25 dintre cele mai descarcate aplicatii din toate timpurile

0
4687
20

Shazam

Shazam

Shazam ar putea fi un veteran in zilele noastre, dar in 1999 cand a fost lansat a fost considerat o minune tehnologica, mai ales pentru capacitatile sale de recunoastere a melodiilor. 16 ani mai tarziu, aplicatia Shazam are peste 100 milioane utilizatori activi lunar si a fost folosit pe mai mult de 500 de milioane de dispozitive mobile. In octombrie, Shazam a anuntat ca tehnologia sa a fost utilizata pentru a identifica 15 miliarde de melodii.

19

Pandora Internet Radio

Pandora Internet Radio

Pandora Internet Radio, cunoscut mai bine sub numele de Pandora Radio, este cel mai popular streaming de muzica si serviciu automat de recomandare de muzica din lume, cu milioane de fani. Cum ar spune Elvis, peste 150 de milioane de utilizatori nu pot gresi.

18

Netflix

Netflix

Daca nu te dor ochii atunci cand te uiti la un ecran mic atunci cand te uiti la filme si seriale TV pe iPhone-ul tau atunci vei iubi aplicatia Netflix pentru tot restul vietii tale.

17

Instagram

Instagram

Oamenii spun ca Instagram este cea mai buna modalitate de a partaja fotografiile cu prietenii in 2015, si, judecand din milioanele de descarcari, aceasta aplicatie se bucura de succes.

16

Google Translate

Google Translate

Google Translate este un serviciu multilingv oferit de Google Inc. care ajuta utilizatorii sa traduca textul scris dintr-o limba in alta. Acesta suporta 90 de limbi si serveste aproape 200 de milioane de oameni zilnic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.