25 de diferențe notabile între bărbați și femei

0
5825
20

A fost observat in multe cazuri ca diferentele de sex joaca un rol important in realizarile educationale. Cu toate acestea, multi ganditori cred ca acest lucru ar putea fi cauzat de o discriminare de sex in legi, in cultura si societate, sau pot reflecta diferente naturale, in interesul sexelor.

Educatie

19

Autorii infractiunilor sunt de obicei barbati. Femeile au o rata mai mica de arestare decat cea a barbatilor pentru aproape toate crimele, cu exceptia prostitutiei si acest lucru pare sa fie adevarat in toate tarile in care exista date disponibile.

Catuse

18

Anumite boli autoimune pot aparea in principal la un singur sex, 90% din cazurile de ciroza biliara se gasesc la femei, in timp ce la barbati colangita sclerozanta este mai frecventa

Pastile

17

Lobul frontal, care este responsabil pentru rezolvarea problemelor, si cortexul limbic al creierului feminin tind sa fie mai mari decat cele ale barbatilor, care poate oferi avantaj femeilor fata de barbati in a rezolva problemele casnice si emotionale.

Casatoriti

16

Din cauza cortexului parietal si amigdalei mai mari, barbatii au tendinta in general de a citi mai bine hartile, atributii legate de spatiu si matematica. Pe de alta parte, femeile tind sa exceleze in limba engleza si arte.

Einstein

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.