Cele mai fenomenale spectacole de artificii din intreaga lume

0
1291
cele mai fenomenale spectacole de artificii din lume taipei 101

11. Burj Khalifa

cele mai fenomenale spectacole de artificii din lume burj khalifa

Nu cred ca exista un loc mai bun in care sa organizezi un spectacol de artificii decat in cea mai inalta cladire din lume. Turnul Burj Khalifa a sustinut un show de artificii incredibil la inaugurarea acestuia. De atunci, astfel de spectacole sunt organizate anual pe data de 1 ianuarie.

10. Sydey, Australia

cele mai fenomenale spectacole de artificii din lume sydney australia

Fiind unul dintre primele orase din lume ce intra in anul nou (datorita fusului orar), orasul Sydney organizeaza, anual,  imense spectacole de artificii. Milioane de oameni privesc artificiile ce zboara deasupra orasului.

9. Competitia Internationala de Artificii din Montreal

cele mai fenomenale spectacole de artificii din lume competitia internationala de artificii din montreal

Aceasta este cea mai mare competitie de artificii din lume. Ea se manifesta pe parcursul unei luni intregi, cand companii din intreaga lume primesc cate un interval de 30 minute pentru a prezenta cele mai frumoase expozitii de artificii din lume.

8. Tunet Deasupra Louisville

cele mai fenomenale spectacole de artificii din lume tunet deasupra orasului louisville

Tunet Deasupra Louisville este evenimentul de debut al Festivalului Kentucky Derby din orasul Louisville. Festivalul dureaza saptamani intregi, in care, conform website-ului lor, sunt folosite peste 60 tone de artificii, toate lansate intr-un interval de 28 minute.

7. Palm Jumeirah si arhipelagul Insulelor Lumii, Dubai

cele mai fenomenale spectacole de artificii din lume palm jumeirah si insulele lumii din dubai

In prezent, Palm Jumerah si Insulele Lumii detin recordul pentru cea mai mare expozitie de artificii. Au sustinut un spectacol uimitor, in care au fost lansate peste 479.000 cartuse de artificii. Asta inseamna peste 1000 de cartuse de artificii pe secunda! Cea mai buna priveliste a fost cea din aer, datorita design-unui acestor insule.

6. Festivalul International de Artificii Pohang, Corea de Sud

cele mai fenomenale spectacole de artificii din lume Festivalul International de Artificii Pohang Corea de Sud

Acest festival se desfasoara pe parcursul a 9 zile, in care vor fi prezentate nu numai artificii, ci si diverse competitii sportive precum badminton si alte performante prefum dansul si o competitie de construit castele de nisip.

5. Londra, Anglia

cele mai fenomenale spectacole de artificii din lume londra anglia

Anual, Londra gazduieste un spectacol de artificii impresionant in apropierea ceasului Big Ben. De obicei, show-ul consta in lansarea artificiilor de pe roata London Eye, insa, recent, acesta a atins un nou nivel de maretie: aici a avut loc primul spectacol de artificii multisenzorial, in care au loc, in mod alternativ, lansari de artificii, si eliberarea unor „nori” de confetii aromate.

4. Taipei 101

Turnul Taipei 101 organizeaza, in fiecare inceput de an, un show de artificii ce-l rivalizeaza pe cel din Burj Khalifa. Show-ul este considerat mai putin impresionant, probabil din simplul fapt ca turnul Burj Khalifa este ceva mai inalt. Modul in care acest turn din Taiwan este sectionat, ofera posibilitatea de a lansa artificii din toate partile.

3. Jocurile Olimpice de la Beijing

cele mai fenomenale spectacole de artificii din lume jocurile olimpice de la beijing

Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice din 2008, gazduite in Beijing, China a cuprins unul dintre cele mai uimitoare si mai unice show-uri de artificii din lume.

2. Festivalul de artificii Katakai, Japonia

cele mai fenomenale spectacole de artificii din lume Festivalul de artufucii Katakai

Festivalul Katakai din Japonia este mai scurt decat celelalte festivale, insumand o singura zi, insa compenseaza prin faptul ca spectacolul de artificii dureaza 3 ore. De asemenea, doar in Japonia veti vedea cea mai mare artificie din lume: Un cartus de 450kg ce este lansat un km in aer, inainte de a fi detonat, apoi cerul devine acoperit de artificii pe o raza de 800m.

1. Paris, Franta

cele mai fenomenale spectacole de artificii din lume paris franta

A vedea Turnul Eiffel luminat in intregime cu artificii este o experienta fenomenala. Poate nu este cel mai uimitor si nici cel mai neobisnuit show, insa datorita faptului ca turnul se numara printre cele mai cunoscute constructii din lume, experienta devine una de neuitat.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.