10 alimente proaspete pentru a vă mări starea de spirit

0
415

Din câte știm cu toții, mâncarea pe care o mâncăm are un impact enorm asupra sănătății noastre, în special asupra pielii noastre, până la starea noastră de spirit. Funcția creierului depinde într-adevăr de consumul de alimente. Cu toții știm pentru o diferență de alimente sănătoase și nu. Creșterea consumului de apă ne permite să fim hidrate și prin adăugarea alimentelor de mai jos în alimentația ta, sunt sigur că te va face să te simți energic și că are multe beneficii care ne modifică starea de spirit.

10. TURCIA

Știai că curcanul e pentru totdeauna? Nu numai în ocazii speciale precum Crăciunul și Ziua Recunostintei. Nu dormi suficient? Cred că curcanul ar fi cea mai bună opțiune pentru tine! Acest lucru are melatonina, care este foarte benefic pentru a avea suficient somn bun. Turcia este foarte abundentă cu aminoacidul numit Tryptophan care este utilizat în producția de serotonină.

9. ASPARAGUS

Foods to Boost your Mood

Datorită nivelului ridicat de triptofan, sparanghelul ajută organismul să crească producția de serotonină. Sparanghelul contine o cantitate uriasa de acid folic care stimuleaza fericirea si previne depresia. Sparanghelul este, de asemenea, genetic sp nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la efectele sale adverse.

8. OATS

Foods to Boost your Mood

Mancati fulgi de ovaz in timpul micului dejun pentru a va mentine energic pe tot parcursul zilei. Ovăzul reduce riscul de boli de inimă și poate ajuta la reglarea nivelului de glucoză. De asemenea, nu ar trebui să vă faceți griji cu privire la efectul gestului de zahăr după masă. Starea ta va fi mai bună, crede-mă!

7. SPINACH

Foods to Boost your Mood

Spanacul este bun pentru tine. Nu e de mirare că are o cantitate mare de vitamina B, care este bună pentru piele și nervi. Vitamina B ajută serotonina dvs. să crească, vă menține șederea veselă și vă împiedică să obțineți trist.

8. SEMINȚE DE SUNFLOWER

Foods to Boost your Mood

Semințele de floarea-soarelui sunt cele mai bune pentru creier și inimă. Are Omega-3 care vă ajută funcționarea creierului în mod corespunzător și previne bolile cardiace. Puteți adăuga fără efort aceste semințe la feluri de mâncare, un aperitiv, gustări sau doar să-l mâncați fără sfârșit prin eliminarea coajălui. Puteți adăuga cu siguranță semințe de floarea-soarelui în dieta dvs. fără ezitare.

5. MUSELURI

Foods to Boost your Mood

Musselul este foarte bogat în vitamina B12 care amortizează creierul. Acesta servește ca un firewall pentru a proteja creierul care durează mult timp. Este, de asemenea, o sursă abundentă de alte vitamine și minerale pentru tiroidă, pentru a vă menține energic și fericit.

4. YOGURT

Foods to Boost your Mood

Iaurtul, un produs lactat, este cu siguranta un aliment sanatos. Unele iaurturi au un nivel mai ridicat de calciu comparativ cu unele lapte. O scădere bruscă a calciului te face să te simți trist și iritabil. Deci, mai bine mâncați iaurt pentru a vă crește nivelul de calciu și pentru ca starea dumneavoastră de spirit să fie perfect minunată!

3. OYSTERS

Foods to Boost your Mood

Primul lucru care ne vine în minte atunci când spunem stridii este "un afrodisiac", nu? Cu toate acestea, consumul de stridii ajută și la funcția creierului. Tirozina este văzută în stridii, ceea ce face creierul eficient. Zinc intensifică producția de tirozină, care este bine cunoscut pentru funcția creierului și, de asemenea, crește nivelul de energie.

2. BANANE

Foods to Boost your Mood

Când suntem stresați, potasiul scade în corpul nostru. O modalitate de a le crește este mancând o banană, o sursă excelentă de potasiu. Consumul de banane vă face fericiți și vă menține liniștea. Acest aliment este, de asemenea, scăzut în calorii, care este cel mai bun pentru dieta dumneavoastră.

1. CHOCOLATUL DE LA DARK

Foods to Boost your Mood

Fără îndoială, ciocolata este preferată de toată lumea, deoarece vă oferă o aură pozitivă. După cum știm cu toții, endorfinele declanșează un sentiment pozitiv în organism și, de asemenea, vă reduce percepția de durere. Un mod de a elibera endorfinele este consumul de ciocolată. De ce nu mâncați ciocolată neagră când sunteți stresat sau deprimat? Sunt sigur că vă va schimba starea de spirit într-o stare pozitivă. Doar mâncați-o moderat pentru a preveni un nivel ridicat de glucoză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.