Pret Nexus 5 2015 (a doua generatie), data lansarii, specificatii, zvonuri

0
1646
Nexus 5

Nexus 5 2015, sau Nexus 5 a doua generatie, este un smartphone asteptat sa apara in luna octombrie 2015. Dar acesta nu este singurul smartphone Nexus pe care l-am putea vedea in acest an – se speculeaza ca si Huawei lucreaza la propriul dispozitiv Nexus. Citeste mai jos tot ceea ce trebuie sa stii despre Nexus 5 2015.

Android Police a adaugat rapoarte precum doua smartphone-uri Nexus vor fi lansate in 2015, cu detalii noi pe dispozitivul LG, cu nume de cod Angler, si Huawei Nexus, cu nume de cod Bullhead.

Cel mai mic dintre cele doua va fi LG Angler, un dispozitiv de 5.2 inch cu un procesor Snapdragon 808 si baterie de 2.700 mAh. Cum LG dezvolta acest Nexus 5 original (si iubit), acest lucru pare ca ar fi upgrade-ul pe care multi fani au dorit ca Nexus 6 sa il aibe.

Huawei Bullhead va avea un ecran de 5.7 inch, o baterie de 3.500 mAh si un procesor Snapdragon 810, prezentand un stil al dispozitivului Nexus 6 pentru fanii ecranelor mari.

Cat despre numele lor, acestea mentin linia temei acvatice a lui Nexus: Nexus 6 a fost numit Shamu iar originalul Nexus 5 a fost numit Hammerhead.

Nexus 5

In urma zvonului mai degraba credibil ca LG lucreaza la aducerea unui Nexus nou pe piata, s-a confirmat ca Nexus 5 „este luat in considerare” in LG.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.