10 cele mai bântuite locuri din America

0
259

[ad_1]

Indiferent dacă crezi sau nu, există orașe din America care sunt pline de povești ciudate care au fost transmise de generații în generație. Am compilat împreună cu cele mai înfricoșătoare locuri din SUA, de la cetățile sale bântuite până la poveștile înspăimântătoare despre morți și suferințe.

1. Villisca Axe Murder House

A îngrozitoare scena crimei s-a întâmplat pe casa situată la 508 E Second Street pe 10 iunie 1912. Acest orășel mic din Villisca, IA, a fost șocat de masacrul odios al lui Josiah B. Moore, al copiilor și al soției sale, precum și al altor 2 fete tinere care au rămas. ca oaspeții lor peste noapte și criminalul nu au fost identificați. De-a lungul anilor, ocupanții casei au povestit vederile unui bărbat adult cu toporul, copii care plângeau și activități paranormale misterioase. Această casă a fost restaurată în 1994, înapoi la starea inițială, fără electricitate sau instalații sanitare interioare. Aceste schimbări se intensifică în atmosfera sa răcoroasă pe parcursul turneului la lumina lămpii, care are loc în martie până în noiembrie și există experiența peste noapte, care este disponibilă prin rezervare pentru grupuri.

2. Penitenciarul Moundsville

Cele mai bântuite locuri din America - Penitenciarul Moundsville

La momentul funcționării sale de peste 100 de ani, acest loc găzduiește aproape o mie de criminali din Virginia de Vest, cunoscuți sub numele de Penitenciarul Moundsville, care este cel mai violent dintre instituțiile corecționale din America. Prizonierii și-au petrecut viața trăind în spații aglomerate, ceea ce a dat naștere la revolte. Numeroși prizonieri au fost uciși printr-un scaun electric sau spânzurați și, în anumite circumstanțe, au fost uciși de alți deținuți. În 1995, acest loc a fost închis și unii spun că spiritele torturate încă mai zăbovesc în spatele gratiilor și în adâncul acestei închisori care poate fi auzită sau văzută în timpul unui tur.

3. Azilul de nebuni Trans-Allegheny

Cele mai bântuite locuri din America - Trans-Allegheny Lunatic Asylum

Acest loc a fost cunoscut anterior ca Spitalul de Stat Weston. În 1864, azilul găzduia mii de bolnavi mintal. Există sute de pacienți care au murit înainte de închiderea sa în 1994. Spiritele care locuiesc în acest loc se spune că s-au întors în timpul Războiului Civil, când acesta a fost stabilit ca post militar. Există un tur paranormal de 2 ore și 8 ore în cele 4 oale fierbinți majore ale azilului, în care acesta din urmă este o căutare paranormală peste noapte mai intensă cu un vânător de fantome experimentat.

4. Sammie Dean

Cele mai bântuite locuri din America - Sammie Dean

Credit imagine: Paul R. Jones / Shutterstock.com

Acest loc, numit Jerome în Arizona, este anterior un oraș de minerit de cupru și are o reputație pentru activitatea sa paranormală, care datează din anii Sălbatic West. În prezent, găzduiește 400 de locuitori, comparativ cu anii de popularitate, care avea 15.000 de locuitori. Cu toate acestea, se crede că există mulți rezidenți fantomatici de pe vremea loviturilor de armă și a accidentelor miniere. Unul dintre spiritele despre care se vorbește este Sammie Dean, în timp ce lucra ca prostituată, a fost sugrumată de clientul ei într-un loc numit vechi cartier de pătuț. Spiritul lui Sammie se plimbă pe alee, căutându-și ucigașul, care nu a fost găsit.

5. Fabrica de bere Moon River

Cele mai bântuite locuri din America - Moon River Brewery

Credit imagine: Darryl Brooks / Shutterstock.com

Moon River Brewery și-a adus berile prețuite în 1999 la Savannah. Cu toate acestea, această clădire a fost printre cele mai vechi din 1821. Inițial, a fost numită odată City Hotel, un hotel de lux cu o istorie violentă în timpul războiului său civil. Există bărbați uciși în acest hotel în timpul unor bătălii aprinse, inclusiv un yanke care a fost bătut până la moarte de unii localnici în 1860. Unii clienți spun că au văzut sticle zburând în aer, oaspeții sunt atinși, împinși și pălmuiți de un forță nevăzută. O fantomă rezidentă pe nume Toby pândește în zona biliardului, căutând o ceartă în bar.

6. Clubul Cuban

În vecinătatea orașului Tampas Ybor, există un loc numit Cuban Club sau cunoscut și sub numele de Circulo Cubano de Tampa. Un celebru loc de întâlnire al imigranților cubanezi în 1917, în care oamenii s-au bucurat de banda în aer liber, ringul de dans, sala de bal și o scenă în cantina sa. În prezent, acest complex este protejat de Registrul său istoric național. De asemenea, găzduiește evenimente speciale, concerte și decor pentru o mulțime de povești cu fantome ale spiritelor care merg într-un lift și cântă la pian.

7. Palatul Sultanului

Această casă clasică de cartier francez din 716 Dauphine St., cu o curte imensă și un balcon din fier forjat, a devenit o casă de groază în anii 1800. Sultanul ducea un stil de viață bogat, depravat, cu mai multe soții, copii, precum și un harem de femei și tineri și bărbați care erau ținute împotriva dorințelor lor. Vecinii s-au plâns de obiceiurile derutante ale sultanului de a petrece, tortură și opiu. Cu toate acestea, cea mai misterioasă a fost moartea sa, când sultanul a fost îngropat în curte de viu, după ce haremul și familia lui au fost tăiate în bucăți într-un masacru de către un făptuitor neidentificat. Astăzi, se crede că spiritul furios al sultanului se află în spatele zgomotelor ciudate, mirosului puternic de tămâie care se desfășoară prin casă, muzicii puternice și avansurilor nedorite asupra ocupanților anteriori, care jură că sultanul își face trucul de a bâjbâi vizitatorii de sex feminin.

8. Fort Mifflin

Cele mai bântuite locuri din America - Fort Mifflin

Fort Mifflin este singurul câmp de luptă revoluționar intact din țară, care a fost construit în 1917. Aproximativ 14 clădiri au fost restaurate pe terenul său de pe râul Delaware și se spune că ar avea multe spirite venite din trecutul său. Una dintre fantomele care bântuie acest loc este o femeie în care strigătele ei sunt foarte puternice că a fost raportat poliției din Philadelphia să investigheze, iar mai târziu a aflat că nu este nimeni acolo. Mai multe personaje sunt în poveștile lor cu fantome, inclusiv ghidul care este îmbrăcat cu o haină revoluționară, o mulțime de câini și copii, precum și omul fără chip care rătăcește în jurul Fort Mifflin.

9. Judecătoria Calcasieu

Cele mai bântuite locuri din America - Tribunalul Calcasieu

Ea a fost vorba în orașul din Lake Charles în anii 1940, când Toni Jo Henry a ucis un bărbat. Această fostă prostituată a vrăjit un bărbat care conducea camioneta pentru a-i oferi o plimbare în timp ce ea și prietena ei mergeau pe autostradă pentru a o întâlni pe adevărata dragoste a lui Toni din închisoarea din Texas. Procesele au durat de 3 ori pentru ca juriul să o condamne, care a fermecat personalul închisorii, sala de judecată și a împărțit orașul din cauza presupusei vinovății a lui Toni. Cunoscută drept Fata Tigru, ea a fost prima femeie care a murit pe un scaun electric în 1942, în acest stat. Spiritul ei rămâne astăzi în tribunal, iar muncitorii jură pe prezența ei, îi miroase părul ars și îi aud țipetele. Mulți dintre ei cred că ea se joacă cu aparatele de birou, încuie ușa și interferează cu viața de birou a tribunalului în fiecare zi.

10. Penitenciarul de Stat de Est

Cele mai bântuite locuri din America - Penitenciarul de stat de Est

În Philly, acest loc pare să fie cel mai înfiorător dintre toate. Penitenciarul de Stat de Est este primul de acest tip, de dimensiuni uriașe și un buget substanțial. Conducând credințele Quacker, avea reguli stricte notabile care încurajau pedeapsa și izolarea. Gardienii închisorii îi acoperă pe prizonieri de fiecare dată când s-au aventurat în afara celulei închisorii. Singura lumină pe care o văd a fost luminatorul, despre care se crede că le aduce prizonierilor „lumina lui Dumnezeu”. Spiritele torturate încă bântuie acest loc, inclusiv „Slick Willie” Sutton.

[ad_2]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.