10 cele mai uimitoare piscine de pe Pământ

0
300

[ad_1]

Marile stațiuni cunosc glamourul piscinelor magnifice. Ei știu cum această întindere de apă ar putea ademeni oaspeții care sunt în căutarea unei vacanțe extraordinare. Am făcut o listă de locuri care au piscine grozave. Dacă ești unul dintre cei care caută piscine uimitoare, atunci această listă este pentru tine.

1. Piscina infinită Marina Bay Sands

Piscina infinită Marina Bay Sands

Credit imagine: Benny Marty / Shutterstock.com

În Singapore, la Hotelul Marina Bay Sands, o piscină infinită poate fi găsită pe vârful marginii etajul 57 la Sky Park al hotelului. Se întinde pe 500 de picioare incredibile și oferă priveliștea orizontului uluitor al Singapore. Obținând titlul de piscina infinită enormă de pe pământ cu această înălțime, se pare că piscina coboară de pe marginea clădirii, deoarece piscina iese de pe puntea piscinei. Datorită caracteristicilor sale unice, această piscină fascinantă este binecunoscută călătorilor din Singapore.

2. Piscina infinită a Hotelului Perivolas

Piscina infinită a Hotelului Perivolas

Sursa imagine: www.perivolas.gr

Dacă sunteți pasionat de priveliști uluitoare, atunci acest hotel Perivolas, care este situat în Santorini, Grecia, este cel potrivit pentru dvs. Acesta oferă o piscină infinită și este situat pe o stâncă înaltă, permițându-vă astfel să aveți o vedere spectaculoasă a Mării Egee. Clădirile sale sunt proiectate într-un alb clasic, ascuțit, care este cu siguranță un stil Santorini. Puteai vedea cât de nesfârșită este piscina privind-o de pe punte. Priveliștea uluitoare și aspectul elegant al acestui loc vă pot face cu siguranță vacanța specială și vă pot oferi odihnă și relaxare extraordinare.

3. Tancul

Tancul

Sursa imagine: www.goldennugget.com

Tankul este o piscină cunoscută pentru toboganul său cu trei etaje care își transportă călăreții la rezervorul gigantic al rechinilor. Cu o capacitate de 200.000, poate adăposti aproximativ 300 de animale marine, inclusiv raze și rechini cu aspect periculos. Dacă nu vă plac toboganele cu apă, vă puteți bucura în continuare de acest faimos The Tank, deoarece puteți înota cu aceste animale marine. Acesta oferă, de asemenea, 15 cabana private și cascade, așa că nu trebuie să vă faceți griji, deoarece vă puteți bucura cu siguranță de ele. Puteți găsi acest lucru în The Golden Nugget Hotel, care este situat în Las Vegas.

4. Piscina Six Senses Yao Noi

Credit imagine: fivetonine / Shutterstock.com

Stațiunea de tip boutique Six Senses este situată în Thailanda și este cunoscută pentru intimitatea absolută pe care o poate oferi oaspeților și pentru vilele extravagante pentru fiecare și pentru propria sa piscină nesfârșită uimitoare. Oaspeții se pot bucura de tratamente spa în timp ce se relaxează pe punțile private, care pot fi găsite în unele piscine infinite. Ei pot alege, de asemenea, camerele care oferă vedere magnifică asupra apei turcoaz din golful Phang Nga. Această stațiune thailandeză uimitoare este situată pe un deal cu copaci în jurul său, pe insula liniștită din Yao Noi, la 45 de minute de mers cu mașina de Phuket.

5. Piscina Hotelului Joule

Piscina Hotelului Joule

Credit imagine: Ceri Breeze / Shutterstock.com

Somptuosul Hotel Joule este cunoscut pentru 2 metri, unic, nesfârșit. piscina cu un perete frontal din plexiglas situat la etajul 10 al hotelului. Designul neobișnuit al piscinei le oferă înotătorilor senzația că înoată la marginea clădirii. Oaspeții se pot bucura, de asemenea, de cocktailuri și mâncare grozave, nu doar de înot, precum și de priveliștea minunată a orașului Dallas, Texas.

6. Băile Gellert

Băile Gellert sunt una dintre cele mai cunoscute stațiuni balneare din Budapesta. Budapesta este un loc cunoscut sub numele de „Orașul stațiunilor balneare” datorită nenumăratelor sale izvoare medicale și termale. Acesta a fost fondat în urmă cu aproximativ o sută de ani și este situat în Hotelul Gellert. Acesta oferă 10 piscine de diferite temperaturi și dimensiuni într-un cadru spectaculos Art Nouveau, oferind oaspeților din care să aleagă multe. Se spune că este cel mai fotografiat din țara Ungariei, cu senzația sa estetică de la ferestrele din sticlă colorată și pereții și podelele din plăci de mozaic.

7. Piscine Ubud Hanging Gardens

Piscine din Grădinile suspendate din Ubud

Un spa și un hotel de lux se găsesc în inima orașului Bali, oferind o piscină infinită magnifică, pe două niveluri, care poate părea parte a junglei. Această piscină infinită uluitoare și-a făcut loc în cele mai spectaculoase piscine din lume. În plus, această piscină și-a făcut loc pe lista de top a călătorilor, deoarece apartamentele și vilele fiecărui hotel au propria sa piscină infinită și o terasă exclusivă. Amplasat pe vârful canionului, oaspetele are privilegiul de a se bucura de priveliștile uluitoare ale junglei din jur și, mai ales, de Templul lui Pura Pentaran Dalem.

8. Piscină Four Seasons Safari Lodge

Piscină Four Seasons Safari Lodge

Sursa imagine: www.fourseasons.com

Călătorii nu trebuie să treacă printr-o perioadă dificilă doar pentru a se bucura de priveliștile unice ale African Safari Lodge. Această cabană mirositoare de opulență poate fi găsită în binecunoscutul Serengeti – și-și etalează piscina infinită care are vedere la câmpiile uluitoare ale Serengeti și, de asemenea, la groapa de apă. Oaspeții se pot bucura de privilegiul de a urmări zebre, elefanți și alte animale sălbatice zbârnindu-se și bând în fața lor în timp ce se bucură de piscina infinită.

9. San Alfonso del Mar

San Alfonso del Mar

O piscină de 900 de metri lungime obține titlul Guinness Book of Records ca imens bazin cristalin de pe pământ. Această piscină masivă care este amplasată în stațiunea San Alfonso del Mar din Algarrobo, Chile, este situată lângă plajă, în fața stațiunii. Pentru ca apa piscinei să fie la fel de limpede ca marea, stațiunea a folosit o tehnologie de ultimă generație, astfel încât oaspeții să se poată bucura de piscină la fel de mult cât le place să se vadă în mare. Masivul piscinei ne permite să ne bucurăm de mai multe activități, cum ar fi caiac, navigație și scufundări.

10. Tropical Island Resort

Tropical Island Resort

Credit imagine: Glimpse of Sweden / Shutterstock.com

Eșecul de a construi o aeronavă care să găzduiască în hangarul cu zeppelin a devenit o oportunitate pentru compania din Malaezia de a transforma hangarul în imensul parc acvatic interior de pe pământ – Tropical Island Resort. Această stațiune binecunoscută amplasată în Germania are tot ce ai nevoie, de la soarele artificial, palmieri, pădurea tropicală, mai multe piscine și o plajă. Piscina sa imensă numită „Marea tropicală” te face să te simți ca pe o insulă de corali.

[ad_2]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.