10 nave de croazieră bine cunoscute în lume

0
404

Este unul dintre visurile noastre de a experimenta cele mai mari și bine-cunoscute nave de croazieră din lume. Am pus împreună o listă cu cele mai bune nave de croazieră pentru a alege de la. Deplasați-vă acum și decideți care nava ar potrivi cel mai bine vacanței dvs. de vis!

Verificați aceste 10 vase de croazieră bine cunoscute:

10. Carnavalul Cruise Line (Carnavalul Libertății)

Well-Known Cruise Ships

Dacă preferați o croazieră în Caraibe, atunci aceasta este pentru dvs. Destinația de libertate a Carnavalului se află în estul sau vestul Caraibelor. Această navă impresionantă are o stațiune plutitoare uimitoare, care oferă și alte opțiuni pentru luat masa, clubul pentru copii și performanțele de zi și de noapte de cea mai bună calitate. Vă puteți bucura de experiențe culinare într-una din cele două opțiuni care includ bufetul cu numeroase stații pentru fierbinte și rece și un delicios clasic culinar. Fie faceți o baie în cele patru piscine, fie păstrați energia în centrul lor de fitness de 14.500 de metri patrați. O divertisment neîncetat la Carnavalul Liberty pentru întreaga familie de la spectacole în stilul Broadway noaptea la emisiuni de comedie și tu ar putea avea noroc în cazinourile lor.

9. Cruise Line Carnaval (Victorie Carnaval)

Well-Known Cruise Ships

Bucurați-vă de evadarea plăcută a plăcerii pentru toți de la victoria de carnaval. Bucurați-vă de bucătăria delicioasă în zonele elegante de luat masa, bucurați-vă de Taste Bar, o ocazie excepțională pentru a sărbători masa de bucătar. O gustare a cocktail-lor de prescripție în barul Alchemy sau vizitați SKYBOX Sports Bar și vedeți evenimentul dvs. sportiv preferat. Copiii se vor bucura de Oceanul de la Camp, de Seuss pe mare sau de o bătălie mare la Twister Waterslide. Există un refugiu pentru adulți, unde se pot relaxa. Cu spectacole flasce, cazino și o mulțime de activități vă așteaptă la victoria de carnaval. O vacanță sigură pentru toți!

8. Linia de croazieră de carnaval (imaginația carnavalului)

Well-Known Cruise Ships

După renovarea în valoare de milioane de dolari în septembrie 2016, imaginația de carnaval este cu adevărat "distractiv pentru toți, toate pentru distracție". Acestea oferă o croazieră Baja de 3 până la 4 zile, începând de la Long Beach, California. La bordul acestei nave sunt favoritele, cum ar fi toboganul Twister de 300 de picioare de la parcul acvatic WaterWorks, retragerea de serenitate numai pentru adulți, programul Seuss at Sea, Camp ocean. O nouă adăugire la această navă este Cantina BlueIguana, Guy's Burger Joint, de asemenea, la bord sunt cele trei baruri, cum ar fi Alchemy Bar, BlueIguana Tequila Bar și RedFrog Rum Bar. Imaginația carnavalului recent îmbunătățită este potrivită, bogată în valoare și, mai presus de toate, o evadare distractivă pentru toți copiii de toate vârstele.

7. Linia de croazieră Royal Caribbean (Majestatea mărilor)

Well-Known Cruise Ships

Această navă recent construită în luna mai 2016 este perfectă pentru o evadare bruscă. Plecând de la Port Canaveral la Bahamas, cu o călătorie de 3,4 până la 5 zile, cu escală la CocoCay. Cu saloane și 9 baruri, ecran de film la piscină, cel mai nou parc acvatic Splashaway at Bay, Casino Royale, Vitality Spa recent renovat și centru de fitness plus multe altele. Această navă oferă stropi de sarcină și senzații palpitante pentru orice aventurier de vârstă.

6. Linia de croazieră Royal Caribbean (Oasis of the Seas)

Well-Known Cruise Ships

Distracția așteaptă la Grand Oasis of the Seas. Cu 25 de opțiuni de luat masa, dintre care se numără trei restaurante principale.Giovanni's Table, Grill Chops, 150 Central Park, Sabor Taqueria și multe altele. O divertisment de primă clasă, inclusiv muzicalele de pe Broadway "CATS", spectacolele de înaltă scufundări și de patinaj pe apă. Activități diferite de alegere, cum ar fi joacă într-un teren de baschet de lungă durată, doi pereți de alpinism, simulatoare de surfing FlowRider, patinoar și un Zipline de 9 etaje; copiii vor fi încântați de experiența Dreamworks, de carusel și de zona H2O. Adulții se vor bucura cu siguranță de ora lor fericită, cu o gustare de vin la Vintages sau doar pentru adulți Piscină pentru solarii. Sapte cartiere distincte sunt incluse si nenumarate mese, actiune, optiuni R & R si divertisment, acest mare Oasis al navelor maritime este cu siguranta o destinatie unde totul este posibil.

5. Linia de croazieră Royal Caribbean (Enchantment of the Seas)

Well-Known Cruise Ships

O alegere preferată pentru toate croazierele de orice vârstă este Enchantment of the Seas unde există ceva pentru toată lumea, de la aventurieri la oameni care au vrut doar să se relaxeze. Experimentează trambulinele bungee de înălțime ridicată, care se învârtesc pe peretele vertical care urcă pe stâncă, jucând pe Splash Deck; Du-te ușor la piscina Solarium pentru adulți, ia un pahar de cocktail-ul lor de semnătură în R Bar, simți masajul în Vitality Spa. Bucurați-vă de mâncărurile lor gustoase la My Fair Lady Dine in Area sau bucurați-vă de o friptura de gură la Grilă, dansați salsa la Boleros sau vedeți un film. Cu programe pentru copii, cazinou, divertisment uimitor și o mulțime de distracție, deși afară! Această navă fascinantă poate face ca toată lumea să zâmbească. Detalii suplimentare despre Enchantment of the Seas.

4. Linia de croazieră norvegiană (cerul norvegian)

Well-Known Cruise Ships

Cerul norvegian este ideal pentru o vacanță rapidă sau pentru prima croazieră, oferă croaziere de 3-4 zile care vin de la Miami la Bahamas. Având 10 opțiuni de luat masa, printre care se numără italienii, francezii și binecunoscutul Steakhouse Cagney, pachetul gratuit Ultimate Beverage, distracție în baruri și saloane, divertisment magnific, cazino, centru ultramodern de fitness, un spa liniștit și un program cu o gamă largă pentru copii, o evadare pe Sky norvegiană este ca un Freestyle Cruising pe cele mai bune și va aduce cu siguranță plăcere pentru toată lumea.

3. Linia de croazieră Carnavalul (Inspirația de carnaval)

Well-Known Cruise Ships

Carna
valul Inspirație oferă un sentiment de distracție ideal pentru o scurtă evadare. Bucurați-vă de mese la Cantina BlueIguana pentru taco-ul lor perfect, bucurați-vă de cel mai bun burger de la Guy's Burger Joint, savurați masa excelentă la Masa Chefului; bucurați-vă de "cocktail-ul de prescripție" al Bar Alchemy sau încercați amestecul înghețat în barul BlueIguana Tequila și Barul RedFrog Rum. Relaxați-vă la Serenity Adult-Only Retreat și Spa Carnavalul. Copiii se vor bucura la Seuss at Sea și Oceanul de la Camp și se pot distra în apele Parcului Splash și Waterworks Carnival cu Twister Waterslide. Oferind divertisment impresionant, cazinou și continuă activități care ar aduce plăcere tuturor celor care se îmbarcă în Inspirația Carnavalului.

2. Linia de croazieră de carnaval (Valoarea carnavalului)

Well-Known Cruise Ships

Inspirat de lumea plină de aventuri de eroine și erou. Carnavalul Valor oferă o croazieră plină de distracție pe tot parcursul. Luați masa la sala de mese elegantă cu preparate din bucătăria fripturii lui Scarlett, tacosul gustos al lui BlueIguana Cantina și Guy Burger Joint; vizionați teatrul Ivanhoe, un pahar de "cocktail de prescripție" în barul Alchemy și bucurați-vă de sportul vizionat la SKYBOX Sports Bar. Seuss of the Sea și Camp Ocean va aduce cu siguranță bucurie copiilor dvs., un moment relaxant pentru adulți la Serenity Retreat sau bucurați-vă de alunecarea la Twister Waterslide. O divertisment non-stop, cazinourile continuă activități și tocmai distracția vă așteaptă la Carnavalul Valor.

1. Linia de croazieră de carnaval (The Carnival Elation)

Well-Known Cruise Ships
Așa cum numele implică Carnavalul Elation este locul unde veți trăi adevăratul sens al "navei distractive". Acesta este luxos și maiestuos, cu divertisment somptuos și cazinou Vegas, cu facilități de spa la Palm Springs. Cu atrium cu 6 etaje, punți din lemn de teak, răcire pe jacuzzi și bucurați-vă de piscine sau revitalizați pe expansivul Spa Carnaval. Bucurați-vă de mese de zi cu zi la aceste zone de mese elegante, în aer liber la Lido Deck sau în pizzeria de 24 de ore. Totul se adaugă cu toată experiența revigorantă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.