Cele mai bune aplicatii de navigare pentru iPhone

0
2251
Browsere

Daca Safari nu este pe placul dumneavoastra, aici sunt cateva alte browsere mari din care poti alege.

Browser-ul incorporat in iPhone, Safari, este perfect pentru multi oameni. Dar nu este perfect pentru toti. Daca vrei sau ai nevoie de ceva diferit, cum ar fi contul de sincronizare Google, suport Flash, sau citirea de noapte, in App Store vei gasi ce ai nevoie. Daca stiti deja ce browser doriti, e minunat! Daca nu, si vreti sa incercati alternative, aici sunt unele din favoritele noastre!

1

Google Chrome

Google Chrome

Daca deja folositi Google Chrome pe desktop, punem pariu ca aveti o multime de marcaje si istoric de navigare atasat acestora. Folosind Google Chrome pe iPhone, veti avea acces la toate aceste file, istoric de navigare, precum si marcajele salvate. Chrome, de asemenea, merge perfect alaturi de celelalte servicii Google. Pentru o experienta ecosistem Google completa, folositi Chrome.

Gratuit – Descarcati acum

2

Dolphin

Dolphin

Dolphin ofera o experienta frumoasa de navigare, precum si caracteristici de accesibilitate. Pentru doar 0.99 dolari, Dolphin Sonar va permite sa folositi cautari vocale in loc de scrise. Dolphin ofera, de asemenea, sincronizare nativa astfel incat sa puteti pastra marcajele, istoricul si parolele cu orice browser folositi pe calculator.

Gratuit – Descarcati acum

3

Opera Coast

Opera Coast

In plus fata de navigarea normala pe internet, scopul lui Coast este sa va ajute sa gasitit continut interesant pe internet. El face acest lucru oferind sugestii de care e posibil sa fii interesat in functie de ceea ce tastati in bara de cautare.

Gratuit – Descarcati acum

4

iCab Mobile

iCab

Ceea ce il face pe iCab Mobile special este controlul oferit pentru gestionarea fisierelor. Dupa ce va conectati la Dropbox, puteti descarca si incarca fisiere de la si la iPhone, pentru a le putea accesa mai tarziu. Aveti si optiunea de multi-user, mod ecran complet. Daca doriti o experienta de desktop pe iPhone, folositi iCab.

1.99 dolari – Descarcati acum

5

Night Web Browser

Night Web Browser

Daca ati dorit vreodata modul intuneric, de noapte, Night Web Browser de Alex e exact ce aveti nevoie. Aveti control complet asupra reglarii ecranului, tastaturii, si chiar clipurilor video de pe YouTube in interiorul ferestrei. Daca o tema de noapte este importanta pentru tine, incercat Night Web.

0.99 dolari – Descarcati acum

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.