10 cele mai avansate spitale din lume

0
189

[ad_1]

Spitalele din întreaga lume se schimbă în mod constant, chiar și cu constrângeri economice din cauza nevoii tot mai mari de avansare a sistemului de sănătate.

Înscrise pe listă sunt spitale din diferite locuri care au devenit reperul asistenței medicale de calitate. Ei conduc și excelează dincolo de provocări, oferind în același timp cea mai bună îngrijire pentru pacienții lor.

Mai jos sunt cele 10 cele mai avansate spitale:

1. Spitalul Johns Hopkins

Cele mai avansate spitale - Spitalul Johns Hopkins

Credit imagine: Daniel J. Macy / Shutterstock.com

Cu sediul în Baltimore, a fost înființat în 1889 și urmat patru ani mai târziu de Școala lor de Medicină, Universitatea Johns Hopkins, care este clasată pe primul loc în școlile de medicină din STATELE UNITE ALE AMERICII. Iar unele dintre cele mai importante descoperiri din lume în cercetarea clinică au venit de la Hopkins. Este, de asemenea, principalul spital în psihiatrie infantilă și neurochirurgie și, de asemenea, locul primei intervenții chirurgicale de redistribuire de la bărbat la femeie din America. Hopkins are șase spitale comerciale și academice, patru centre de chirurgie și de îngrijire a sănătății și mai mult de 40 de zone de îngrijire a pacienților care primesc în general pacienți de aproape 3 milioane, anual.

2. Clinica Mayo

Cele mai avansate spitale - Clinica Mayo

Credit imagine: Ken Wolter / Shutterstock.com

Clinica Mayo a început în Rochester, Minnesota în urmă cu mai bine de 150 de ani și a oferit pacienților săi îngrijiri medicale remarcabile, personalizate și holistice. În prezent, au centre în Minnesota, Arizona și Florida și, de asemenea, deservesc cinci state în care au peste 19 spitale. Anual, au grijă de peste un milion de pacienți. Dar ceea ce îi face să iasă în evidență față de restul este Colegiul lor de Medicină și Știință de neegalat, Școala de Medicină Alix din Clinica Mayo și centrele lor de cercetare care contribuie cu inovații importante întregii comunități de îngrijire a sănătății.

3. Spitalul General din Singapore

Cele mai avansate spitale - Spitalul general din Singapore

Credit imagine: Donal Keane / Shutterstock.com

Înființat în 1821, SGH este primul spital și cel mai mare din Singapore, care acoperă peste un milion de pacienți pe an. SGH este un spital academic terțiar, care oferă educație postuniversitară atât pentru profesioniștii medicali, cât și pentru studenți. De asemenea, are centre de specialitate în campus care efectuează studii clinice conduse de pacienți, iar SGH este, de asemenea, cunoscut pentru că oferă asistență medicală la prețuri accesibile pacienților lor.

4. Clinica Cleveland

Cele mai avansate spitale - Cleveland Clinic

Credit imagine: YES Market Media / Shutterstock.com

Primul din lume care a efectuat un transplant total de față, Clinica Cleveland este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii medicale din lume, cu vizitele totale înregistrate a peste 7,6 milioane de pacienți în 2017 din spitalele lor din Emiratele Arabe Unite, SUA și Canada. Timp de 25 de ani consecutiv din 1995, programul lor de inimă de la Miller Family Heart, Vascular and Thoracic Institute s-a clasat pe primul loc în SUA în domeniul îngrijirii cardiace. Ei au fost, de asemenea, primele, dintre centrele medicale notabile, care s-au coordonat cu Institutul de Cercetare a Rezultatelor Centrate pe Pacient pentru a integra serviciile clinice asupra unui singur sistem de organe sau a unei anumite boli.

5. Spitalul General Massachusetts

Cele mai avansate spitale - Massachusetts General Hospital

Cu sediul în Boston, MGH este unul dintre cele mai vechi spitale din SUA, fiind al treilea. MGH servește la Harvard Medical School ca cea mai veche școală de predare a acestei prestigioase universități, cu aproape toți medicii spitalului ca parte a facultății lor. Cu peste 900 de milioane de dolari ca buget pentru cercetare, anual, ei au cel mai mare program de cercetare dintre spitale. Proiectele lor recente includ studii privind efectul statutului socio-economic asupra stării de sănătate și lupta împotriva epidemiei de opioide.

6. Charité

Cele mai avansate spitale - Charité

Credit imagine: Sergiy Palamarchuk / Shutterstock.com

Cu sediul în Berlin, acesta este cel mai important spital academic din țară, cu activitate intensivă de cercetare, conectat la Freie Universität Berlin și la Universitatea Humboldt. Are peste 14.000 de angajați și, de asemenea, a angajat jumătate dintre laureații Nobel pentru medicină sau fiziologie din Germania pentru a lucra cu ei. Charité este lider în inovarea biomedicală centrată pe uniunea dintre tehnologie și medicină.

7. Spitalul General din Toronto

Cel mai avansat spital - Spitalul general din Toronto

Credit imagine: JL IMAGES / Shutterstock.com

TGH este unul dintre spitalele care s-au alăturat rețelei de sănătate universitare din Canada. Este cea mai mare și cea mai finanțată organizație de cercetare din Canada și, de asemenea, cel mai mare centru de transplant din America de Nord. TGH este primul spital care a efectuat vreodată un triplu transplant de organe (pancreas, plămâni și ficat). Și lider în chirurgia și sănătatea cardiovasculară, Centrul Cardiac Peter Munk este, de asemenea, situat în TGH.

8. Spitalul Universitar Lausanne

Cunoscut ca CHUV în franceză, acesta este unul dintre spitalele universitare din Elveția, situat în Lausanne. Acesta este spitalul didactic pentru cetățenii vorbitori de limbă franceză. Și în octombrie 2014, CHUV a fost ales de OMS (Organizația Mondială a Sănătății) pentru a efectua testele vitale de vaccin pentru virusul Ebola. Acest spital academic de clasă mondială are propria sa revistă gratuită care este dedicată împărtășirii lumii practicilor lor medicale de vârf, In Vivo, tipărită atât în ​​limba engleză, cât și în limba franceză.

9. Spitalul Universității din Tokyo

Cele mai avansate spitale - Spitalul Universității din Tokyo

Credit imagine: Takamex / Shutterstock.com

Cu echipamente medicale de ultimă generație, îngrijire medicală de ultimă oră și predare a cercetătorilor și medicilor de top din Japonia, Spitalul Universității din Tokyo a devenit centrul de practică și cercetare medicală avansată din țară. Și în 2012, au fost pionier în Departamentul de Management Medical al Dezastrelor.

10. Centrul Medical Sheba – Tel Hashomer

Înființat în anul 1948, Centrul Medical Sheba situat în Israel, Ramat Gan este acum cea mai importantă unitate de îngrijire a sănătății din Orientul Mijlociu și la nivel internațional. Cunoscuta universitate din Tel Aviv este afiliată acestui spital terțiar. Centrul Medical Sheba are diferite centre pentru aproape toate specialitățile și diviziile medicale și asistă la peste un milion de pacienți, anual. Mai mult de un sfert din cercetarea clinică și medicală a țării se desfășoară în facilitățile de ultimă oră din Sheba. Acest spital este, de asemenea, dedicat avansării în cariera medicală, lucrând cu aproape toate institutele medicale din Israel pentru a educa viitorii practicieni din domeniul sănătății.

[ad_2]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.