Actualizarile Android vor fi lansate doar anual, confirma Google

0
1295
Lollipop

Ciclul de actualizari pentru versiunile majore de Android au fost intotdeauna o afacere tulbura, de la „niciodata” pana la „intotdeauna” intr-un mod cu totul imprevizibil. Daca va amintiti, de exemplu, abia daca au fost 5 luni intre Android 1.5 Cupcake si Android 1.6 Donut. Acea mica fereastra a scazut si mai mult intre Donut si Android 2.0 Eclair care a fost de doar 1 luna. Google a confirmat acum ca va exista un ciclu de actualizari anuale in ceea ce priveste Android-ul.

Intr-un interviu recent, Hiroshi Lockheimer, Google VP de Inginerie, a spus Fast Company ca Google va lansa versiuni majore Android anuale incepand de acum.

Asa cum am crescut ca o platforma, ne dam seama ca intr-o anumita masura, predictibilitatea este importanta pentru intreaga industrie: dezvoltatori, producatori, operatori si consumatori… Deci, am ajuns la concluzia ca vom face actualizari majore anuale, de exemplu, intr-un an lansam J, in urmatorul an lansam K, si anul urmator va fi L, astfel incat sa puteti anticipa ce se va intampla anul viitor.„, spune Lockheimer.

Android

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.