Actualizarile Android vor fi lansate doar anual, confirma Google

Ciclul de actualizari pentru versiunile majore de Android au fost intotdeauna o afacere tulbura, de la “niciodata” pana la “intotdeauna” intr-un mod cu totul imprevizibil. Daca va amintiti, de exemplu, abia daca au fost 5 luni intre Android 1.5 Cupcake si Android 1.6 Donut. Acea mica fereastra a scazut si mai mult intre Donut si Android 2.0 Eclair care a fost de doar 1 luna. Google a confirmat acum ca va exista un ciclu de actualizari anuale in ceea ce priveste Android-ul.

Intr-un interviu recent, Hiroshi Lockheimer, Google VP de Inginerie, a spus Fast Company ca Google va lansa versiuni majore Android anuale incepand de acum.

Asa cum am crescut ca o platforma, ne dam seama ca intr-o anumita masura, predictibilitatea este importanta pentru intreaga industrie: dezvoltatori, producatori, operatori si consumatori… Deci, am ajuns la concluzia ca vom face actualizari majore anuale, de exemplu, intr-un an lansam J, in urmatorul an lansam K, si anul urmator va fi L, astfel incat sa puteti anticipa ce se va intampla anul viitor.“, spune Lockheimer.

Android

Categorii:   Stiinta

Comentarii

 • Posted: 27 mai 2015 23:07

  Mihai Dragan

  prostie de sistem android, nu se compara cu IOS'ul !
  • Posted: 29 mai 2015 14:59

   Gigi

   Cam da, avand in vedere si cat de vulnerabil e... cu virusi...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.