Cel mai neconventinoal autobuz din lume

0
1167
autobuz-neconventional

Orice metropola are probleme cu traficul. De regula, aceste probleme sunt adresate prin constructia de cai subterane si sosele suspendate. Spre deosebire, China opteaza pentru solutii mai inovative precum un autobuz suspendat. Acest autobuz gigant se deplaseaza deaupra a 2 benzi si este suficient de inalt pentru a lasa autoturismele sa treaca pe dedesupt.

autobuz-neconventional-2Inca nu este sigur cum acesta va naviga prin traficul haotic al unui oras. Insa aceasta inventie pare o solutie posibila, desi foarte complicata.

Podeaua autobuzului se afla la 5 metrii inaltime fata de sosea, ceea ce da posibilitatea autobuzului de a actiona precum un tunel miscator pe sub care pot trece vehicule. Desi este lat cat 2 benzi, acesta va ocupa spatiu doar cat grosimea peretilor.

autobuz-neconventional-3

Autobuzul are 20m lungime, 8m latime si poate transporta pana la 300 pasageri deodata si poate atinge viteze de pana la 60km/h.

autobuz-neconventional-4

Sine speciale pe care acest autobuz sa se poata deplasa vor fi construite prin oras. Acest lucru il face un hibrid dintre un autobuz si un tramvai.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.