10 cele mai populare produse alimentare de Crăciun în diferite țări

În timpul Crăciunului, unii dintre poporul american preferă să-și petreacă cina pe casa bunicii sau a mătușii, care se aștepta probabil să aibă mâncăruri delicioase cum ar fi curcan, șuncă, cartofi piure, biscuiți, umpluturi și multe altele. Dar, după cum era de așteptat, aceste alimente nu sunt meniul obișnuit al familiilor din diferite țări. Mai jos sunt cele 10 cele mai populare produse alimentare de Crăciun din diferite țări.

1. Germania

Popular Christmas Foods
Crăciunul nu este completat dacă germanii nu au stollen în mesele lor, un tort de fructe confecționat cu nuci, fructe uscate, mirodenii și presărat cu zahărul de cofetărie pe deasupra. Unele tratate cunoscute sunt weihnachtsplätzchen, asortate cookie-uri; Lebkuchen , la fel cu turta dulce; și cookie-urile embosate numite springerle. Meniul principal al Germaniei include gâscă prăjită, crap, weisswurst, carne de vită și schäufele (șuncă friptură conservată). Salata de cartofi este de asemenea prezentă ca o farfurie laterală. Aceste feluri de mâncare sunt perfecte cu glühwein , vin fiert cu miros fierbinte și feuerzangenbowle (vin pudră fierbinte cu zahăr (flaming) dizolvat în el)

2. Italia

Popular Christmas Foods
Fiecare stat din Italia are diferite feluri de mâncare servite în ajunul Crăciunului, dar masa principală tradițională la cina de Crăciun este numită Sărbătoarea a șapte pesti, compusă din cele șapte cursuri de fructe de mare, în care șapte ca număr simbolic găsite în Sfânta Scriptură. Linguine cu sos de homar sau șuncă, calamari, creveți prăjiți sau pește, salată de caracatiță, bacala (cod de sare), cocktail de creveți, calamari umpluți cu sos de roșii și cod coapte sunt mesele celebre din cină. Pentru desert, au pâinea dulce de înaltă calitate: pandoro și panettone sunt celebre.

3. Franța

Popular Christmas Foods
Franța consideră cina de Crăciun un eveniment abundent în cursul anului. Usturoi, gâscă, stridii, somon afumat, foie gras și pui de friptură nu sunt rar întâlnite pe mesele lor de Crăciun. În mod obișnuit este servit Bûche de Noël, cunoscut sub numele de jurnal de yule, enumerat ca un desert popular și Provence 13 dulciuri sau deserturi, care reprezintă Isus și cei 12 apostoli ai săi.

4. Suedia

Popular Christmas Foods
Suedia este o țară nordică. În timpul Crăciunului, servesc la cină stilul smörgåsbord sau îl numesc Julbord. Vizitatorii au o mulțime de feluri de mâncare de la care pot alege. Mâncarea perfectă include coaste libere, chiftețe suedeze, cârnați (flaskkorv, prinskorv și isterband), șuncă, pâine de secară cu coaja de portocală adăugată, hering murat, varză, sfecla și brânzeturi. Acest pește de culoare albă, cu lăcrimă , cunoscută și sub denumirea de Lutefisk, este, de asemenea, familiar, perfect adăugat cu o mulțime de vin glogg sau mulled. Pentru desert, au budinca de orez numită Julgröt, unde puteți vedea o migdale ascunse în interior.

5. Polonia

Popular Christmas Foods
Polonia consideră că Ajunul Crăciunului este fără carne și au 12 feluri de mâncare delicioase, care sunt în mod obișnuit prezente la cină, ceea ce reprezintă cei doisprezece apostoli. Iar aceste mâncăruri delicioase sunt crap cu salată de cartofi, pierogi, hering murat, barzezcz sau borscht cu găluște umplute, numite uszka , rollmops, rulouri de varză, supă de ciuperci, salate și găluște de cartofi.

6. Norvegia

Popular Christmas Foods
Cina tradițională de Crăciun norvegienă este pinnekjøtt ( coaste de sămânță sărată, prăjită și aburită), julepølse (cârnați de porc acoperit cu ghimbir, nucșoară, cuișori , mustar), svineribbe , sossier și lutefisk . Zahărul roșu acru și dulce ca fel de mâncare, cu juleøl sau julebrus de bere de Crăciun, băuturi nealcoolice fabricate din fabrici norvegiene.

7. Noua Zeelandă

Popular Christmas Foods
Cele mai cunoscute feluri de mâncare care se servesc în Noua Zeelandă sunt șunca, plăcintele de minci, budinca de Crăciun cu cârnați și curcanul. Noua Zeelandă are și faimosul lor desert. Se numește pavlova și o crustă delicioasă crocantă, cu cremă (Chantilly) pentru sărbători și semințe de rodie la partea de sus a acesteia.

8. Japonia

Popular Christmas Foods
Credeți că poporul japonez preferă să scoată alimentele KFC în timpul Ajunului Crăciunului, decât să gătească? Da, KFC este mâncarea celebră din Japonia. Ei își iau ordinele cu două luni înainte de Crăciun. De asemenea, este prezent tortul de Craciun din Japonia (frisca cu toppinguri de capsuni).

9. Africa de Sud

Popular Christmas Foods
Crăciunul se întâmplă în mijlocul verii în partea de sud a ecuatorului. Prin urmare, în Africa de Sud, nu este neobișnuit să vezi oameni care au alimente la grătar în masă. Timp de mai multe decenii, poporul sud-african a servit feluri de mâncare ca carne de vită, rață sau curcan, porc care alăptează, orez galben, legume și plăcinte de carne. Malva, budinca spongioasă și dulce, este faimosul desert pe care îl au.

10. Filipine

Popular Christmas Foods
Porc roast întreg sau numit lechon, este popularul și obișnuitul element central al vasului filipinez în timpul Crăciunului. Împreună cu queso de boli, șuncă, morcon, pancit (tăiței cu legume și carne), kaldereta și mechado (carne de vită). Deserturile lor unice includ bibingka (desert stratificat gătit din făină de orez, unt, lapte de nucă de cocos și zahăr) și puto bumbong (orez purpuriu îndulcit cu nucă de cocos pe el).

Categorii:   Locatii

Comentarii

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.