10 cele mai frumoase orașe din lume

0
494

Cu atât de multe opțiuni în prezent, călătoriile nu mai sunt exclusive pentru cei privilegiați, ci pentru oricine visează să vadă cele mai frumoase locuri din lume. Dacă sunteți tipul de călător care este interesat încă de plăcerile urbane, dorința de destinații naturale și naturale, puneți lista orașelor de mai jos în lista dvs. de găleți. Bucurați-vă de arhitectura lor uimitoare și de privirile uimitoare, și îmbuteliți-vă într-un amestec perfect de artă și natură.

  1. VENEȚIA

Most Beautiful Cities

Veneția! Orașul a fost imortalizat în diverse filme, lucrări de artă și literatură pentru frumusețea și misterul său. Oricine a vizitat locul poate spune doar un lucru: Veneția și-a capturat inima datorită unicității sale. Nu e de mirare că este în mod constant în partea de sus a orașelor cele mai frumoase din lume. Margeți-vă frumusețea, deoarece fiecare clădire este o operă de artă, mult mai mult atunci când se reflectă pe canalele care traversează orașul. Trecand prin pasarele sale, intr-un fel il invinteste pe artist in voi si evoca sentimentul de a fi intr-un basm adevarat.

  1. PARIS

Most Beautiful Cities

Cel mai vizitat oraș în fața planetei conform unui sondaj recent, Parisul este, fără îndoială, capitala capitalelor. Este ca un muzeu în aer liber cu monumentele sale magnifice, bulevardele impresionante, muzeele, patratele iconice plus râul Seine și podurile care o traversează. Acestea sunt, în sine, exemple de opere de artă. Adăugați la eleganța orașului este, desigur, iconicul Turnul Eiffel și Champs-Elysèes, unde a avut loc partidul de victorie al Cupei Mondiale. Aceste structuri atemporale au fost copiate în altă parte a lumii. Pur și simplu, puteți să savurați o cafea preferată într-o cafenea în aer liber sau să călătoriți cu barca pe râul Seine și să simțiți romantismul și sofisticarea așa-numitului "paradis al amantului".

  1. PRAGA

Most Beautiful Cities

Acest frumos oraș din Europa de Est este cu adevărat unic. Deși au fost în vremuri grele, au reușit să păstreze monumentele istorice ale căror spițe sunt încă intacte. Acesta este motivul pentru care și-a câștigat monikerul, "Orașul mii de spiriști".

Ia o frumoasă priveliște a acestor turnuri de la numeroasele poduri care traversează râul Vltava. Dar cea mai bună viziune poate fi văzută la proeminentul Podul Carol. De asemenea, le puteți vedea cel mai bine, pur și simplu în picioare în acea frumoasă, ciudată Piață a Orașului Vechi. Rememorați prin străzile glorioase și străzile pietruite, vorbiți cu localnicii și amestecați-le cu ei și, cu siguranță, veți avea experiența unei vieți.

  1. LISABONA

Most Beautiful Cities

Lisabona se află maiestuos pe dealuri și, ca majoritatea orașelor progresive din lume, a fost construită în malurile râului Tagus. Este un oraș panoramic perfect cu cărți poștale cu care te vei îndrăgosti ușor. Datorită locației sale strategice, unul este tratat cu vederi minunate la fiecare unghi de sus în jos până la străzile sale flamboyant. Orașul este captivant. Este o capodoperă unică a drumurilor pietruite frumos proiectate, a fațadelor artistice și a clădirilor care explodează într-un caleidoscop de culori, creând o pânză frumoasă. Este cu adevărat un paradis al artistului. Orașul magnific este un testament pentru statura lumii pe care a fost odată! Consultați Ghidul orașului Lisabona

  1. RIO DE JANEIRO

Most Beautiful Cities

Dacă sunteți legat de Brazilia, rezervați apoi un zbor spre Rio de Janeiro – orașul uimitor unde munții întâlnesc marea, una dintre cele mai renumite statui ale lui Isus din întreaga lume. Este un amestec frumos de natură și viață de oraș care a captivat milioane de vizitatori în fiecare an. Treceți până la renumitul munte Sugarloaf sau prin statuia Corcovado și obțineți o vedere panoramică asupra acestui oraș uimitor, modern numit "minunat" de localnici. Indiferent dacă mergeți pentru croaziere pe yaht sau pe alpinism, opțiunea este a ta și vă puteți bucura atât în Rio.

  1. AMSTERDAM

Most Beautiful Cities

Ce e într-un canal? Ei bine, nu se adaugă doar la frumusețea estetică a orașului. De asemenea, oferă acel simț clasic care încântă simțurile romantice. Oricine vizitează acest oraș fantastic ar avea acel simț. Clădirile înguste ale orașului, cu fațade gabled, aliniate de-a lungul canalului elaborat, sunt o priveliște care trebuie privită. Patrimoniul artistic este clasificat drept monumente care au fost minunat păstrate. Ciclismul peste podurile robuste care traversează canalele și străzile pietruite face acest oraș atrăgător.

  1. FLORENŢA

Most Beautiful Cities

Dacă sunteți un entuziast de artă, trebuie să puneți Florența în partea de sus a listei dvs. de găleți. Orașul este o mărturie vie a Renasterii Italiei. Moștenirea creativă este vizibilă în palatele sale posibile și în colecțiile muzeelor. Orașul în ansamblul său este foarte impresionant, cu frumusețea sa captivantă din interiorul și din pereții palatzi. Piazzale Michelangelo, un balcon medieval, oferă o vedere panoramică asupra orașului. Bucurați-vă de panorama magnifică a orașului cu turnurile, cupolele și podurile, dealurile maiestuoase care păzesc enclava și Duomo glorios construit strategic chiar în centrul orașului.

  1. ROMA

Most Beautiful Cities

Orașul etern este construit magnific de-a lungul malurilor râului Tiber. Este un depozit de piese clasice de artă, monumente și arhitectura care coboară falcurile care au o influență magnifică în lume. Și mai este ceva decât Colosseumul, Forumul și Bazilica Sf. Petru. Încercați să umblați pe străzile pitorești și veți avea șanse să vedeți benzi încântătoare, palazzi care au stat la încercările timpului sau chiar case minunate împodobite cu cutii de flori distincte romane.

  1. BUDAPESTA

Most Beautiful Cities

Orașul uimitor este împărțit de fluviul puternic Dunărea. Buda deluroasă este conectată la Pestul simplu, prin Podul de Chain. Buda are un palat regal și influența romană este foarte evidentă în arhitectura sa. Captivant Pest este mai mult de un set de secol 19. Amestecul celor două enclave vopsește un oraș magnific de lângă râu. Budapesta are o arhitectură remarcabilă, din care clădirea iconică a Parlamentului este cea mai faimoasă. Du-te la turlele Bastionului Pescarilor și obține o vedere clară asupra acestui frumos oraș.

  1. BRUGES

Most Beautiful Cities

Bruges este capitala regiunii Flandra de Vest din nord-vestul Belgiei. Deși este un oraș relativ mic, are tot ce este nevoie pentru a fi o destinație turistică de top datorită frumuseții sale fascinante. Orașul este caracterizat prin canalele sale, străzile romantice pietruite și clădirile medievale care sunt frumos conservate. Ca majoritatea din Europa, arhitectura uimitoare este gotică și barocă în stil. Locația sa face acces ușor la călătorii din Europa. Verificați Belfry of Bruges, un turn de clopot medieval în piața Pieței, vizitați Bazilica Sfântului Sânge și plimbați-vă de-a lungul liniilor sale curate și pașnice. Este o destinație magică pe care nu o vei pierde.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.