10 cele mai esențiale lucruri de știut ca proprietar de afaceri

0
148

[ad_1]

În cele din urmă, te-ai cufundat în a deveni antreprenor. Un vis transformat în realitate, dar trebuie depusă multă muncă pentru ca afacerea ta să fie una de succes. A avea resursele și cunoștințele te ajută să fii pregătit pentru orice incertitudini legate de deținerea unei afaceri. Este greu să fii antreprenor și, în același timp, plin de satisfacții dacă totul este pe drumul cel bun.

Acestea sunt cele mai esențiale 10 lucruri de știut ca proprietar de afaceri.

1. Înconjurați-vă de consilieri de nivel înalt

Înconjurați-vă de consilieri de nivel înalt

Indiferent de cât de înțelept ești, nu există nicio modalitate de a fi bine versat în tot ceea ce ai putea avea nevoie pentru a opera o afacere. Asta necesită experiență. Și cel mai rău pe care îl poți face este să nu mai înveți. De aceea trebuie să fii mereu înconjurat de mentori, care te vor sfătui apoi să devii un bun om de afaceri sau o femeie de afaceri. Sfaturile lor înțelepte vă pot scuti de greșeli și vă ajută să rămâneți concentrat pe strategiile câștigătoare.

2. Prezentați-vă propria afacere 24/7

Prezentați-vă propria afacere

Nu poți spune niciodată unde ai putea întâlni pe cineva care ar putea ajunge să devină crucial în succesul afacerii tale. Oricine poate fi un posibil client sau investitor, așa că pregătiți întotdeauna o prezentare scurtă care să fie ușor de informat pe o anumită persoană. Asigurați-vă că include misiunea, obiectivele și serviciul. Cu aceasta, nu vei rata nicio ocazie de a stabili relații importante pentru afacerea ta.

3. Rămâi concentrat

Rămâi concentrat

Fiind proprietar de afaceri, probabil că vi s-a cerut să vă implicați în diverse proiecte în afară de afacerea dvs. și, deși este tentant să vă angajați în alte opțiuni generatoare de venituri, avem doar 24 de ore pe zi. Fie că te-ai gândit la tine ca o superfemeie sau superom, există doar o sarcină limitată pe care o putem realiza într-o zi. Nu poți acorda tuturor timpul și atenția ta. Dacă mâinile tale sunt pline, există tendința ca afacerea ta inițială să aibă de suferit. Ci mai degrabă rămâneți concentrat pe a vă ajuta propria afacere să se dezvolte, ați fi uimit de cât de repede cresc dividendele.

4. Ai grijă de tine

Să ai grijă de tine

Acest lucru pare a fi neobișnuit la început; cu toate acestea, are sens. Începerea unei noi afaceri necesită ore lungi și multă muncă și ar putea duce la uitarea de a avea grijă de tine. Cu toate acestea, atunci când totul se îngrămădesc, ca un somn insuficient și antrenamente și nopți cu burger, s-ar putea să ajungi ars sau, cel mai rău, foarte bolnav, iar acest lucru prevestește facturi medicale suplimentare și absență în afacerea ta. A te menține sănătos are sens în afaceri.

5. Porniți fluxul de numerar

Porniți fluxul de numerar

În primul rând, este obișnuit ca veniturile să fie într-un scărcău exact în momentul în care începi să atragi consumatori obișnuiți și intri în fluxul zilnic al companiei, cu toate acestea, cea mai bună opțiune pentru a garanta succesul afacerii tale este să lași fluxul de numerar cât mai repede posibil. Din fericire, există mai multe trucuri comerciale care vă pot susține. Dacă vă ocupați în primul rând de servicii, ați putea cere apoi un depozit în avans. Acest lucru funcționează și în livrarea de mobilă sau alte produse premium. O altă noțiune este realizarea unui program cu abonament special cu o taxă accesibilă, în care membrii pot avea acces special la serviciile sau produsele pe care le preferă.

6. Fii cu ochii pe fiecare banut

Fii cu ochii pe fiecare bănuț

Chiar dacă aveți o pernă bună pentru a începe cu afacerea dvs., nu știți ce s-ar putea întâmpla în prealabil și dacă veți putea atinge obiectivele de venituri imediat, este mai bine să fiți cu ochii pe toți banii cheltuiți. Nu vă răsfățați cu luxuri neesențiale; în schimb, asigură-te că fiecare bani lucrează din greu și îți împlinește cel mai mare obiectiv: o afacere de succes care să înflorească în anii următori.

7. Nu vă speriați să reduceți pierderile

Nu vă speriați să reduceți pierderile

Din păcate, nu toate afacerile pot avea succes. Există o mulțime de factori care ar putea fi responsabili și nu înseamnă că nu ești menit să fii antreprenor. Ar putea însemna doar că, în acest moment, acest concept specific poate să nu fie viabil.

Deși este greu să recunoști eșecul și că ai renunța cu ușurință fără a da cu adevărat totul. Nu ai vrea să riști mai mulți bani, precum și timpul tău pentru o afacere nereușită. Este o decizie dificil de luat, totuși, dacă simți în inima ta că nu mai funcționează, este mai bine să închizi afacerea, să înveți din erori, astfel încât următoarea afacere să fie un succes.

8. Păstrați întotdeauna o marjă de manevră în planificarea finanțelor

Păstrați întotdeauna o marjă de manevră în planificarea finanțelor

Fii atent, cel mai bine este să supraestimezi și cheltuielile, așa cum subestimezi și veniturile. Dar nu înseamnă să nu ținești sus. Încă este lovit pentru acel venit uriaș, dar cheltuiește moderat, astfel încât, deși nu câștigi prea mult decât ai sperat, vei reuși să te menții pe linia de plutire.

9. Perfecționează-ți strategiile de vânzări și marketing

Perfecționează-ți strategiile de vânzări și marketing

În afaceri, este vorba mai ales despre cantitățile pe care le achiziționați în fiecare zi. Este o necesitate să investești în cel mai bun sistem de marketing și vânzări, care te va ajuta să obții lead-uri și să le transformi în venituri. Nu vă deranjați atât de mult la început în ceea ce privește înflorirea mărcii dvs. Se va întâmpla în cele din urmă în timp. Ar trebui să vă concentrați în primul rând pe generarea de venituri. Asigurați-vă că aveți o echipă experimentată și ascuțită care conduce eforturile de marketing.

10. Urmăriți și măsurați-vă rezultatele

Urmăriți și măsurați-vă rezultatele

Urmărirea și măsurarea rezultatelor este singurul mijloc de a ști dacă programele și sistemele pe care le-ați plasat în conducerea afacerii dvs. sunt eficiente. Este o modalitate excelentă de a vă asigura că timpul și banii dvs. nu sunt irosite pe ceva care nu funcționează în niciun fel și care este să aveți o modalitate de a măsura și testa totul. Acestea sunt doar câteva sfaturi importante care vă vor ajuta să deveniți un antreprenor înfloritor. Multe sunt experimentale, de aceea nu începeți să vă simțiți frustrați când nu merg întotdeauna conform planului. Să fii pregătit și să fii înconjurat de mentori buni care te vor sfătui ar fi de ajutor pentru un început excelent.

[ad_2]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.