Cele mai ciudate recorduri mondiale

0
1577
recordul mondial la cea mai lunga limba din lume

Cele mai multe mere strivite cu bicepsii

recordul mondial la cele mai multe mere strivite cu bicepsiiLinsey Lindberg, cunoscuta si sub numele de Mama Lou, a stabilit un nou record mondial, zdrobind 8 mere cu bicepsii ei. Ea a renuntat la cariera ei in contabilitate pentru a stabili noi recorduri mondiale precum a umple sticle cu apa pana le face sa explodeze si a rupe carti de telefon, in doua.

Cea mai lunga saritura a unei pisici

recordul mondial la cea mai mare saritura a unei pisici

Cea mai lunga saritura a unei pisici a fost 1.8m si a fost efectuata de Ally, pisica Samantei Martin din Austin, Texas.

Cea mai mare chitara electrica

cea mai mare chitara electrica

Cea mai mare chitara din lume masoara 13.3m inaltime 5m latime si cantareste 900kg. Aceasta a fost construita de studentii de la Academia de Stiinte si Tehnologie a Districtului Scolar Intependent Conroe, Texas, iar constructiile au costat $3000.

Cea mai lunga limba din lume

recordul mondial la cea mai lunga limba din lume

Nick Stoeberl, poreclit lingatorul, are cea mai lunga limba din lume. Ea masoara 10cm din varf, pana la buze. Artistul si comedianul a fost mereu constient de faptul ca are o limba neobisnuit de lunga. El a spus Tatal meu a fost un mare fan al formatiei KISS si probabil ca a vrut ca ueu sa fiu un rockstar. Probabil ca sunt rezultatul rugaciunilor lui. Stoeberl a spus ca singurul dezavantaj la a avea o lima atat de lunga este ca ii ia mai mult timp sa isi perieze limba dimineata.

Cel mai mare Yo-Yo din lume

recordul mondial la cel mai mare yoyo din lume

Cel mai inalt adolescent din lume

recordul mondial la cel mai inalt adolescent din lume

Broc Brown din Jackson, Michigan are 2,2m inaltime la varsta de 17 ani. Poarta marimea 52 la papuci (mai mult decat Shquille O`Neal)  si este prea inalt pentru a juca basketball.

Cel mai mare Afro la barbati

cel mai mare afro

Alan Edward Labbe din Massachusetts detine recordul mondial la cea mai mare coafura afro din lume. Aceasta masoara 14cm in inaltime, 22cm latime si o circumferinta de 1,5m.

Cel mai lung bat de golf uilizabil din lume

recordul mondial la cel mai lung bat de golf din lume

Karsten Maas din Danemarca a dus placerea sa fata de acest joc, la extrem. El detine un bat de golf utilizabil ce masoara 4,4m lungime. Aceast bat de golf poate arunca o minge pe o distanta de 165,5m.

Cea mai mica pisica din lume

cea mai mica pisica din lume

Christel Young din Napa, California, are o pisica de 9 ani pe nume Lilieput. Aceasta masoara doar 13cm din podea, pana in varful spatelui.

Cea mai mare colectie de benzi desenate

cea mai mare colectie de benzi desenate din lume

Bob Bretall, in varsta de 52 ani, a colectionat carti de benzi desenate inca de la varsta de 8 ani. Pe 1 mai 2014, colectia lui de benzi desenate numara aproape 100.000 de exemplare unice. Colectia cantareste 8,3 tone, adica cat 118 oameni. El spune ca nu-si va vinde niciodata colectia si o va lasa mostenire copiilor lui, sa faca ce vor cu ea. Citeste mai mult despre cea mai mare colectie de benzi desenate din lume.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.