10 cele mai luxoase hoteluri din lume

0
522

Călătoria este o modalitate minunată de a alimenta energia și de a explora culturi noi. Dacă vă place să o faceți într-un mod elegant, atunci șederea într-un hotel de lux de cinci stele este cea mai bună alegere. Nu trebuie să pierdeți senzația elegantă atunci când vă aflați într-un mediu luxos și întâlniți serviciul și mâncarea satisfăcătoare. Cele mai bune hoteluri din univers nu sunt doar pentru idoli de film sau antreprenori de afaceri, toate sunt binevenite atâta timp cât sunteți norocoși să plătiți. Aici sunt top 10 cel mai luxos hotel din lume pentru a rămâne în.

10. Palatul Emirates din Abu Dhabi

most luxurious hotels

Vorbind de satisfacția pură, Emirates Palace este unul dintre cele mai bune. Se află în Abu Dhabi, Orientul Mijlociu. Puteți simți o mulțumire totală și un serviciu cald cu decor splendid, care cu siguranță vă va copleși.

Construcția acestui hotel costă aproximativ 3 miliarde de dolari. Dispune de 400 de apartamente și camere impresionante pentru a vă caza. Fiecare cameră este absolut uimitoare, cu paturi și scaune mai confortabile. Puteți să vă petreceți toată ziua și să vă răsfățați în propriul spa. Puteți, de asemenea, prefera să vă bronzați pielea cu o plajă de nisip alb, uluitoare, din apropiere. Păstrați-vă în Palatul Emirates este o experiență totală pe care nu o veți uita niciodată.

9. Palatul Mardan din Turcia

most luxurious hotels

Nimic nu bate servind de un majordom personal 24 de ore din 24/7, când vă faceți check-in la acest palat. În afară de vreme seninătoare și oameni ospitalieri, relaxarea aici vă face să vă simțiți minunați.

Palatul a fost construit în 2009, costând aproximativ 1,65 miliarde de dolari. Designul uimitor de design interior din aur și podele din marmură din Italia au făcut-o absolut minunată! Hotelul are o plajă proprie cu nisip alb care a venit din Egipt, făcându-vă să vă simțiți maiestuoși în timp ce vă aflați pe el. Acesta are zece restaurante în interiorul care au gura-adăpare hrana și piscină care poate găzdui 1000 de persoane. Mândru să spun că acesta este unul dintre cele mai bune hoteluri din întreaga lume.

8. Westin Excelsior din Roma

most luxurious hotels

Sursa de imagine: www.osram-group.com

Roma este un oras plin de romantism si eleganta. Nu este de mirare că hotelurile sofisticate pot fi găsite în Roma. Westin Excelsior are camere maiestuoase, care vă vor face să vă îndrăgostiți și nu doriți să plecați odată ce veți rămâne. Bine că unele camere sunt accesibile pentru a rămâne, astfel încât și oamenii obișnuiți pot reuși să se bifeze.
Dacă doriți o opțiune mai ieftină, atunci suita Villa La Cupola este cea mai bună pentru dvs. Acest hotel cu două etaje are o combinație perfectă de indulgență și intimitate. Cu siguranta va puteti bucura de amestecul de stil clasic cu gadget-uri de tehnologie inovatoare cand sunteti in Roma.

7. Burj Al Arab Hotel în Dubai

most luxurious hotels

Dubai găsite în Orientul Mijlociu este cunoscut pentru bine-cunoscutul său hotel, Burg Al Arab Hotel. Datorită formei sale unice, se numește "Sail". Veți simți absolut "acasă" când rămâneți aici. Toate camerele acestui hotel sunt compuse din apartamente în două etaje.
Heli-pad-ul găsit deasupra hotelului și terenurile imense de tenis sunt unele dintre caracteristicile sale uimitoare. Hotelul are o gamă largă de opțiuni de viață de noapte și de mese facute artistic. Poziția hotelului este perfectă și sunt sigur că nu veți uita șederea și vă veți menține înapoi.

6. Marquis Los Cabos din Los Cabos

most luxurious hotels

Sursa imaginii: joetysonphotography.com

Ceea ce face acest hotel diferit de altele este povestea sa de fundal. Ca pe legende, Marquis Los Cabos a fost răspunsul la rugăciunile a doi îngeri care caută un paradis. Holul în sine vă va face să vă simțiți copleșiți de vedere panoramică la ocean. Odată ce intrați în camera dvs., designul său interior vă va fascina absolut.
Având uimitoare piscine infinite și sculpturi minunate în interiorul camerelor, faceți șederea excepțională. Vă puteți bucura de multe tratamente cu spa-ul lor de relaxare și serenitatea la fața locului. Majoritatea camerelor au balcoane proprii. Dacă unul dintre cei mai norocoși, puteți asista și la migrarea balenelor.

5. Plaza din New York City

most luxurious hotels
New York City are numeroase nume și numeroase hoteluri pentru a rămâne. Este uneori numit "Marele Apple" sau uneori "Orașul care nu doarme". Plaza are cel mai sofisticat și clasic hotel la check-in. De la Plaza Suite VIP Royal, puteți vedea priveliștea minunată a Manhattan-ului cu un design interior minunat al camerei. Atunci când este nevoie, personalul hotelului este întotdeauna acolo pentru a asista oaspeții.
Plaza a fost construită în 1907. Datorită decorului său de înaltă calitate, a devenit o bază perfectă pentru explorarea orașului New York. Uimitoare, opulente și elegante sunt cele trei cuvinte care pot descrie cel mai bine The Plaza. Există încă hoteluri uimitoare de a rămâne în New York, cu toate acestea, acesta este cel mai bun dintre toate.

4. Insula Atlantis Paradise din Bahamas

most luxurious hotels
Dacă vrei să captivezi și vrei exotică în viața ta, Caraibe este destinația de vârf pentru tine. Bahamas promite să ofere ambianță relaxantă și te face să te simți departe de viața veche.
Atlantis Paradise Island este cel mai bun loc din Bahamas pentru un motiv minunat. Această stațiune, cu o locație de 141 hectare, a fost construită pentru a onora orașul pierdut Atlantis. Atingerea ei luxoasă a făcut unitatea specială. Suita numită Royal Towers Bridge, care are oglinzi de dimensiuni mari și tavane de 12 ft este camera premier a hotelului. În plus, o sufragerie uriașă poate fi găsită și în interiorul apartamentului, cu preparate delicioase și personalul ospitalier pentru a vă servi.

3. Palmele din Las Vegas

most luxurious hotels

Sursa imaginii: palms.com

Să recunoaștem că Las Vegas nu vine imediat în minte atunci când vă gândiți la un hotel de lux. Cu toate acestea, părerea dvs. s-ar putea schimba odată ce faceți check-in la hotelul "The Palms". Este bine cunoscut în America pentru oaspeții de lux și de clasă. Hotelul are camere mari, cu un design interior impresionant. Materialul și infrastructura folosită în interiorul camerei sunt extraordinare și o fac superbă când rămâneți.
Apartamentele de pe acoperiș sunt cele mai bune camere pentru dvs. dacă v-ar plăcea să aveți o viață de filme. Camerele au jacuzzi care văd în jos Strip și atinge sofisticate ca o sală media, săli de sport și piscine. Dacă doriți să experimentați Las Vegas (City of Sin) în mod diferit, atunci Palms vă convine cel mai bine.

2. Bolile din Arizona

most luxurious hotels

Sursa imaginii: www.theboulders.com

Boulders găsite în Arizona este unul dintre hotelurile maiestuoase găsite în America. Vederea pitorească a bolovanilor muntelui și a minunatului deșert Sonoran este premiera hotelului. Este considerată și stațiune balneară de primă clasă.
Acest hotel se potriveste cel mai bine daca doriti sa aveti un tratament de clasa mondiala. Camerele au vedere fantastică a deșertului și sunt proiectate cu lux. Două cursuri de golf de clasă superioară pot fi găsite și la hotel.

1. Cuisinart Golf Resort și Spa din Anguilla

most luxurious hotels

Sursa imaginii: gngcd.com

Majestic și splendid CuisinArt Golf și Resort Spa este principalul nostru lider pe listă. Proprietarul stațiunii a cumpărat-o în primul rând ca un loc de joacă personal, totuși, el la dezvoltat mai târziu pentru ca turistul să experimenteze frumusețea. Vilele extravagante și camerele cu design în stil mauritic au făcut-o cu adevărat clasică.
Plaja cu uluitoare din Anguilla are multe de oferit. În fiecare zi, puteți avea propria dvs. aventură explorând frumusețea sa înainte de a vă întoarce să beți la hotel. Puteți să vă relaxați complet fără nici o distragere din cauza mediului său privat și liniștit. Spa-ul elegant și terenul de golf imens au fost proiectate de Greg Norman.

Cu toții știm cu toții că există numeroase hoteluri luxoase și elegante în toată lumea, cu toate acestea, deasupra sunt cele mai bune hoteluri de unde să stați. Toate acestea vă oferă cel mai bun confort și vă fac experiența maximă. De ce să nu vă petreceți ziua de naștere într-unul dintr-o listă sau să faceți check-in atunci când călătoriți în străinătate? Da, este costisitoare, totuși amintirile minunate nu pot fi înlocuite de bani sau de altceva!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.