10 cele mai scumpe iahturi de lux din lume

0
2432

Având propriul yacht connotează simbolul de stare. Este o măsură a bogăției, bogăția imensă ca iahturi de lux sunt extrem de costisitoare pe care numai cei cu adevărat bogați le pot permite.

Două dintre cele mai renumite vase de lux din zorii secolului XX erau Christina O și Savarona. Acestea erau iahturi private comandate de proprietarii lor bogați. Cu toate acestea, apariția luxos iahtul ca o nebunie printre cele mai bogate din lume a început în 1997 până în 2008. În decursul acestor ani, s-au născut cele mai mari, cele mai rapide și cele mai extravagante iahturi. Ceea ce a fost cândva o navă simplă sa transformat într-un simbol uimitor de opulență care nu include doar cultura bogată a proprietarului și persona extraordinară, ci și bogăția și poziția sa în societate. Sofisticate, elegante, generoase – acestea sunt doar câteva adjective care descriu cele 10 cele mai scumpe iahturi care au fost construite vreodată în lume începând din 2018.

1. Lady Moura

Numărul 10 este suma de 210 milioane de dolari Lady Moura, al cărei proprietar este Nasser Al-Rashid, om de afaceri din Arabia Saudită. A fost construită acum 28 de ani de Blohm + Voss Shipyards. Extravaganța iahtului de lux începe cu numele său flamboyant, ale cărui scrisori sunt făcute din aur curat! Da, un aur de 24 de carate! Dar așteptați, există mai mult acest nume de aur decât întâlnește ochiul. Lady Moura se mândrește cu o frumoasă piscină, un acoperiș pliabil, un elicopter și o masă de sufragerie de la Viscount Linley. Dar cea mai proeminentă caracteristică a Lady Moura este, fără îndoială, designul său unic, care este distinct Arabia Saudită. Linia extravagantă a cărei dimensiune este de 344 de picioare, are o platformă hidraulică acoperită cu nisip real care este reglabil și poate fi făcut pentru a parca chiar în linia de plutire. De asemenea, are palmieri și șezlonguri pentru o experiență arabă cu adevărat remarcabilă. Lady Moura este echipat pentru a găzdui 30 de persoane cu mai multe camere pentru 60 de membri ai echipajului.

Most Expensive Luxury Yachts

2. Al Mirqab

La numărul 9 se află suma de 250 milioane de dolari Al Mirqab. Acest yacht de lux este deținut de nu mai puțin decât primul ministru și ministru de externe al statului bogat și mic din Golf, Qatar. Hamad Bin Jaber Al-Thani și-a construit iahtul la comandă de germanul Peters Schiffbau Wewelsfleth. Nu este doar unul dintre cele mai mari lineruri de lux din lume . a fost, de asemenea, al doilea cel mai frumos din lume în 2008, după finalizarea sa. Al-Mirqab are două camere VIP exclusive pentru el. De asemenea, are zece apartamente, fiecare cu baie, un living de lux și un dormitor dublu. Poate găzdui 24 de oaspeți. Există un total de 55 de camere pentru membrii echipajului. Caracteristicile extravagante ale linerului includ cinematograful de la bord, puntea de soare și o helipadă. De asemenea, are baruri în aer liber, un jacuzzi și, bineînțeles, o piscină. Mai mult, acesta găzduiește și o varietate de echipamente pentru sporturi nautice.

3. Dilbar

Cel de-al 8-lea loc se duce la supersaful Dilbar, o linie de lux de 250 milioane de dolari, deținută de oligarhul Alisher Usmanov din Rusia. Această linie elegantă a fost construită de Lurssen Yachts în 2008. Denumirea Dilbar este de fapt mama oligarhului. La o dimensiune gigantică de 360,89 metri, este unul dintre cele mai mari iahturi din lume. Linerul de lux are multe caracteristici extravagante, printre lor sunt piscina spa de ultimă generație și un club de plajă. Barca are un spațiu considerabil care poate avea 20 de oaspeți la bord, cu 48 de membri ai echipajului.

Most Expensive Luxury Yachts

4. Al Said

La locul șapte este de asemenea una dintre cele mai mari bărci din lume – suma de 300 de milioane de dolari în valoare de Al Said. Acest iaht extravagant este deținut de sultanul Omanului, Qaboos Bin Said Al Said, al cărui nume este de asemenea derivat. Fabricat de Lurssen Yachts în perioada 2007-2008, nu există suficiente informații despre caracteristicile superyachtului, deși se mândrește cu o sală de concerte imensă care este capabilă să găzduiască o orchestră de 50 de piese! Fiind unul dintre cele mai mari bărci din ultimul deceniu, acesta ar putea satisface 70 de persoane și un număr de 154 membri ai echipajului.

Most Expensive Luxury Yachts

5. Motor Yacht A

Cel de-al șaselea cel mai luxos yacht este motorul de 323 milioane de yacht A. Superschatul imens de 400 de metri evocă un design al unei nave de război stealth deținută de cuplul miliardar rus Andrey și Aleksandra Melnichenko. Fără îndoială , Motor Yacht A este un simbol al extravaganței. Realizat și proiectat de Blohm + Voss din Hamburg, acesta se mândrește cu dormitorul și disco-ul unui master la o suprafață uriașă de 2.500 de metri pătrați. Interiorul ambarcațiunii, cu ziduri în oglindă, se întinde pe o suprafață de 24.000 de metri pătrați, suficient de mare găzdui șase suite de oaspeți care sunt convertibile în saloane. Mobilierul, obiectele de sticlă deosebit de proiectate și tacâmuri, sunt toate realizate din cristal francez. Acest lucru nu este suficient de lux, deoarece iahtul de lux nu se laudă decât unul, ci trei piscine, unul având un fund de sticlă deasupra discotecii. De asemenea, are un hangar cu elicopter și o barcă de mare viteză fixată în corpul navei. De asemenea, ar putea găzdui până la 14 persoane și un spațiu suficient pentru a găzdui o echipă de 42 de membri ai echipajului.

6. Dubai

Numele însuși deja repesents extravaganţă. Această linie de lux de 350 milioane de dolari e
ste al cincilea cel mai scump yacht din lume. Acesta este deținut de nu mai puțin de Emir de Dubai, Alteța Sa Regală Sheik Mohammed Rashid al- Maaktoum . A avut, de asemenea, cea mai mare contribuție în designul interiorului său. Suprahatul frumos are mai multe zone de plajă. Jacuzzis sunt, de asemenea, peste tot. Piscina din Dubai este decorată cu plăci deosebite executate manual. De asemenea, mozaicurile colorate de mână domină interiorul. Una dintre cele mai uimitoare caracteristici este scara circulară a cărei pași sunt făcuți din sticlă care schimba constant culoarea.

Colaborarea originală a doi producători de yachturi de lux, Blohm + Voss și Lurssen, Dubai, are o punte de proprietar pe două niveluri, cu saloane și saloane imense. Are suite VIP și suite de oaspeți și un spațiu la fel de imens pentru membrii echipajelor în valoare totală de 115 persoane.

7. Azzam

Azzam, care a fost descris de producătorul său, Lurssen Yachts, ca fiind "cel mai complex și mai provocator yacht care a fost construit vreodată" este deținut de Sheikh Khalifa bin Zayed al-Nayan, Președintele Emiratelor Arabe Unite, care este și Emirul Abu Dhabi, capitala EAU.
La 650 de milioane de dolari, Azzam este al patrulea cel mai scump linie de lux din lume. În plus, nu numai Azzam este scump . este, de asemenea, cel mai mare iaht de lux din lume la 590 de metri lungime. Prin urmare, UAE nu se mândrește numai cu cea mai înaltă clădire din lume – Burg Khalifa, ci și cu numele său cel mai mare iaht din lume, care este Azzam. Dacă acest lucru nu este suficient, Azzam este, de asemenea, declarat a fi cel mai rapid yacht de lux din lume la o viteză de 30 de noduri sau 35 mil / h! Nu este o surpriză faptul că a vorbit despre oraș, mai ales în lumea navigației și navigației. Deși puțin se știe despre caracteristicile lui Azzam, Christophe Leoni, decoratorul de interior francez al unei barci a dăruit o descriere perfectă – sofisticată și luxoasă.

8. Străzile din Monaco

Ce zici de a vedea o miniatură plutitoare de frumoasa Monaco care croiază Marea Mediterană? Ei bine, acest lucru nu este imposibil deoarece cel de-al treilea iaht de lux cel mai scump din lume este Streets of Monaco de 1,1 miliarde de dolari. Ei bine, poate că nu este întregul oraș, dar strada Monte Carlo, din care este modelată, reprezintă tocmai opulența pe care o are Monaco. Totul, de la Hotel de Paris și Hotel Loews până la Cafe de Paris, Casino Monte Carlo și pista de curse, au fost reprodus în această barcă gigantică care se întinde pe o distanță de 500 de picioare. Construit de designul Yacht Island din Derbyshire Country England, Superyacht se mândrește cu un teren de tenis și piscine încântătoare. Oaspeții vor avea o atmosferă sofisticată ambianță din cele mai bune hoteluri din Monaco.

Străzile din Monaco se mândresc cu șapte suite de oaspeți are o capacitate de găzduire a 16 persoane. Fiecare dintre aceste suite extravagante are baie proprie și dressinguri, recepţie hol și un balcon. Acestea sunt toate situate în centrul central al linerului numit "Atrium". Este, de asemenea, în acest Atrium, unde se află apartamentul de 30 de etaje al proprietarului miliardar. Alte caracteristici ale superyachtului sunt colțurile BBQ, o cascadă relaxantă și o cantină plină cu vedere subacvatică, submarine și, bineînțeles, un elicopter.

9. Eclipsa

Miliardarul rus Roman Abramovici deține Eclipsa, care se presupune că va costa între 800.000 și 1.5 miliarde de dolari. Acesta este clasat ca cel de-al doilea iaht scump din lume, al doilea doar la istoricul suprem. Fabricat de Blohm și Voss din Hamburg, dimensiunea colosală a supersahtului, de 536 de metri lungime, este de mare avantaj pentru faptul că are multe caracteristici avansate. Una dintre caracteristicile cele mai unice și uimitoare ale Eclipse este sistemul său de securitate încorporat capabil să detecteze vizitatori nedorite, un scut anti-paparazzi care nu va permite fotografilor să facă fotografii, un sistem de apărare antirachetă și geamuri antiglonț. Rezervorul generos găzduiește 24 de cabine de oaspeți, două helipaduri și bine, un mini-submarin. Extavaganța Eclipsei necesită 70 de membri ai echipajului pentru ao menține.

Most Expensive Luxury Yachts

10. Istoria Supremă

Opulența este pur și simplu definită ca istorie supremă! La 4,5 miliarde de dolari, este cel mai scump yacht din lume! Acesta poate fi relativ redus în dimensiune la 100 de picioare, dar a fost nevoie de factorii de decizie, Stuart Hughes din Marea Britanie, trei ani pentru a termina. Acest simbol al bogăției și al luxului a fost dobândit de un om de afaceri bogat nemărginit din Orientul Îndepărtat, un malaysian.

Prețul nefericit este potrivit pentru o barcă extravagantă, care este în mare parte fabricată din aur și platină, în interior și în exterior. Baza de căptușeală luxoasă este acoperită cu aur solid, incluzând puntea, șinele și scările și, cred sau nu, chiar și ancora! Greutatea combinată a metalelor prețioase folosite pentru a face acest superstițiu scump, luxos, este de 100.000 kg sau 220.000 lbs! Caracteristica cea mai uimitoare și superbă a istoriei Supreme este dormitorul maestrului superb proiectat. În cazul în care pe Pământ s-ar putea vedea o veritabilă piatră de meteorit întrepătruns pe pereții săi? Adăugând la unicitatea sa este o figurină a Tyrannosaurus Rex făcută din oasele reale ale animalului dispărut! Pentru a face chiar mai rare și inimitabil este Aquavista Panoramic Wall Aquarium elegant. Este fabricat din aur de 68 de carate de 24 de carate și împodobește elegant apartamentul miliardarului. Nu numai asta .
diamante, de asemenea, abundă în supeyacht . Branded în dormitorul luxos este un iPhone drapat în 500 de diamante tăiate. Pe langa acestea se afla doua piese de comutare ale pietrelor pretioase care se monteaza peste butonul "Home Button" al telefonului. Unul este un roz de 7,4 carate iar celalalt este de 8 carate care se spune ca este rar. Apropo, asta nu este suficient. Împreună cu iPhone-ul studiat cu diamante este o sticlă de lichior care are un diamant excepțional de rare de 18.5 carate cu un preț de 54 de milioane de dolari! Este într-adevăr Suprem în toate căile sale. Cu adevărat, unul deja scris în istorie.

Construcția tuturor acestor iahturi minunate necesita o cantitate enormă de fabrică din plastic marin, precum și cisterne de plastic personalizate, cum ar fi cele fabricate de Industrial Plastics în Brisbane, Australia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.