25 de diferențe notabile între bărbați și femei

0
5825
15

Femeile pot rezista la temperaturi mai ridicate decat barbatii din cauza metabolismului lor incet.

Femeie

14

Multe studii au demonstrat diferentele dintre barbati si femei sunt neurologice si de origine genetica si sunt foarte rezistente la schimbarile influentelor culturale.

Genetic

13

Barbatii folosesc umorul ca pe o arma pentru a atrage femeile deoarece ele rareori macar incearca sa fie amuzante, fiind principalul motiv pentru care barbatii cred ca femeile nu au simtul umorului deloc.

Copii

12

Diferente semnificative intre sexe s-au dovedit a exista si in cazurile de suicid; exista o rata foarte asimetrica de tentativa si reusita de suicid intre barbati si femei. Decalajul, numit si paradoxul comportamentului suicid, poate varia semnificativ intre tari. Statisticile arata ca barbatii mor de cele mai multe ori prin sinucidere decat femeile; cu toate acestea, rapoartele tentativelor de suicid sunt de trei ori mai frecvente la femei decat la barbati. Acest paradox se datoreaza alegerii „armei” pe care o aleg, femeile folosind cel mai des pastile in timp ce barbatii aleg pistoale, cladiri inalte sau cutite.

Barbat

11

Femeile, de obicei, verifica un barbat discret si chiar daca decid sa flirteze sau sa faca primul pas, el s-ar putea chiar sa nu realizeze acest lucru.

Zambet

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.