Top 10 cele mai frumoase autostrăzi din lume

0
705

Călătoria pentru o perioadă de timp este destul de plictisită, dar cu siguranță nu atunci când trece prin aceste autostrăzi cele mai rafinate din lume. De la priveliștea uimitoare a oceanului până la pădurile și cascadele verzi uluitoare. Începeți acum călătoria dvs. de neuitat și descoperiți peisajele magnifice de-a lungul acestor autostrăzi. Check out aceste 10 cele mai frumoase autostrăzi din lume.

1. Drumul Milford din Noua Zeelandă.

Most Beautiful Highways

Această frumoasă șosea de 144 de mile face legătura dintre Te Anau și Milford Sound, un loc familiar dacă l-ați vizionat pe "Lordul Inelelor". Pe lângă drum, se află și lacurile oglindă unde se reflectă muntele Earl într-o zi liniștită. Oamenii se opresc pentru a face fotografii ale peisajelor uimitoare din pădurile tropicale către cascadele maiestuoase. De asemenea, se ajunge la Parcul Național Fiordland și zona Teah Wahipounamu Patrimoniului Mondial. Încercați să vizitați cele mai bune 10 atracții din Noua Zeelandă.

2. Autostrada Scenic 12 din Utah.

Most Beautiful Highways

Route de stat 12, de asemenea, cunoscut sub numele de Highway 12 Scenic, spirale 124 mile prin întreaga Southwestern Utah. Puteți să vă apropiați de această autostradă prin US 89 sau pe autostrada 12. Altitudinea sa variază de la 5000-9000 de metri deasupra solului. Au fost necesare aproximativ 4 decenii pentru a construi și a conecta locurile între Parcul Național Capitol Reef și Bryce Canyon. Destinații turistice cum ar fi Muzeul Național Grand Staircase-Escalante, Dixie National Forest, Muzeul Parcului Anasazi și Parcul de Stat Kodachrome Basin pot fi transmise în timp ce călătoriți pe această autostradă.

3. Drumul de munte Jebel Hafeet din Emiratele Arabe Unite.

Most Beautiful Highways

Roadul Jebel Hafeet Mountain Road este un drum lung de 7 mile, care se îndreaptă spre cel de-al doilea vârf din Emiratele Arabe Unite. Sub acest munte este o panoramă panoramică a orașului Al Ain. Acest munte de calcar, în cazul în care drumurile sunt sculptate duce la vârf în care restaurante și hoteluri sunt disponibile pentru turiști să stați și să luați masa.

4. Marele Ocean Road din Australia.

Most Beautiful Highways

Una dintre cele mai bune rute din lume, unde are priveliște uluitoare asupra oceanului și a pietrei calcaroase masive, cunoscută ca doisprezece apostoli. Acest drum pe coasta de sud-est a Australiei trece de la Torquay până la Warranbool. De-a lungul drumului sunt restaurantele, muzeele, Coasta naufragiului, Parcul National Great Otway, plajele, precum si peisajele de surf si urmarirea traseelor de balene.

5. Autostrada de peste mări din Florida.

Most Beautiful Highways

Construită la sfârșitul anilor 1930, această autostradă este uneori numită "Autostradă care merge în mare". În 1935, a fost distrusă parțial de un uragan, dar în cele din urmă a fost restaurată. Această autostradă de 113 kilometri funcționează ca rută americană 1 și se întinde de la Florida continentală la vestul cheie. Călătorind pe acest traseu în timpul apusului soarelui a fost sugerat foarte mult. Pe măsură ce traversați de la o insulă la alta, veți experimenta priveliștea strălucitoare a oceanului.

6. Pasajul Stelvio din Italia.

Most Beautiful Highways

Această trecere de munte cea mai mare pavată lângă granița cu Elveția este una dintre cele mai vizitate și una dintre căile periculoase din întreaga lume. A fost construită în anii 1820 și este cunoscută drept treapta cea mai bună de rulare în Alpii Orientali, curbându-se la 9000 de metri deasupra nivelului mării. Pasul Stelvio este, de asemenea, popular pentru cele 60 de coturi de ac de păr în care sunt ținute mitinguri de motociclete și curse de biciclete.

7. Căile navigabile din Atlantic în Norvegia.

Most Beautiful Highways

De asemenea, cunoscut sub numele de cel mai frumos unitate din lume, această mașină care vă uimește vă duce la marginea oceanului. O călătorie de cinci mile în Drumul Național Norvegian 64, care salturiază de la o insulă la alta. Conectează orașul Molde și Kristiansund în partea de vest a Norvegiei. Acest drum a fost deschis în 1989 și oferă spații de odihnă pentru turist pentru a vedea traseul uimitor.

8. Traseul Cabot în Canada.

Most Beautiful Highways

Traseul Cabot se află la aproximativ 185 de mile de mers și se învârte în jurul coastei nordice a capului Breton din Nova Scoția. Pădurile sale verzi dense pe marginea drumului se transformă în toamnă într-un peisaj uimitor, deoarece frunzele sale se transformă în roșu, galben și portocaliu. O mulțime de restaurante, galerii, muzee pot fi atinse de-a lungul drumului și trasee pentru drumeții și snowmobilări.

9. Col de Turini în Franța.

Dacă ești genul care nu-i place îngust și o înălțime care atinge 5.200 de picioare, ar fi mai bine să sări peste acest drum. Aceste moduri amețitoare curg prin Alpes-Maritimes în Frane și se termină în Sospel, care este format din pereți de reținere. O locație în care se desfășoară cursa cunoscută de Monte Carlo Rally și apare și în turul rutier Tour de France.

10. Ruta 40 în Argentina.

Most Beautiful Highways

Extinderea de la Puna spre Cabo Virgins este un drum în vestul Argentinei, cunoscut sub numele de Ruta 40. Cea mai lungă carosabilă din Argentina, cu o lungime de mile de 3.045. Ruta 40 este de aproape 16.000 de metri deasupra solului, care traversează 236 de poduri, 13 lacuri mari, 28 de râuri majore, 20 de rezervații și parcuri naționale. De-a lungul întregii călătorii, drumurile murdare și zonele extrem de izolate pot fi traversate de șoferi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.