10 cele mai scumpe iahturi de lux din lume

0
427

[ad_1]

A avea propriul iaht înseamnă simbol de stare. Este o măsură a bogăției, bogăție imensă, deoarece iahturile de lux sunt extrem de scumpe pe care doar cei cu adevărat bogați și le pot permite.

Două dintre cele mai cunoscute nave de lux din zorii secolului al XX-lea au fost Christina O și Savarona. Acestea erau iahturi private comandate de proprietarii lor bogați. Cu toate acestea, apariția lui luxos iahtul ca un moft printre cele mai bogate din lume a început în 1997 până în 2008. În acest interval de ani, s-au născut cele mai mari, cele mai rapide și cele mai extravagante iahturi. Ceea ce a fost odată un simplu vas s-a metamorfozat într-un simbol uimitor al opulenței, care prezintă nu doar cultura bogată și personalitatea extraordinară a proprietarului, ci și bogăția și poziția sa în societate. Sofisticat, elegant, luxos – acestea sunt doar câteva adjective care descriu cele mai scumpe 10 iahturi care au fost construite vreodată în lume începând cu 2018.

1.Doamna Moura

Numărul 10 este cei 210 milioane de dolari Lady Moura al cărui proprietar este Nasser Al-Rashid, un bogat om de afaceri din Arabia Saudită. A fost construit acum 28 de ani de Blohm + Voss Shipyards. Extravaganța iahtului de lux începe cu numele său flamboyant ale cărui litere sunt din aur pur! Da, un aur de 24 de carate! Dar stai, în acest nume de aur există mai mult decât se vede. Lady Moura se mândrește cu o piscină frumoasă, un acoperiș rabatabil, un elicopter și masa elegantă pentru sufragerie de la vicontele Linley. Dar cea mai proeminentă trăsătură a Lady Moura este, fără îndoială, designul său unic, care este în mod distinct din Arabia Saudită. Căptușeala extravagantă a cărei dimensiune este de 344 de picioare, are o platformă hidraulică acoperită cu nisip real care este reglabilă și poate fi făcută să parcheze chiar în linia de plutire. De asemenea, are palmieri și șezlonguri pentru o experiență arabă cu adevărat remarcabilă. Lady Moura este echipată pentru a găzdui 30 de oaspeți cu mai multe camere pentru 60 de membri ai echipajului.

Cele mai scumpe iahturi de lux

2. Al Mirqab

La numărul nouă se află cei 250 de milioane de dolari Al Mirqab. Acest iaht de lux este deținut de nu mai puțin de prim-ministrul și ministrul de externe al bogatului și mic stat din Golf, Qatar. Hamad Bin Jaber Al-Thani și-a făcut iahtul la comandă de către germanul Peters Schiffbau Wewelsfleth. Nu este doar una dintre cele mai mari nave de lux din lume, a fost, de asemenea, a doua cea mai frumoasă din lume în 2008 după finalizarea sa. Al-Mirqab are două săli VIP exclusiv pentru el. De asemenea, dispune de zece apartamente, fiecare cu baie, living luxos și dormitor dublu. Poate găzdui 24 de persoane. Există un total de 55 de camere pentru membrii echipajului. Caracteristicile speciale ale navei extravagante includ cinematograful de la bord, terasa la soare și un heliport. De asemenea, are baruri în aer liber, un jacuzzi și, bineînțeles, o piscină. Mai mult, găzduiește și o varietate de echipamente pentru sporturi nautice.

3. Dilbar

Locul 8 ii revine Superyacht Dilbar, o linie de lux de 250 de milioane de dolari deținută de oligarhul rus Alisher Usmanov. Această linie elegantă a fost construită de Lurssen Yachts în 2008. Numele Dilbar este de fapt mama oligarhului. La o dimensiune gigantică de 360,89 de picioare, este unul dintre cele mai mari iahturi din lume. Căptușeala de lux are multe caracteristici extravagante, printre lor sunt piscina spa de ultimă generație și un club de plajă. Barca are un spațiu considerabil care poate avea 20 de oaspeți la bord cu 48 de membri ai echipajului.

Cele mai scumpe iahturi de lux

4. Al Said

Pe locul șapte se află, de asemenea, una dintre cele mai mari bărci din lume, în valoare de 300 de milioane de dolari Al Said. Acest iaht extravagant este deținut de sultanul Omanului, Qaboos Bin Said Al Said, din al cărui nume este și derivat. Fabricat de Lurssen Yachts între 2007 și 2008, nu există suficiente informații despre caracteristicile superyacht-ului, deși are o sală de concerte imensă, care poate găzdui o orchestră de 50 de piese! Fiind una dintre cele mai mari bărci din ultimul deceniu, ar putea găzdui 70 de oaspeți și 154 de membri ai echipajului.

Cele mai scumpe iahturi de lux

5. Yacht cu motor A

Al șaselea cel mai luxos iaht este cel de 323 de milioane de dolari Yacht cu motor A. Uriașul superyacht care are o lungime de 400 de picioare evocă un design de navă de război ascunsă deținut de cuplul miliardar rus Andrey și Aleksandra Melnichenko. Fără îndoială, Motor Yacht A este un simbol al extravagantei. Realizat și proiectat de Blohm + Voss din Hamburg, are un dormitor matrimonial și o discotecă pe o suprafață imensă de 2.500 de metri pătrați. Interiorul bărcii, cu pereți în oglindă, se întinde pe 24.000 de metri pătrați, suficient de mare pentru acomoda șase apartamente pentru oaspeți care pot fi convertite în cabine. Mobilier cu design rafinat, sticlărie și vesela, toate sunt realizate din cristal francez. Nu este un lux suficient, deoarece super-yacht-ul se laudă nu cu una, ci cu trei piscine, una cu fundul de sticlă chiar deasupra discoteca. De asemenea, are un hangar pentru elicopter și o barcă mare cu viteză fixată în carenă. De asemenea, ar putea găzdui până la 14 invitați și spațiu suficient pentru a găzdui o echipă de 42 de membri ai echipajului.

6. Dubai

Deja numele în sine repesenta extravaganţă. Acest vas de lux de 350 de milioane de dolari este al cincilea cel mai scump iaht din lume. Este deținut de nu mai puțin de emirul Dubaiului, Alteța Sa Regală șeicul Mohammed Rashid al- Maaktoum. El a avut și cea mai mare contribuție în designul interiorului său. Frumosul superyacht are mai multe zone pentru plajă. Jacuzzi-urile sunt, de asemenea, peste tot. Piscina din Dubai este decorată cu plăci rafinate realizate manual. De asemenea, mozaicurile sale colorate realizate manual domină interioarele. Una dintre cele mai uimitoare caracteristici este scara circulară ale cărei trepte sunt din sticlă care își schimbă constant culoarea.

Colaborarea inițială a doi producători de iahturi de lux, Blohm + Voss și Lurssen, Dubai are o punte de proprietar pe două niveluri, cu săli sociale și saloane uriașe. Are mai multe apartamente VIP și spațioase pentru oaspeți și un spațiu la fel de mare pentru membrii echipajului, însumând 115.

7. Azzam

Azzam, care a fost descris de producătorul său, Lurssen Yachts, drept „cel mai complex și mai provocator iaht care a fost construit vreodată”, este deținut de șeicul Khalifa bin Zayed al-Nayan, președintele Emiratelor Arabe Unite, care este și emirul lui Abu. Dhabi, capitala Emiratelor Arabe Unite.
La 650 de milioane de dolari, Azzam este a patra cea mai scumpă linie de lux din lume. În plus, nu numai Azzam este scump, este, de asemenea, cel mai mare iaht de lux din lume, cu o lungime de 590 de picioare. Prin urmare, Emiratele Arabe Unite nu se laudă doar că au cea mai înaltă clădire din lume – Burg Khalifa, dar au și cel mai mare iaht din lume, care este Azzam. Dacă asta nu este suficient, se spune că Azzam este, de asemenea, cel mai rapid iaht de lux din lume, cu o viteză de 30 de noduri sau 35 mph! Nu este deloc surprinzător că s-a vorbit despre acest oraș, mai ales în lumea navigației și a navigației. Deși se știe puțin despre caracteristicile lui Azzam, Christophe Leoni, decoratorul de interior francez al fastuoasei bărci a oferit o descriere potrivită – sofisticat și luxos.

8. Străzile din Monaco

Ce zici să vezi o miniatură plutitoare a frumoasa Monaco traversează Marea Mediterană? Ei bine, acest lucru nu este imposibil, deoarece al treilea cel mai scump iaht de lux din lume este Streets of Monaco, în valoare de 1,1 miliarde de dolari. Ei bine, poate că nu este de fapt întregul oraș, dar strada din Monte Carlo, din care este modelată, reprezintă toată opulența pe care o posedă Monaco. Totul, de la Hotel de Paris și Loews Hotel la Cafe de Paris, Cazinoul Monte Carlo și circuitul de curse, au fost replicat în această barcă gigantică care se întinde pe 500 de picioare. Realizat de Yacht Island Design din Derbyshire Country England, superyacht-ul se mândrește cu un teren de tenis și piscine minunate. Oaspeții vor avea o senzație de sofisticat ambianta dintre cele mai bune hoteluri din Monaco.

The Streets of Monaco se mândrește cu șapte apartamente de oaspeți care are capacitatea de a găzdui 16 persoane. Fiecare dintre aceste apartamente extravagante are propria sa baie și dressing-uri, recepţie hol si balcon. Acestea sunt toate situate în piesa centrală a căptușelii numită „Atriul”. Tot în acest Atrium se află și apartamentul elegant de 30 de etaje al proprietarului-miliardar. Alte caracteristici ale superyacht-ului sunt colțurile pentru grătar, o cascadă relaxantă și o cantină elegantă cu vedere sub apă, submarine și, desigur, un elicopter.

9. Eclipsa

Miliardarul rus Roman Abramovici deține Eclipsă, despre care se spune că va costa de la 800.000 la 1,5 miliarde de dolari. Este clasat ca fiind al doilea cel mai scump iaht din lume, al doilea după History Supreme. Fabricat de Blohm și Voss din Hamburg, dimensiunea colosală a superyacht-ului de 536 de picioare lungime este de mare avantaj pentru că are multe caracteristici avansate. Una dintre cele mai unice și uimitoare caracteristici ale lui Eclipse este sistemul său de securitate încorporat care este capabil să detecteze vizitatorii nedoriți, un scut anti-paparazzi care nu va permite fotografilor să facă fotografii, un sistem de apărare antirachetă. și ferestre antiglonț. Linia luxoasă găzduiește 24 de cabine de oaspeți, două heliporturi și, de asemenea, un mini-submarin. Extravaganța lui Eclipse necesită 70 de membri ai echipajului pentru a-l menține.

Cele mai scumpe iahturi de lux

10. Istoria Supremă

Opulența este definită pur și simplu ca Istoria Supremă! Cu 4,5 miliarde de dolari, este cel mai scump iaht din lume! Poate fi de dimensiuni relativ mici, la 100 de picioare, dar producătorii, Stuart Hughes din Marea Britanie, au avut nevoie de trei ani pentru a finaliza. Acest simbol al bogăției și al generozității a fost dobândit de un om de afaceri bogat fără nume din Orientul Îndepărtat, un malaezian.

Prețul uluitor se potrivește pentru o barcă extravagantă care este în mare parte făcută din aur și platină, în interior și în exterior. Baza garniturii de lux este acoperită subțire cu aur solid, inclusiv puntea, șinele și scările și, credeți sau nu, chiar și ancora! Greutatea combinată a metalelor prețioase folosite pentru a face acest superyacht scump și luxos totalizează 100.000 kg sau 220.000 lbs! Cea mai uimitoare și superbă caracteristică a History Supreme este dormitorul matrimonial superb proiectat. Unde pe Pământ s-ar putea vedea un meteorit autentic încorporat pe pereții lui? La unicitatea sa se adaugă o figurină de Tyrannosaurus Rex făcută din oasele reale ale animalului dispărut! Ca să fie egal mai rare și inimitabil este Aquavista Panoramic Wall Aquarium, realizat elegant. Este realizat din aur de 68 kg de 24 de carate și împodobește elegant suita miliardarului. Nu numai asta, diamantele abundă, de asemenea, în supeyacht. În dormitorul generos este un iPhone acoperit cu 500 de diamante tăiate. Alături sunt două piese comutabile din piatra prețioasă care este fixată peste „Butonul Home” al telefonului. Unul este unul roz de 7,4 carate, iar celălalt este unul de 8 carate despre care se spune că este rar. Și apropo, asta nici măcar nu este suficient. Împreună cu iPhone-ul împânzit cu diamante este și o sticlă de lichior care are un diamant excepțional de rar de 18,5 carate, cu un preț de 54 de milioane de dolari! Este într-adevăr Suprem în toate felurile sale. Cu adevărat, unul care este deja scris în istorie.

Construcția tuturor acestor iahturi minunate cere o cantitate enormă de fabricarea plasticului marin precum și crezervoare uzuale de plastic precum cele fabricate de Industrial Plastics din Brisbane, Australia.

[ad_2]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.