Cele mai multe locuri fotogenice de pe coasta de vest

0
293

Coasta de est se poate pronunța asupra listei fotogenetice pentru lunile de toamnă, dar Coasta de Vest o guvernează pe tot parcursul anului. Am decis să creăm o listă cu cele mai multe locuri din cele mai luminoase pe coasta de vest . Veți iubi aceste destinații unice.

Fotografia are un ochi atent și unele echipamente scumpe. Dar dacă ați vrut să faceți o fotografie minunată cu telefonul dvs. smartphone? Unde puteți vizita pe Coasta de Vest, care are destul locația perfectă pentru fotografii?

Adevărul este că posibilitățile sunt nesfârșite. Împingerea la 10 locuri a fost o sarcină destul de mare, dar am făcut-o. De la plaje la parcuri naționale, această listă are totul. Luați niște note și luați-vă câteva fotografii minunate. Verificați lista noastră cu cele mai multe locuri din cele mai luminoase din Coasta de Vest .

Cele mai multe locuri fotogenice de pe coasta de vest

10. Parcul Național Zion

Parcul național Zion din Utah este unul dintre cele mai frumoase locuri din jumătatea de vest a Statelor Unite. Există un pic de tot ceea ce poți face, drumeții, vizionare și multe altele. Cel mai important este că există o mulțime de oportunități fotogenice pentru tine.

Photogenic Places

9. Punctul Ghețar, Parcul Național Yosemite

Punctul Glacier la Parcul Național Yosemite este cu adevărat o minune. Peisajul vast se dă bine fotografiilor uimitoare. Este ușor să faceți o fotografie de munți uimitori, văi și cascade care vă vor face pe prietenii voștri destul de gelos.

Photogenic Places

8. Coyote Buttes

Formele și bătăile incredibile care se găsesc la Coyote Buttes facilitează a vedea de ce fotografiile captivante sunt ușor de capturat.

Photogenic Places

Cannon Beach, Oregon

Structurile stâncoase mari de pe Cannon Beach din Oregon o fac un loc incredibil de fotogenic.

Photogenic Places

Photocred: Postdlf de la w

6. Plaja Gold Bluffs

Plaja Gold Bluffs are o sumă perfectă de o plajă și o zonă rurală pentru o expriență fotografică exemplară.

Photogenic Places

5. Mendocino

Există doar ceva despre structuri montane înalte și valuri grele care fac ca unele fotografii minunate. În Mendocino, California puteți găsi cu ușurință ambele.

Photogenic Places

4. Santa Monica

Se poate spune atât de mult despre Santa Monica și digul. Noaptea se aprinde cu plimbări de carnaval și magazine de mese. În zi, este luminoasă, aerisită și plină de oameni din toate potecile de pe Pământ. Să nu mai vorbim, există o plajă incredibil de superbă.

Photogenic Places

3. Baker Beach

Baker Beach din San Francisco arată frumos indiferent de ce. Poate fi ceață, noros sau însorit și vă puteți aștepta în continuare la o fotografie uimitoare.

Photogenic Places

Fotocred: Daniel Schwen

2. Plaja Pfeiffer

Plaja Pfeiffer are stralucitoare structuri stâncoase și chiar și în cele mai întunecate zile, are o frumusețe melancolică care se traduce bine în fotografii.

Photogenic Places

1. Laguna Beach

Laguna Beach este destul de posibil unul dintre cele mai relaxate locuri de vizitat. Aici vă puteți bucura de un sentiment relaxant și puteți captura fotografii minunate.

Photogenic Places

Fotocred: Patrick Pelster

frumusețe Places Photogenic West Coast

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.