Cum sa faci Chrome mai rapid pe Android

0
1461
Chrome

Sunt multe lucruri bune la Chrome pentru Android, de la modul in care sincronizeaza istoria navigarii si marcajele pe desktop, pana la modul incognito unde puteti naviga fara a vi se urmari activitatea. Cu toate acestea, in timp, el poate deveni lent.

Daca ati folosit Chrome pentru Android de ceva timp, atunci poate ca ati observat ca browserul se misca mai greu, dar exista metode de a combate acest lucru – si sunt destul de rapide si usoare. Cititi in continuare sfaturi despre cum puteti sa faceti Chrome mai rapid.

Goliti memoria cache

Acesta este un sfat care functioneaza in toate tipurile de aplicatii, iar Chrome nu este diferit. Stergand cache-ul, se elimina datele temporare si fragmentate care s-au construit si care ar putea incetini browser-ul.

Cache

Pentru a face acest lucru, mergeti in Settings in dispozitivul dvs. Android, apasati Apps si cautati Chrome in lista. Derulati in jos si apasati butonul Clear, apoi restartati Chrome si vedeti daca a avut vreun efect. Puteti incerca si optiunea Clear Data, dar va trebui sa va autentificati in site-uri din nou.

Oferiti-i lui Chrome mai multa memorie

Ca si versiunea desktop a browser-ului, Chrome include un numar de setari care de obicei nu sunt disponibile utilizatorilor, dar pe care le puteti accesa introducand „chrome://flags” in bara de adrese. In acest caz, ar trebui sa introduceti „chrome://flags/#max-tiles-for-interest-area”.

Memorie

Apasati pe lista de sub titlu si selectati 512. Astfel, ii veti oferi mai multa memorie din dispozitivul dvs, iar site-urile mai complexe se vor incarca mai repede. Apasati Relaunch Now pentru a termina.

Reduceti utilizarea datelor

Daca incarcarea lenta este problema dvs, Chrome pentru Android include o caracteristica la indemana numita Data Saver. Mergeti in meniul aplicatiei, apasati Settings, si alegeti Data Saver pentru a activa aceasta functie.

Data Saver

Acesta functioneaza prin trimiterea cererilor prin serverele Google mai intai, unde acestea sunt comprimate si trimise inapoi la dvs. Site-urile sigure si sensibile nu sunt incluse, astfel incat nu trebuie sa va faceti griji despre cum Google va va prelua datele, si puteti vedea cate date ati folosit.

Dezactivati JavaScript

Mergeti in optiunea Settings din meniul Chrome-ului si veti intalni o serie de trucuri pe care le puteti aplica browser-ului mobil. In termeni de performanta, dezactivarea JavaScript poate ajuta la imbunatatirea incarcarilor de pagina.

Javascript

Retineti ca acest lucru va dezactiva anumite caracteristici pe anumite site-uri, in special unde exista elemente interactive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.