10 cele mai scumpe restaurante din lume

0
278

[ad_1]

Milioane de cheltuieli pentru construcție și proiectare, angajarea de angajați de top și alegerea ingredientelor de cea mai înaltă calitate sunt ceea ce fac restaurantele pentru a-și câștiga reputația valoroasă în industria alimentară. Dacă doriți să experimentați cea mai luxoasă experiență culinară, atunci verificați aceste restaurante. S-ar putea să vă întrebați de ce unele dintre restaurantele cu prețuri mari pe care le cunoașteți nu sunt pe listă, dar din cauza pandemiei, unele dintre ele nu sunt deschise deocamdată. Cu toate acestea, după coronavirus, ei ar putea fi incluși pe această listă.

1. Alain Ducasse au Plaza Athenee

Cu reveria alb și auriu și candelabrele uriașe cu cristale care picură pe ele, poți spune că locul este cu siguranță scump. O masă cu cinci feluri de mâncare costă 395 EUR (aproximativ 458 USD), dar puteți mânca un fel de mâncare individual, care are un preț în jur de 195 EUR sau 226 USD.

Cele mai scumpe restaurante - Alain Ducasse au Plaza Athenee

Sursa imagine: alainducasse-plazaathenee.com

2. Masa bucătarului de la Brooklyn Fare

Meniul de degustare al mesei bucătarului costă 394,36 USD de persoană, excluzând sake-ul sau vinul. Este predominant mai mult pe crustacee și mâncăruri din pește. Este unul dintre restaurantele din America la care este greu să obții rezervări. Din fericire, acum puteți degusta vinurile și preparatele impresionante la un preț mult mai mic prin Caviar din cauza pandemiei.

Cele mai scumpe restaurante - Masa bucătarului la tariful Brooklyn Fare

Sursa imagine: Thomson200 | Wikimedia.org

3. Spălătoria Franceză

Acest restaurant al bucătarului Thomas Keller este situat în Yountville, California. Dacă sunteți în căutarea unui restaurant care să servească pentru ocazii speciale, acest restaurant este perfect. Meniul de degustare al bucătarului și legumele delicioase pentru mese în aer liber costă 350 USD de persoană.

Cele mai scumpe restaurante - Spălătoria franceză

Sursa imagine: Peter Merholz | Flickr.com

4. Restaurant Le Meurice (Paris, Franța)

Unul dintre cele mai extravagante restaurante din Paris, Le Meurice miroase a opulență. Oferă design-uri interioare grandioase ale restaurantului, candelabre, oglinzi de epocă și fresce, inclusiv modele moderne, cum ar fi sculpturi inspirate de apă și scaune din era spațială. Există meniuri de cină curente care vor fi oferite și fiecare va costa 289 USD, iar celălalt costă 370 USD.

Cele mai scumpe restaurante - Restaurant Le Meurice

Sursa imagine: alainducasse-meurice.com

5. Restaurant de l’Hotel de Ville

Dacă doriți să gustați cea mai bună bucătăria Elveției, atunci încercați să vizitați Restaurant de l’Hotel de Ville, situat în Crissier din Elveția. Cea mai ieftină masă pe care o oferă costă 60 de franci elvețieni, în timp ce meniul cu mai multe feluri pe care îl servesc are un preț care începe de la 390 de franci elvețieni.

Cele mai scumpe restaurante: Restaurant de l'Hotel de Ville

Sursa imagine: restaurantcrissier.com

6. Guy Savoy

Restaurantul Guy Savoy din Las Vegas oferă mai multe meniuri și toate au prețuri vertiginoase. O cină a la carte are un preț de 125 USD, în timp ce meniul principal pentru o persoană cu vin premium inclus costă 555 USD. Dacă vrei meniul Krug Chef’s Table, care include șampanie și 10 feluri, atunci pregătește-ți portofelul pentru o sumă de 650 USD.

7. Ithaa Undersea Restaurant (Maldive)

Amplasat la 16 metri sub fundul mării, în Maldive, este unul dintre cele mai magnifice restaurante de pe Pământ, care are și un preț de 330 USD pentru cina de lux și 220 USD pentru prânz sub mare. Dacă sunteți în căutarea unui restaurant unic pentru a lua masa, Ithaa Undersea Restaurant ar putea fi o alegere excelentă.

8. Camera Krug

Găsit în Hong Kong la Mandarin Oriental–Krug Room este una dintre mândrile orașului. Robin Zavou, bucătarul Krug Room, face trei meniuri apetisante cu fructe de mare și carne de înaltă calitate, asortate cu șampanie de la Krug; prețul variind de la 375 USD la 760 USD, bun pentru șase oaspeți.

Cele mai scumpe restaurante - The Krug Room

Sursa imagine: mandarinoriental.com

9. Le Pre Catelan (Paris, Franța)

Le Pre Catelan este o bijuterie a Parisului pe care o gestionează renumitul bucătar Frederic Anton. Acestea servesc o masă prețioasă cu opt feluri, care include ravioli de langostine cu jeleu de foie gras și foie gras, turte de vițel și somon afumat cu cireș, care vă va costa o sumă generoasă de 290 EUR sau 336 USD.

Cele mai scumpe restaurante - Le Pre Catelan

Sursa imagine: restaurant.leprecatelan.com

10. Kitcho Arashiyama Honten (Kyoto, Japonia)

Listat ca unul dintre locurile de top vizitate de turiști după COVID-19 – oferă patru meniuri diferite palpabile, fiecare cu un nivel diferit de extravaganță. O singură masă vine cu sashimi, murături, supă, orez aburit, o garnitură gătită lent, la grătar și o garnitură, inclusiv dulciuri, ceai verde și unele fructe – costul variază de la 375 USD la 565 USD, iar factura poate ajunge la 754 USD inclusiv taxe și taxe.

Cele mai scumpe restaurante - Kitcho Arashiyama Honten

Sursa imagine: kyoto-kitcho.com

[ad_2]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.