10 țări cele mai sărace din lume

0
665

Lumea este plină de țări înfloritoare și de multe țări care se confruntă cu economii. Am decis să aruncăm o privire la cele 10 țări cele mai sărace din lume . Este important să fiți informat, astfel încât să puteți lua măsuri care ar putea ajuta aceste țări.

Poorest Countries

Lista noastră este generată de informații și cercetări din CIA World Factbook. Lista a fost, de asemenea, compilată analizând PIB (Produsul Intern Brut). Acest lucru măsoară puterea de cumpărare în aceste țări, precum și valoarea bunurilor finite.

Toate țările de mai jos există în Africa, cu excepția uneia. Aceste țări au o populație care a învățat să facă tot ce este mai bun din statutul lor financiar. Acestea fiind spuse, nu există niciun motiv pentru care ar trebui să sufere. Sperăm că această listă vă scântește interesul pentru a afla mai multe.

Consultați lista noastră cu cele 10 țări cele mai sărace din lume de mai jos.

10 țări cele mai sărace din lume

10. Guineea

Guineea are un PIB de doar 1.300 de dolari. Pentru a pune acest lucru în perspectivă, SUA are un PIB de 57.000 dolari și se găsește pe locul 18 pe lista completă. Acest lucru ar trebui să stabilească tonul pentru ca celelalte țări să avanseze.

Poorest Countries

9. Mozambic

PIB-ul Republicii Mozambic se ridică la 1.200 de dolari, ceea ce nu este o mare diferență acum. Cu toate acestea, veți descoperi că o sumă de 100 de euro face ca toate diferențele să avanseze.

Poorest Countries

Fotocred: Rod Waddington

8. Niger

Nigerul are o altă scadență de 100 de dolari, cu un PIB de 1.100 de dolari, ceea ce este incredibil în comparație cu SUA și alte țări.

Poorest Countries

7. Malawi

Malawi este legat de Niger pentru un PIB de 1.100 de dolari, ceea ce înseamnă că diferența dintre primele trei țări pare destul de mică.

Poorest Countries

6. Tokelau

Tokelau ne dă o pauză de la țările din Africa. Face parte din atolurile din Pacificul de Sud și are un PIB de 1.100 de dolari.

Poorest Countries

5. Liberia

Liberia scade până la un PIB de 900 de dolari, ceea ce este incredibil de greu de gândit.

Poorest Countries

4. Republica Democratică Congo

Între timp, Republica Democrată Congo are un PIB de doar 800 de dolari, continuând declinul de 100 de dolari pe lista noastră.

Poorest Countries

3. Burundi

Burundi are același PIB de 800 USD cu Republica Democratică Congo. Sugestia noastră pentru numărul unu este că acesta este dublul PIB-ului țării numărul unu pe această listă.

Poorest Countries

2. Republica Centrafricană

Republica Centrafricană are un PIB de 700 de dolari. Aceasta nu este o scădere mare de la numărul 3.

Poorest Countries

1. Somalia

Somalia are un PIB uluitor de mic de 400 $. Este greu de constatat că țările se luptă atât de mult.

Poorest Countries

Photocred: https://www.flickr.com/photos/najeeb/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.