25 dintre cele mai descarcate aplicatii din toate timpurile

0
4707
Aplicatii mobile

Dupa cercetari detaliate am reusit sa venim cu cele mai populare aplicatii pentru aceasta lista. Dupa cum veti observa, aplicatiile gratuite sunt mult mai populare decat cele platite, deoarece, logic, nu costa nimic. Aceasta este o mare oportunitate pentru tine de a afla aplicatii noi si poate chiar sa le descarci.

25

Weather Channel

Weather Channel

In timp ce exista o gramada de aplicatii meteorologice, nu exista nici o aplicatie cu o popularitate ca aceasta.

24

Voice Search

Voice Search

Voice Search este un produs Google, care permite utilizatorilor sa foloseasca Google Search doar vorbind smartphone-ului lor. In august 2014, o noua facilitate este adaugata la Voice Search, permitand utilizatorilor sa aleaga pana la 5 limbi.

23

Viber

Viber

Daca cineva ti-ar spune ca ar fi o aplicatie care ti-ar permite sa suni in orice loc de pe Pamant gratuit, probabil ai rade, nu? Viber a facut acest vis realitate pentru milioane de oameni.

22

Temple Run (si Temple Run 2)

Temple Run

Acesta este un joc celebru care a fost initial conceput pentru dispozitivele Apple, dar mai tarziu a fost dezvoltat si pentru Android. Acesta a capturat toti gamerii din lume. Pentru a obtine o idee de popularitatea sa, tineti minte ca Temple Run si Temple Run 2 au fost descarcate de peste un miliard de ori in 2011.

21

Talking Tom and Friends

Talking Tom and Friends

Aceasta aplicatie a castigat premiul pentru „Cel mai bun joc iPad: Copii, Educatie & Familie” la Premiile Tabby din 2014, competitia globala pentru cea mai buna aplicatie pentru tableta. A fost, de asemenea, favorita pentru Tabby Award Users Choice din 2014 in categoria „Cel mai bun joc Android: Puzzle, Jocuri & Familie”. Este ideal pentru parinti care se straduiesc sa-i tina ocupati pe copii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.