10 animale de companie cele mai scumpe din lume

0
1051

Există 2 tipuri diferite de proprietari de animale de companie. Cei care sunt cu adevărat îndrăgostiți de animale de companie și vor păstra și îngriji o pisică sau două în jur. Există, de asemenea, și cei care iubesc animalele de companie. Am văzut chiar și un articol despre această doamnă care are în prezent o mie de pisici sub îngrijirea ei și a trebuit să renunțe la casa ei, la mașină și la inelul de nuntă. De când scriu despre multe lucruri scumpe în ultimul timp, cum ar fi bomboane și jucării, citind-o, m-am întrebat despre cele mai scumpe animale de casă. Permiteți-mi să vă împărtășesc cu voi, dragi cititori, ce am găsit …

  1. Maimuta verde

most expensive pets

Vă rugăm să nu o confundați cu maimuța Sabaeus pentru că Maimuța Verde este de fapt un curse de rasă pură care a fost vândut pentru 16 milioane dolari într-o licitație în 2006.

  1. Missy The Cow

most expensive pets

Fotografie de credit: The Bullvine

Missy a venit din rasa de vaca Holstein, care este cunoscută ca având cea mai mare producție de produse lactate. Cu toate acestea, mai mult decât producția de lapte, ea a fost achiziționată de un grup de investitori canadieni pentru 1.200.000 de dolari în 2009 pentru embrionul în speranța de a produce mai multe rase, crescând astfel exponențial producția de lactate. De fapt, Missy nu a fost singura vacă scumpă achiziționată, deoarece există un concurs anual "Cow of the Year" din Canada.

  1. Tibetanul Mastiff

most expensive pets

De la numele în sine, știți că unul din acest câine își are originea în Tibet împreună cu China, Mongolia și țările din apropiere. Rasa a fost inițial dezvoltată pentru a proteja animalele împotriva atacurilor lupilor. Cel mai scump mastiff tibetan a fost cumparat in China pentru un impresionant $ 582,000.

  1. Domnule Lancelot Encore

most expensive pets

fotografii zilnice

Domnul Lancelot Encore este un labrador care costa 155.000 de dolari. Prețul a venit la acest lucru datorită procedurii de la care a ajuns. El este o clonă a unui alt labrador numit Sir Lancelot care, din nefericire, a fost diagnosticat și a murit de cancer. Familia care îl deținea îl iubește atât de mult încât l-au clonat.

  1. Lionii albi

most expensive pets

Se pare că animalele sălbatice și periculoase pot fi păstrate ca animale de companie în unele țări. Lionii albi sunt o rasă rară de lei care sunt atât de râvnit de iubitorii de animale sălbatice. Cuburile sale au un preț de 138.000 de dolari

  1. Rar Beetle

most expensive pets

Un gândac de cerb rare a fost vândut de un crescător japonez pentru 89.000 de dolari. Prin urmare, devenind una dintre cele mai scumpe animale de companie, precum și cea mai scumpă insectă care a fost vândută.

  1. Palm Cockatoo

most expensive pets

Primul papagal de pe lista celor mai scumpe animale de companie, palatul cockatoo poate fi vândut la aproximativ 16.000 de dolari. Spre deosebire de majoritatea papagali care sunt, de obicei, plini de culori strălucitoare, acesta este negru. Sunt nativi din Queensland, Australia, în special în zona Peninsula Cape York.

  1. Hyacint Macaw

most expensive pets

Poate fi vândut pentru 14.000 de dolari, Macaws sau papagalii lumii noi au o varietate de subspecii. Una dintre ele face parte chiar din cele 10 cele mai lungi animale de viață . Macacul de haină, deși este nativ din America Centrală și de Est, este identificat ca fiind cel mai lung / cel mai mare dintre speciile sale.

  1. De mazăre de Brazza

most expensive pets

Alături de cimpanzeii (50.000 de dolari), maimuța lui De Brazza este următoarea maimuță mai scumpă. Se poate cumpăra pentru aproximativ 10.000 de dolari dacă puteți găsi unul care este. Aceste rase africane sunt remarcabile datorită baroului lor lung de barbă albă și coroanei portocalii.

  1. Toucan

most expensive pets

Facturile mari și colorate (ciocul) sunt semnul distinctiv al lui toucan. Ei sunt, de obicei, locuitori ai pădurilor și nemigrativi. Și deși se crede că sunt capabili să pună 21 de ouă mai mult, nu se găsesc niciodată într-o turmă mare. Aceste păsări pot fi vândute cu până la 10.000 de dolari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.