maxim sau criza, femeile tind sa reactioneze cu referire la sentimentele lor, in timp ce barbatii tind sa reactioneze cu logica si rationament deductiv.

David

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.