10 cele mai șocante secrete ale camerelor de hotel pe care ar trebui să le cunoașteți

0
120

[ad_1]

Una dintre cele mai bune moduri de a petrece vacanța este cazand intr-un hotel in care te poti rasfata. Unele personal sunt gata să vă servească, așa că nici nu trebuie să vă pregătiți patul.

Cu toate acestea, există secrete în aceste camere de hotel răsfățate pe care personalul le păstrează.

Aceste experiențe vă pot ajuta să fiți conștienți și mai precauți atunci când decideți să vă înregistrați. Cu toate acestea, acest lucru nu se aplică tuturor hotelurilor, în special celor cu o mare reputație. Vrei să afli aceste secrete? Dacă ești curios, citește această listă pentru a afla.

Mai jos sunt cele mai șocante 10 secrete ale camerelor de hotel pe care ar trebui să le cunoașteți.

1. Sunt acele pahare cu adevărat curate?

Cele mai șocante secrete ale camerelor de hotel

Majoritatea oamenilor sunt stricti cand vine vorba de curatenie si salubritate, mai ales in ceea ce priveste lucrurile pe care le folosim atunci cand mancam. Cum ai reacționa dacă ai ști că acei pahare strălucitoare nu sunt atât de curate cum pare să fie?

Nu tot ce strălucește este o bijuterie, iar în ceea ce privește acești ochelari, doar pentru că strălucesc nu înseamnă că este curat. O menajeră a dezvăluit că spală doar acele pahare de băut cu apă și le usucă cu un prosop înainte de a fi puse în camerele de hotel. Deci, dacă ești unul dintre germofobi, oribil, nu? Fiecare băutură din paharele alea de hotel ar putea părea o sinucidere.

2. Nu toate camerele de hotel sunt la fel

Cele mai șocante secrete ale camerelor de hotel

Camerele deluxe sau king-size ar putea intra în aceeași clasificare, dar nu sunt la fel. Puteți plăti pentru același preț, dar modul în care puteți fi diferit depinde de camera care vi se va oferi. Unele camere pot avea un balcon mai spațios, iar altele pot avea o baie mai mare. Deci, indiferent de cameră pe care ați rezervat-o, sperăm că aveți norocul să obțineți ceea ce doriți.

3. Micul dejun gratuit nu este deloc gratuit

Cele mai șocante secrete ale camerelor de hotel

Dacă credeți că ați economisit bani rezervând la un hotel cu mic dejun gratuit, ei bine, ați gândit greșit. Micul dejun nu este deloc gratuit și este inclus în cheltuielile dumneavoastră. Este posibil să fie inclus undeva în lista de costuri a camerei pe care ați rezervat-o. Din fericire, ai fi putut economisi puțin decât să mănânci în altă parte.

4. Prețul redus nu este întotdeauna de dorit

Cele mai șocante secrete ale camerelor de hotel

Ei bine, reducerile sunt atractive, dar ceea ce primești în schimb nu garantează întotdeauna că așteptările tale vor fi îndeplinite. Camerele de hotel la un preț redus sunt de obicei cele mai puțin preferate. Unul dintre motivele pentru care acele camere sunt reduse se datorează faptului că nu sunt suficient de profitabile. Ei bine, prețul este care te-a făcut să alegi acea cameră, nu experiența. Poate că nu se ridică la nivelul așteptărilor tale, dar cel puțin nu este prea scump.

5. A fi dat afară din hotel

Cele mai șocante secrete ale camerelor de hotel

Credeți sau nu, puteți fi dat afară din hotel chiar dacă ați rezervat mai devreme decât ziua de check-in. Hotelurile rezervă de obicei într-o capacitate mai mare de 100%. Pot exista șanse ca camera dvs. să fie dată altcuiva atunci când ajungeți în ziua efectivă de check-in, mai ales dacă clientul este unul obișnuit. Dar vestea bună este că hotelul vă va ajuta să căutați alte hoteluri pentru a vă caza la același preț pe care l-ați rezervat, deoarece acestea sunt răspunzătoare față de dvs.

6. Nici un loc vacant

Cele mai șocante secrete ale camerelor de hotel

Hotelurile fără semne de vacanță sunt cel mai probabil camere de hotel cu puține camere disponibile. Acestea sunt rezervate în cazul în care hotelul ar putea avea nevoie de o cameră pentru înlocuirea altor oaspeți.

7. Camera în care ați înregistrat nu a fost pe placul dvs

Cele mai șocante secrete ale camerelor de hotel

Camera în care ai făcut check-in nu a fost pe placul tău? Poți doar să ceri personalului să-l înlocuiască și să-l schimbe! Cu toate acestea, dacă toate camerele sunt ocupate, acest lucru s-ar putea să nu fie posibil.

8. Evitarea taxei de anulare

Cele mai șocante secrete ale camerelor de hotel

Puteți evita taxele de anulare sunând la hotel pentru a amâna rezervarea făcută. După câteva minute, puteți efectua un alt apel la hotel în speranța că un alt personal ar putea răspunde la apel, apoi vă puteți anula programarea. Sper că acest lucru funcționează!

9. Lenjerii de pat necurate

Cele mai șocante secrete ale camerelor de hotel

Orice altceva din camera de hotel nu este atât de curat pe cât presupune și pare a fi, cu excepția cazului în care vă cazați într-un hotel de lux. Menajera din hotelurile de 3 stele schimbă rareori pilotele în cameră; lenjeria de pat și căptușeala nici măcar nu sunt spălate foarte des. Ca să nu mai vorbim de telecomanda din cameră care nu se curăță niciodată.

10. Moartea în camera ta de hotel

Cele mai șocante secrete ale camerelor de hotel

Este posibil ca cineva să fi murit în hotel camera în care vă cazați în prezent. Întrucât personalul hotelului nu a vrut să piardă clienți, există șanse mari ca pur și simplu să nu lase aceste informații.

[ad_2]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.