10 cele mai scumpe stațiuni din lume

0
238

[ad_1]

Stațiunile au depășit hotelurile cu popularitatea și numărul crescut de oaspeți. Oameni din diferite părți ale lumii caută stațiuni care oferă confort, liniște și lux pentru a evada din natura stresantă a lumii aglomerate. Avem vești bune pentru tine! Aceste stațiuni de lux vă pot oferi cu siguranță ceea ce aveți nevoie!

Iată cele mai scumpe 10 stațiuni din lume.

10. Cayo Espanto din Belize

Stațiunea uimitoare a Cayo Espanto, situat în Belize, poate găzdui 14 oaspeți în total cu cele cinci vile ale sale. Dacă aveți 1395 USD, puteți profita de terenul de golf și puteți experimenta pescuitul și scufundările cu un majordom personal pentru o noapte în această stațiune.

Cele mai scumpe stațiuni - Cayo Espanto din Belize

Sursa imagine: OLya_L / Shutterstock.com

9. Insula Turtle din Fiji

Cu prețurile cuprinse între 1632 USD și 2390 USD, puteți savura opulența stațiunii, care include pescuit, picnic, băuturi și mese pentru sejurul de o noapte.

Cele mai scumpe stațiuni - Turtle Island din Fiji

8. Insula Fregate din Seychelles

Această stațiune exotică de Insulele Fregate poate gazdui 40 de oaspeti cu cele 16 vile din care este formata. Puteți să stați la această stațiune și să vă bucurați de serviciile sale generoase cu suma de 2450 USD pentru o noapte.

Cele mai scumpe stațiuni - Insula Fregate din Seychelles

7. Altamer în Anguilla

Una dintre cele mai extravagante și plăcute stațiuni din lume vă oferă o experiență extraordinară, mai ales în cunoscuta lor vilă „African Sapphire” care se întinde pe 1400 mp. Experimentați simbolul paradisului pentru 4714 USD pe noapte și 80.000 USD pentru o săptămână.

Cele mai scumpe stațiuni - Altamer din Anguilla

6. Sandy Lane în Barbados

Amplasat în Caraibe, este una dintre cele mai luxoase stațiuni din întreaga lume, cu o suprafață de peste 7730 de metri pătrați. Ajuns pe locul 6 pe listă, promite oaspeților săi vederi și facilități uluitoare. Cu prețul minim de 8.000 USD pentru un sejur de o noapte, în timp ce maximul poate depăși până la 25.000 USD, puteți experimenta deja simbolul luxului și măreției.

Cele mai scumpe stațiuni - Sandy Lane din Barbados

5. Cel Experienta Rania în Maldive

Cu suma generoasă de 9.500 USD în fiecare noapte, puteți experimenta deja facilitățile magnifice ale stațiunii. Acest preț acoperă servicii excelente, cum ar fi lounge spa, bucătar privat, iaht de 30 de metri, scufundări, pescuit, excursii și multe altele. În plus, stațiunea este capabilă să găzduiască maximum 9 oaspeți simultan.

Cele mai scumpe statiuni - The Rania Experience in Maldive

4. Casa Contenta din Miami

Servicii de limuzina, majordom personal și terapeut, puteți obține aceste servicii la Cosa Contenta Resort. Puteți sta la această stațiune într-o cameră la alegere pentru 11.600 USD pentru o noapte. Camerele sunt proiectate profesional în timp ce reprezintă diferite țări. Puteți folosi baby-sitter, bucătar și puteți folosi și piscina dacă doriți.

Cele mai scumpe stațiuni - Casa Contenta din Miami

3. Musha Cay din Bahamas

Cu vederi spectaculoase, plaje minunate cu nisip alb și senzație de mângâiere, Musha Cay chiar merita sa faca parte din lista. Puteți experimenta aceste lucruri în această stațiune uluitoare, stând o zi cu un preț de 24.750 USD. Musha Cay se întinde pe o suprafață de până la 150 de acri.

Cele mai scumpe stațiuni - Musha Cay din Bahamas

2. Insula Necker din Insula Virgină Britanică

Această insulă extravagantă deținută de domnul Richard Branson trebuie să fie în lista dumneavoastră de stațiuni pe care să le vizitați în această lume. Cu suma de 30.000 USD, puteți face navigație, croazieră și puteți lua mese bune pentru o noapte. Puteți găsi această stațiune frumoasă în Insula Virgină Britanică.

Cele mai scumpe stațiuni - Insula Necker din Insula Virgină Britanică

Sursa imaginii: Sadie Whitelocks / Shutterstock.com

1. Isla de sa Ferradura din Spania

Cea mai luxoasă și magnifică stațiune se găsește pe insula Spania, care este Isla de sa Ferradura. Are un preț foarte ridicat, cu suma de 42.000 USD pentru un sejur de o zi.

  Cele mai scumpe stațiuni - Isla de sa Ferradura din Spania

Sursa imagine: www.villaguru.com

[ad_2]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.