10 lucruri de a aduce pe orice zbor internațional

0
346

Indiferent dacă vă place să călătoriți mult sau nu, aducerea obiectelor potrivite cu dvs. este esențială, mai ales dacă veți avea un zbor lung care va merge în țara preferată pentru a avea o vacanță mult-așteptată. Iată cele zece lucruri pe care trebuie să le aduceți fiecărui zbor internațional.

1. Căști de anulare a zgomotului (sau ochelari de protecție)

Things To Bring On Every International Flight

Avioanele au zgomot puternic al motorului. O calitate bună poate reduce zgomotul. Pentru un zbor relaxant, aduceți cu tine un căști de anulare a zgomotului. Dar dacă nu aveți planuri de a investi în unele căști de calitate superioară, dopurile pentru urechi pot fi o opțiune ieftină.

Bose face unele dintre cele mai bune seturi de căști de anulare a zgomotului și asta este ceea ce folosesc și dacă sunteți pe piață, vă rugăm să le verificați.

2. Cablu USB

Things To Bring On Every International Flight

O mulțime de avioane noi au astăzi conectori USB găsiți la fiecare scaun. Acestea nu vor reîncărca telefonul mobil / tabletă foarte repede, dar vor păstra bateria completă și, probabil, vă vor asigura că aveți o încărcătură completă atunci când aterizați în noua rețea. Asigurați-vă că lungimea cablului este suficient de lungă încât să puteți încărca telefonul mobil și să îl utilizați confortabil sau suficient de lung pentru a putea plasa telefonul mobil în buzunarul locului.

3. Bateria USB

Things To Bring On Every International Flight

Bateria USB, o baterie externă, poate reîncărca mai multe dispozitive mobile. Nu pierdeți niciodată din nou puterea. O idee bună dacă intenționați să vizionați filme pe dispozitivul mobil pentru întregul zbor.

4. Camera (sau telefonul dvs.)

Things To Bring On Every International Flight

Unii oameni nu-și folosesc telefonul pentru a le distra în timpul unui zbor și, în schimb, îl păstrează în coșul de gunoi. Este o mare greșeală, mai ales dacă stați pe scaunul pentru ferestre. Dacă stați pe culoar, acest lucru poate fi opțional.

5. Un strat suplimentar

Things To Bring On Every International Flight

Este rece în avion, mai ales noaptea. Alte zboruri lungi vă vor oferi un hankie, sau o numesc o "pătură", dar unii nu o fac. Dacă vă aflați în zona ferestrei, cu excepția cazului în care soarele se află pe acea parte, este posibil mai rece decât în zona culoarului. Dacă sunteți lângă ușa de ieșire, fereastra este întotdeauna mult mai rece.

6. Perna de călătorie (opțional)

Things To Bring On Every International Flight

Dacă compania aeriană vă oferă o anumită pătură, probabil vă vor oferi o pernă de bumbac sintetic. Dacă doriți să fiți mai confortabil în timpul zborului, aduceți-vă perna de călătorie preferată.

7. Eyemask (opțional)

Things To Bring On Every International Flight

Cele mai multe zboruri de lungă durată vă vor cere să trageți în jos umbrele ferestrei, dar să mențineți luminile cabinei (puțin), astfel încât oricine să își poată vedea drumul ori de câte ori doresc să facă pipi. Dacă doriți să aveți acea odihnă nemișcată în timpul zborului și dacă sunteți tipul de persoană care nu poate dormi cu luminile aprinse, atunci eyemask este răspunsul.

8. Pen

Things To Bring On Every International Flight

Unele țări vă vor cere să scrieți pe un formular de sosire sau vamă de imigrare informațiile dvs. de bază. Și unii însoțitori de zbor nu au nici un fel de pixuri suplimentare cu ei. Chiar și atunci când au, ei nu vă pot împrumuta pentru că au nevoie și de ea.

Unele aeroporturi vă vor oferi un loc în care puteți completa formularele după ce ați ajuns. Dar, mai ales, nu au și pixuri.

Este foarte ușor dacă aveți pixuri cu dvs. (numai cerneală albastră sau albastră). Cine știe, prin acea stilou, vă puteți întâlni și cu noi prieteni.

9. Pașaport

Things To Bring On Every International Flight

Lucrul vital pe care trebuie să-l aduceți în fiecare zbor internațional. Este posibil să se păstreze numărul și datele valabile pentru formularul de imigrare.

10. Adresa unde stați

Things To Bring On Every International Flight

Din nou, anumite forme solicită să scrieți unde locuiți și care include adresa dvs. Alte națiuni sunt mai stricte în privința lor; altele nu sunt. În general, veți avea nevoie de cea mai mare parte a primului loc pe care îl veți locui, dar veți fi pregătiți pentru că ar putea să întrebe despre ceilalți.

Aduceți aceste zece lucruri de fiecare dată când aveți zborul dvs. internațional? Împărtășiți-vă gândurile în secțiunea de comentarii de mai jos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.