10 cele mai exotice animale de companie pe care le puteți deține în mod legal

0
2894

Obosit de câini și pisici obișnuiți și de un animal nou și mai provocator? Sau ați fost cu adevărat în îngrijirea unor specii mai exotice și nu pe cele domestice? Ei bine, nu trebuie să vă faceți griji pentru că nu toate animalele exotice vă vor face să fiți acuzat de comerțul ilegal cu animale sălbatice. Iată o listă cu cele mai exotice animale de companie pe care le puteți deține în mod legal.

Sarpele boa constrictor

Boa constrictorii pot crește între trei și treisprezece metri, în funcție de locația sa, precum și de disponibilitatea hranei / pradă. Boa constrictor de sex feminin poate crește mai ales în captivitate. Speranța de viață captivă este de 20 până la 30 de ani și de obicei sunt hranite cu șoareci și pui. Acestea pot fi îmblânzite, de aceea au devenit populare printre proprietarii de animale exotice.

Tarantula mexicană cu roșu-picior

Acest tip de tarantula apartine tipului docil, motiv pentru care este popular printre colectionarii si proprietarii de animale exotice. Ele cresc lent, iar femelele pot trăi mai mult decât bărbații. Este foarte reticent să mușcă chiar și atunci când se simte amenințat, făcând-o puțin mai puțin periculoasă , spre deosebire de verișorii săi. Liniștea primară de apărare, ca și alte tarantule, este firele de păr care îi urăsc.

Madagascar Hissing Ghepard

Acești gândaci, așa cum sugerează și numele, sunt nativi din insula Madagascar africană. Spre deosebire de gândacii de gospodărie, Hissers sunt fără zbor. Ei nu au aripi, dar pot să scadă suprafețe netede, cum ar fi sticla. Ele pot crește până la 3 cm lungime și au o durată de viață de până la 5 ani în captivitate.

Iguana verde

Iguanele verzi sau pur și simplu denumite Iguani sunt originari din America de Sud și Centrală. Ei au o dispoziție calmă, făcându-i astfel un animal ideal. Ele pot crește până la 1,5 metri de la cap la coadă. Poate fi un pic dificil de a avea grijă, mai ales pentru colecționari / pasionați de amatori datorită nevoilor sale, cum ar fi iluminatul specializat etc.

Tamandua de Sud

Tamandua a fost, de asemenea, cunoscut ca anteater este un animal solitar și este un nativ din America de Sud. De obicei se hrănește cu furnici, bug-uri și termite. Acestea pot fi colorate de culoare brun, maro sau blond, în funcție de zona exactă de origine.

Veverita zburatoare

Mai mult ca veverițele gliding pentru că nu zboară cu adevărat ca niște păsări sau lilieci. Sunt omnivore și se pot hrăni cu fructe sau alte animale mai mici, cum ar fi păsările. Ceea ce le interesează este că organele lor interne sunt vizibile prin piele.

vulpe urecheata

Această rasă de vulpe este originară din deșertul din Africa de Nord Sahara. Ei au o durată de viață de 14 ani când sunt ținute în captivitate. Vulpea fennec este una dintre singurele două specii de vulpe care pot fi ținute în captivitate ca animale de companie, deși sunt departe de a fi domestice cum ar fi câinii sau pisicile.

Castanele de genunchi

Nu sunt animale domestice și nu merg bine în grupuri. Singurul mod în care pot trăi cu pisici și câini este dacă crește cu ei. Schimbarea în mediu și îngrijitorii pot fi stresante pentru genet.

Capibara

Capybaras sunt cel mai mare rozătoare din lume și pot cântări până la 70 kg. Sunt erbivore și pot rămâne sub apă timp de 5 minute. Ele sunt de origine sud-americană și în unele zone sunt vânate pentru carne și piele.

Împăratul Scorpion

Această specie de scorpion este nativă în Africa de Vest, poate trăi până la 6 până la 8 ani și este una dintre cele mai mari din familia scorpionilor. Ele sunt de culoare neagră, dar strălucesc într-un verde pastel atunci când sunt expuse la lumina ultravioletă, nu că există un motiv pentru tine de a avea o lumină ultravioletă situată undeva …

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.