Cele mai bune aplicatii de navigare pentru iPhone

6

Ghostery

Ghostery

O multime de site-uri web va urmaresc pe internet, inclusiv Google, Amazon, si altele. Ghostery va arata cine va urmareste si va ajuta sa faceti ceva in privinta asta. Daca confidentialitatea conteaza pentru tine, atunci verifica Ghostery.

Gratuit – Descarcati acum

7

Red Onion

Red Onion

Ati fost vreodata conectati la o retea wireless care v-a blocat accesul la anumite site-uri? La fel ca utilizarea lui Tor pe calculator pentru a naviga anonim si a depasi restrictiile, Red Onion permite sa faceti acelasi lucru pe iPhone. Navigarea este complet protejata de parola.

0.99 dolari – Descarcati acum

8

Puffin

Puffin

Puffin compreseaza datele pentru a minimiza folosirea benzii de internet si pentru a accelera navigarea. Este o alegere excelenta daca ai trafic limitat sau sunteti intr-o zona cu o retea slaba. Deoarece Puffin este un proxy si pre-procesor de date pe serverul lor, poate oferi si suport Flash convertind clipurile si butoanele. Singurul dezavantaj: este valabil doar pentru America.

3.99 dolari – Descarcati acum

9
Browsere

Daca Safari nu este potrivit asteptarilor si nevoilor tale ce alt browser ati folosi sau folositi si de ce? Lasati un comentariu!

Categorii:   Stiinta

Etichete:  , ,

Comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.