25 dintre cele mai descarcate aplicatii din toate timpurile

0
4695
5

YouTube

YouTube

Lucrul amuzant despre Youtube este ca acesta a avut un impact major in 2012 dupa ce Apple l-a eliminat ca fiind o aplicatie implicita si este deja unul din cele cinci cele mai populare aplicatii din toate timpurile.

4

Google Search

Google Search

Doar dati click pe „OK Google” si gaseste totul sau nimic, de la cinematografele din apropiere pana la caloriile din burgerii de la restaurante pe care esti pe cale sa ii mananci. Google va ofera informatiile de care aveti nevoie inainte de a cere, cum ar fi actualizari despre echipa favorita sau alerte de trafic. Peste un miliard de descarcari arata ca o multime de clienti sunt fericiti.

3

Gmail

Gmail

Cu aproape o jumatate de miliard de utilizatori din intrega lume, Gmail este una din cele mai populare aplicatii si cel mai faimos serviciu de email din lume oferit de regele motoarelor de cautare, Google.

2

Facebook

Facebook

Sa fim sinceri, regele absolut al retelelor de socializare este obligat sa fie pe smartphone-urile tuturor.

1

Chrome Browser

Chrome Browser

Google Chrome pentru Android este o editie a Google Chrome, alias unul din cele mai rapide, si mai bune browsere din lume. Nu e de mirare ca a fost si este cea mai descarcata aplicatie din ultimii ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.