25 de diferențe notabile între bărbați și femei

0
5825
5

Femeile au un simt al mirosului mai dezvoltat decat al barbatilor. Un studiu recent a constatat ca creierul feminin are aproape cu 50% mai multe celule olfactive decat cel al barbatilor.

Miros

4

Barbatii sunt de obicei mai inalti decat femeile. In ceea ce priveste inaltimea, barbatul obisnuit are 177 cm, in timp ce femeia are 162 cm. Acesta este rezultatul unei structuri scheletice inalte din cauza oaselor mai grele si mai mari.

Cuplu

3

De obicei, creierul barbatului este mai mare decat creierul femeii. Cu toate acestea, mai mare nu inseamna intotdeauna mai inteligent. Testele IQ si testele de aptitudini nu arata nici o diferenta in ceea ce priveste sexele. Diferenta de marime a creierului a fost legata de curand de diferentele de masa corporala.

Creier

2

Sondajele au aratat ca femeile tind sa tina minte datele aniversare si zilele de nastere mai des decat barbatii, in timp ce barbatii tind sa tina minte mai bine date cum ar fi cand este data limita a ultimei facturi.

Femeie frumoasa

1

Mamele devin atasate emotional de copiii lor inainte de nastere din cauza ca il poarta in pantecele lor. Potrivit unor studii, barbatii nu devin legati emotional de copil decat dupa cateva luni dupa nastere, dupa ce incepe sa zambeasca, sa raspunda si sa interactioneze cu el.

Mama

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.