Cele mai bune telefoane cu Android 2015

0
1494
Telefoane cu Android

Suntem inundati pe piata cu telefoane cu Android, dar in fiecare an doar cateva dispozitive se ridica in partea de sus pentru lupta titlului celui mai bun telefon cu Android. Cu fani ai telefoanelor Galaxy S6 si HTC One M9, nu exista un moment mai bun pentru aceasta lista. Desigur, exista initiative emblematice din belsug.
Mai jos aveti cele mai bune telefoane cu Android din 2015.

1

Samsung Galaxy S6/S6 Edge

Samsung Galaxy S6/S6 Edge

Poate parea ciudat sau intr-un fel corupt de a avea doua telefoane care impart primul loc, dar calitatile lui Galaxy S6 si S6 Edge – si asemanarile dintre ele – inseamna ca ambele merita acest loc. Dupa ani de odihna in proiectarea seriilor „S”, Samsung a ascultat in sfarsit fanii si a creat un telefon care are un aspect care sa se potriveasca cu tehnologia de ultima generatie. Este o combinatie eleganta, lucioasa, din sticla si metal, care eradicheaza memoria emblematica a Samsungului plastic de dinainte.

Galaxy S6

Galaxy S6 Edge

2

Samsung Galaxy Note 4

Samsung Galaxy Note 4

Galaxy Note 4 a fost un produs cu adevarat satisfacator de la Samsung, unde gigantul korean a facut aproape totul perfect: a continuat sa se concentreze pe elementele de baza, pe care compania ne-a spus-o prima oara cand a lansat Galaxy S5. Ce Samsung nu a reusit sa faca cu S5 a facut fantastic cu Note 4.
Samsung Galaxy Note 4

3

LG G4

LG G4

LG G4 este un dispozitiv frumos, usor curbat. Luand unele forme de semiluna de la G Flex 2 si de la popularul G3, LG s-a apropiat mai mult de perfectiune cu G4.

LG G4

4

Sony Xperia Z3

Sony Xperia Z3

Sony Xperia Z3 nu este o imbunatatire uriasa a lui Z2, dar este un upgrade destul sa-l faca unul din cele mai bune telefoane. Pe plan intern, sunt multe lucruri care au ramas la fel.

Sony Xperia Z3

5

Nexus 6

Nexus 6

L-am tot asteptat pe acesta. Dupa, l-am mai asteptat putin, si intr-un final a ajuns in mainile noastre.

Nexus 6

6

LG G Flex 2

LG G Flex 2

Probabil cel mai ciudat telefon din aceasta lista, dar multi iubesc acest dispozitiv curbat G Flex 2.

LG G Flex 2

7

HTC One M9

HTC One M9

Probabil mai greu de impresionat, HTC One M9 a fost laudat pentru design-ul sau uimitor.

HTC One M9

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.