10 cele mai vizitate țări din lume

0
498

Sunt sigur că toți suntem de acord că o vacanță o dată pentru puțin timp este importantă pentru toată lumea. Ea are multe beneficii în afară de bucurie. 10MostToday au reunit o listă cu cele mai vizitate zece țări din lume și au aruncat în cele mai bune atracții ale acestor țări. Sper că acest lucru vă ajută să selectați destinația dvs. pentru vacanta următoare.

  1. Curcan

most visited countries

Turcia are un record de 31,3 milioane de clienți care sosesc în decembrie 2016. Unele dintre atracțiile găsite sunt Castelul Bodrum, care este unul dintre cele mai impresionante castele de cruciat din lume. Marele Bazar din Istanbul, care este o piață istorică a străzilor și faimoasele izvoare termale Pamukkale.

  1. Tailanda

most visited countries

Thailanda are un record de 32,6 milioane de persoane care sosesc în decembrie 2016. Această țară se numără printre cele mai romantice țări din lume. Printre numeroasele sale repere faimoase se numără Grand Palace, Insulele Phi Phi și Plaja Pa Tong.

  1. Mexic

most visited countries

Cu un număr de 35 de milioane de vizite turistice, Mexic se situează pe locul 8 printre cele mai vizitate țări din lume. Personal, mă gândesc automat la tacos și burritos când aud Mexicul. Se pare că această țară are mult mai multe de oferit în afară de bucătăria lor de renume mondial. În Mexic, ar trebui să vizitați Cancun, Los Cabos și Tutum.

  1. Germania

most visited countries

Cu o vizită de peste 600.000 de turiști decât Mexicul, Germania este a șaptea țara cea mai vizitată din lume. Germania este, de asemenea, printre cele mai mari 10 țări din Europa. Aici puteți vedea locurile de top pe care ar trebui să le vizitați în capitala sa, Berlin. Pentru tineri și tineri la inimă, asigurați-vă că scăpați de partenerul lor Disneyland: Europa-Park.

  1. Regatul Unit

most visited countries

Regatul Unit se mândrește cu un număr de 35,8 vizitatori turiști în 2016. În Marea Britanie este un sit al patrimoniului mondial UNESCO, care se întâmplă, de asemenea, să fie una dintre cele mai renumite biserici din lume; Westminster Abbey. De asemenea, trebuie să vizitați turnul de ceas celebru din Universitatea Birmingham, numit Vechiul Joe.

  1. Italia

most visited countries

Cu aproape 20 de milioane de vizite decât Marea Britanie, Italia este a noastră cea de-a 5-a țară cele mai vizitate. Aici găzduiește faimoasa biserică Sf. Petru și o mulțime de sculpturi magnifice. Locuitorii și cei care au fost deja în țară recomandă și mai multe restaurante italiene.

  1. China

most visited countries

Credeți sau nu, China se situează destul de înalt pe lista noastră. Țara, de asemenea, renumită pentru abilitatea lor de a produce totul, are, de asemenea, mai multe atracții turistice de oferit. Evident, Marele Zid Chinez este printre aceste atracții. Acesta este urmat îndeaproape de armata Terracotta și Palatul Potala.

  1. Spania

most visited countries

Spania oferă atracții de diferite genuri. Acasă sunt biserici faimoase pentru cei care apreciază structurile religioase istorice. Apoi, există și Ibiza, care a fost odată marcată ca capitala de partid a lumii. Spania a înregistrat 75,5 milioane de vizite de turiști în 2016.

  1. Statele Unite

most visited countries

Din secolele anterioare, o majoritate a populației pământului dorește să migreze în SUA. Din anumite motive, a devenit o convingere populară că nu există sărăcie în America (SUA în special). Probabil că acesta este unul dintre motivele pentru care Statele Unite sunt a doua țară cele mai vizitate din lume, înregistrând vizite turistice de 75,6 milioane. Și câștigătorul este … (drumroll)

  1. Franţa

Franța a înregistrat 82,6 milioane de turiști. Nu e de mirare că Parisul este cel mai vizitat oraș din Franța. Cine nu a auzit de Turnul Eiffel sau de Notre Dame, nu? Există, de asemenea, Muzeul Luvru și Palatul de la Versailles pentru a se opri la momentul în Franța.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.