10 din cele mai mari hoteluri ale lumii – în funcție de numărul de camere la check-in

0
1479

Este locația? Clasificarea stelelor lor? Acestea sunt criteriile care fac hotelul mare? Tipul de câștiguri de popularitate, deoarece este patronat de celebrități, oameni bogați și persoane obișnuite? A fost exclusivitatea și gradul absolut al intimității lor? Atunci ar putea fi o combinație între toate aceste lucruri și altele.

Pe această listă, vom analiza numărul de camere de hotel. La urma urmei, o mulțime judecă succesul unui hotel din cauza capacității de exploatație care poate găzdui un grup mare de oaspeți și nu compromite confortul sau calitatea serviciilor hotelului. Urmatoarele sunt cele mai mari 10 hoteluri din lume, bazate pe numarul camerelor lor de oaspeti.

10. Las Vegas – Excalibur cu 3.981 de camere

Biggest Hotels

Unul dintre cele mai bune și mai mari hoteluri din orașul Las Vegas este The Excalibur. Acest hotel cu tema medievală a început în 2008, ceea ce îl face operațional timp de 10 ani. Potrivit recenzentului, acest hotel nu și-a atins încă potențialul maxim și anumite îmbunătățiri pot ridica în mod incontestabil stocul hotelului. Acest hotel are 28 etaje și are 3,981 de camere în cele două turnuri. În interiorul acestui hotel sunt mai multe magazine, restaurante și teatre care oferă divertisment oaspeților. Și din moment ce locul este Las Vegas, nu este mare fără un cazinou.

9. Las Vegas – venețianul cu 4.027 de camere

Biggest Hotels
Hotelul Venetian este situat pe drumul spre Excalibur și prezintă oaspeților noștri o ambianță și o temă diferită. Acest hotel de rating de 5 stele este una dintre instituțiile scumpe care oferă un loc pentru a rămâne în Las Vegas, iar taxa minimă de cameră pe noapte începe de la 163 USD. Orașul Veneția este inspirația pentru proiectarea Hotelului Venetian, completat cu Gondoliers și Grand Canal. Pentru oamenii care căuta o formă convențională de mese și divertisment, venețianul prezintă o serie de magazine de designate și restaurante scumpe.

8. Thailanda – Ambasadorul orașului cu 4.210 de camere

Biggest Hotels
Acest hotel este construit pe o proprietate în Pattaya, Thailanda acoperind 40 de acri, Ambassador City preia gloria în cele 4.210 de camere împărțite în mod egal și toate în mod egal împărțite în 4-aripa a unității și fiecare aripa diferă în temă, adăugând diverse caracter pentru Hotelul. Dacă doriți să experimentați o viață de plajă, acest hotel oferă o priveliște minunată a mării care este în apropiere de unitate. Orașul Ambasador aparține celor mai vechi și mai ieftine hoteluri de înaltă clasă din Thailanda, începând cu tariful de 38 $ pe noapte.

7. Las Vegas – Golful Mandalay cu 4.337 de camere

Biggest Hotels
Acest hotel are 43 de etaje, probabil, este inima Vegasului, cumpărături, distracție de divertisment, jocuri de noroc și mese într-un pachet satisfăcător. Hotelul Mandalay Bay se bucură de 4.337 de camere și oferă un centru de convenții care aparține celor mai mari din SUA, în plus, o cafenea, o zonă comercială, un spa, o piscină și un cazino la scară largă. Suites pe noapte încep de la 77 $, cu toate acestea majoritatea oaspeților care vizitează acest loc nu intenționează să fie economiști, de aceea primul care se umple este suitele scumpe.

6. Las Vegas – Luxor cu 4.400 de camere

Biggest Hotels
Hotelul Luxor este situat în Las Vegas, în imediata apropiere a hotelurilor de top, cum ar fi The Excalibur și Mandalay Bay. Această instituție tematică egipteană știe cum să iasă în evidență. Este construit în anul 1993 și este evidențiat de o replică a Sfinxului și structura sa piramidală, are deja 3 stele și jumătate pentru serviciile lor. Acest hotel este un favorit de localnici și turisti din Vegas, datorită atracțiilor lor mari și facilităților moderne, iar taxa camerei lor începe de la 40 $ pe noapte.

5. Las Vegas – The Wynn & Encore cu 4.748 de camere

Biggest Hotels
Wynn a început în 2005 și Encore în 2008, aceste hoteluri sora funcționează mai puțin de 10 ani și totuși amândouă au găsit un succes notabil, în special pe piața de spații de cazare de lux. Înregistrați împreună, au un total de 4.748 de camere și sunt numite "Gold List" Suites. În afară de caracteristicile comune găsite de obicei într-un hotel de lux de la Vegas, au terenul de golf cu 18 găuri și un dealer de la Ferrari. Ambele hoteluri rate o noapte va costa cel puțin 120 $.

4. Statiunile Orlando – Disney All-Star cu 5.658 de camere

Sursa imaginii: disneyworld.disney.go.com

Parcurile tematice pot fi ultimul lucru pe care nimeni nu-l are in minte atunci cand vorbesc despre hoteluri, dar este o exceptie atunci cand vine vorba de Disney All-Star Resort situat in Orlando, Florida. Acest parc tematic Disney cuprinde trei stațiuni alăturate într-unul în care fiecare are tema proprie. Acestea sunt Disney's All-Star Music, All-Star Movies și All-Star Sports Resorts. Cu toate acestea, acestea au 5.658 de camere, iar pachetul minim pe noapte este de 120 $. Ori de câte ori doriți să sărbători momente minunate cu copiii dvs., bine, Disney All-Star Resorts este alegerea potrivită pentru dvs.

3. Malaezia – Hotelul First World cu 6118 de camere

Biggest Hotels
Acest hotel distractiv și plin de culoare este situat în Pahang Malaezia, construit în apropierea parcului tematic Genting, iar vizitatorii pot merge în jos spre parc și își iau parte cu o mulțime de distracție, emoții și momente plăcute. Unele secțiuni ale acestui hotel sunt în curs de renovare, dar totuși, au 6188 de camere complet funcționale.

2. Las Vegas – MGM Grand & Signature cu 6.772 de camere

Biggest Hotels
MGM Grand a fost construit în 1993 cu patru turnuri și are 30 de niveluri fiecare. Există un total de 6.772 de camere p
entru oaspeți la Grand MGM. Hotelul iconic este cel mai mare din Vegas și este un loc comun pentru o mulțime de evenimente și spectacole care include concerte și meciuri de box. Semnătura este hotelul sora MGM Grand, unde ambele au mai multe restaurante, centre comerciale, cazinouri și magazine de designer.

1. Moscova – Izmailovo cu 7.500 de camere

Biggest Hotels
Acest hotel are 7.500 de camere și are patru turnuri cu 30 de niveluri fiecare. Este nevoie de timp înainte ca ei să depășească acest număr. Fiecare turn este numit Gamma-Delta, Vega, Beta și Alfa pe baza alfabetului grecesc. Construit pe terenurile anterioare Romanov, acesta este locul în care sportivii olimpici au rămas în timpul olimpiadei din 1980. Izmailovo plasează ratingul hotelier de trei stele și este situat aproape de o mulțime de atracții turistice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.