Cele mai multe 10 locuri prietenoase cu câinii din SUA

0
150

[ad_1]

Este sfâșietor să-l vezi pe cel mai bun prieten al bărbatului nostru fiind legat afară și neprimit într-o cafenea. Este regretabil să-i vezi pe acești drăguți animale cu blană nefiind tratați așa cum ar trebui să fie.

Enumerăm locurile care sunt cu siguranță prietenoase cu câinii, unde vă puteți lua cel mai bun prieten.

1. Tampa, Florida

Cele mai multe locuri prietenoase cu câinii - Tampa Florida

Dacă ești un iubitor de plajă, precum și animalul tău de companie, atunci acest loc este cu siguranță pentru tine. Tampa din Florida oferă Picnic Island Beach Dog Park și David Island Dog Beach, unde câinele tău se poate juca liber cu valurile. Poți ridica mâncare din oraș de la Farmacy Vegan Kitchen and Ginger Bread Coffee sau să sărbătorești ziua animalului tău de companie cu o petrecere de bere în grădină la c. 1949.

2. Arlington, Virginia

Cele mai multe locuri prietenoase cu câinii - Arlington Virginia

Dacă ești din Virginia, atunci aceasta este cu siguranță o veste bună pentru tine, deoarece poți găsi aproximativ 8 parcuri pentru câini alături de cafenelele și restaurantele care acceptă câini. Doar treceți peste râul Potomac spre Arlington, astfel încât să puteți mânca o gură la Paramount Cafe sau chiar să mergeți în The Celtic House Irish Pub ca o întâlnire cu animalul dvs. de companie.

3. West Hollywood, California

Cele mai multe locuri prietenoase cu câinii - West Hollywod California

Bine ați venit într-unul dintre cele mai bune locuri prietenoase cu câinii din California, West Hollywood, unde câinii pot experimenta alergarea pe o fântână cu apă și gazon artificial special conceput pentru ei. Puteți chiar să savurați curry cu câinele dvs. la Flavour of India, un mic dejun thailandez la Otis Thai Kitchen & Coffee sau chiar să luați o înghițitură de latte cu turmeric în aceste locuri cele mai fierbinți din oraș.

4. Colorado Springs, Colorado

Cele mai multe locuri prietenoase cu câinii - Colororado Springs Colorado

Colorado este un loc spațios și o destinație ideală pentru tine și câinele tău. Bear Creek Dog Park, cu nu mai puțin de 10 acri de teren, este de dimensiunea celui mai prietenos parc din oraș; un loc perfect pentru cainii tai sa se joace. Dacă doriți o plimbare bună, vă puteți aduce câinii la Broadmoor Seven Falls Cheyenne Mountain State Park. Vă puteți bucura de micul dejun cu câinele afară, la Monse Pupuseria. Înainte de a merge acasă, tu și prietenul tău blănos s-ar putea să zăbovești la Axe and Oak Whisky House sau Carbonella Creation și să te bucuri de cea mai bună pizza și băuturi pe care le au în meniul lor.

5. Dallas, Texas

Cele mai multe locuri prietenoase cu câinii - Dallas Texas

Cu căldura dogoritoare din Texas, Dallas oferă o varietate de restaurante pentru a combate această căldură în timp ce ai o întâlnire cu câinele tău. Dacă sunteți un fan al fotografiilor, atunci încercați mâncarea pe care Pie Tap Pizza Workshop + Bar le oferă împreună cu băuturi sau dacă câinele dvs. este pasionat de bucătăria libaneză, atunci alegeți Open Sesame, care este cu siguranță un maestru în acest domeniu. Cu siguranță, nu vrei ca cel mai bun prieten al tău să devină obez cu toate acele calorii, așa că alergă și bucură-te de locul alb Rock Lake sau fă o baie la lac pentru a scăpa de căldură.

6. Phoenix, Arizona

Cele mai multe locuri prietenoase cu câinii - Phoenix Arizona

Rătăcirea cu câinii tăi afară în vremea arzătoare din Arizona ar putea să nu fie bine pentru animalul tău. Este un lucru bun că există mai multe unități unde tu și prietenul tău blănos vă puteți relaxa. Bucurați-vă de cele mai bune tacos și burgeri oferite la The Dressing Room. Luați niște smoothie pentru a vă răcori de căldură la Tres Leches Cafe sau dacă puteți vizita Rott ‘n Grapes dacă aveți chef de vin.

7. Seattle, Washington

Cele mai multe locuri prietenoase cu câinii - Seattle, Washington

Seattle este un alt oraș cel mai prietenos cu câinii din SUA – numărul de câini care este mai mare decât statisticile copiilor din acest oraș este doar unul dintre motivele pentru care Seattle din Washington a ajuns în primele zece de pe listă. De la cel mai cunoscut parc din oraș (Magnuson Park) până la plaja Lake Washington, unde câinele tău este liber să se plimbe și să se joace. În plus, Gyro Time, Steepologie și Biscuit and Zen sunt doar câteva dintre locurile în care ție și prietenul tău blănos ți-ar putea plăcea să le vizitezi.

8. Minneapolis, Minnesota

Cele mai multe locuri prietenoase cu câinii - Minneapolis Minnesota

Ospitalitatea din acest oraș este extinsă și la câinii din Minnesota. În Minneapolis-St. Orașele Gemene ale lui Paul. Vă puteți aduce câinele la Mojo Coffee Gallery unde vă puteți bucura de diferitele opere de artă și capodopere ale oamenilor din Minnesota în timp ce beți cofeina preferată. De asemenea, puteți vizita Town Talk Diner și Gastropub și vă puteți încheia ziua la Cave Vin cu un desert delicios și vin.

9. Portland, Oregon

Cele mai multe locuri prietenoase cu câinii - Portland Oregon

Dacă câinele tău are un gust larg, atunci du-l în Portland din Oregon, unde un câine se poate distra în baruri. Acest loc nu este doar unic, ci și prietenos cu câinii. De asemenea, vă puteți bucura de mini-hamburgerii PDX sliders, puteți mânca paste în Gumba sau puteți lua o gură de taco în timp ce vă bucurați de priveliștea din afara MF Tasty.

10. Jersey City, New Jersey

Cele mai multe locuri prietenoase cu câinii - Jersey City, New Jersey

S-ar putea să fii surprins că există un loc specific în New Jersey, care este situat lângă râul Hudson, unde câinii tăi pot alerga și hoinări în voie. Latham House, Hidden Grounds Coffee și Cliff sunt doar câteva dintre unitățile situate în New Jersey care întâmpină călduros câinii.

[ad_2]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.