15 dintre cele mai mortale animale

0
1821
Bine de stiut

Natura este plina de pericole.Realitatea: Diferite animale mortale din întreaga lume reușec să omoare foarte multi oameni in fiecare an. Dacă doriți să știți de cine sa va feriti aici aveti lista celor mai mortale animale de ființe umane. Top de la 1 la 15
15 – Albina

Close-up of honey bee
Close-up of honey bee

Acul unei albine,nu este numai dureros, dar de asemenea, foarte periculos. 53 de oameni mor în fiecare an de la intepaturile albinelor, de obicei de la alergii.Ai observat o albină care a aterizat pe brațul tău? Cel mai inteligent lucru de facut ar fi sa nu fii nervos și sa aștepti cu răbdare până zboară departe. Acesta va pleca cat mai departe ,daca nu se v-a simti amenintata.
14 – Leul
Leul
Leii,regii junglei,ucid in medie de 70 de persoane pe an.
13 – Meduza
Meduzele
Meduza:cosmarul fiecărui surfer,omoara zeci de innotatori in fiecare an. Chiar daca nu mor de la ea – o intepatura de la o meduza este un calvar într-adevăr dureros.Pentru a scapa cel mai bine este de mers la piscina.
12 – Tigru
Tigru
Tigrii pot elimina o ființă umană într-o fractiune de secunda. In fiecare an, aproximativ 100 de persoane sunt ucise de tigri.
11 – Renii
Reni
Nu vă asteptati la aceasta! Renii nu sunt niste animale violente, dar din cauza lor suntem implicati in accidente rutiere mortale. În jur de 120 de persoane mor in fiecare an din cauza acestora.
10 – Caini
Caine mortal
Acestia sunt drăguți,loiali, dar pot fi de asemenea, foarte periculosi. Câinii domestici ucid aproximativ 25.000 de oameni pe an – cea mai mare parte din cauza rabiei.
9 – Bivolul
Bivol
Bivolul are aproximativ 1,5 tone,ceea ce inseamna ca nu este considerat un animal foarte furios,dar din cauza lui se produc aproximativ 200 de decese in fiecare an.
8 – Elefantul
Elefantul
Elefantii sunt imensi, de asemenea, în unele țări iau contact cu oameni zi cu zi. Aproximativ 500 de persoane mor in fiecare an.
7 – Crocodilul
Crocodilul
Ar putea fi cel mai înfricoșător animal pe lista – Crocodilii ucide jur de 1,000-1,500 oameni in fiecare an.
6 – Hipopotanul
Hipo
Un alt animal imens pașnic…dar atunci când devine nebun, nimic nu il poate opri. Aproximativ 500 de persoane sunt uciși în fiecare an de hipopotami.
5 – Scorpionul
scorpion
El nu este cel mai mare sau cel mai puternic animal din lume,ci este mic si musca. Acestia sunt scorpionii.Când se întâlnesc cu oameni de obicei inteapa – și ar putea fi foarte periculos. In fiecare an, aproximativ 5.000 de oameni mor din cauza unei intepaturi de scorpion.
4 – Sarpele
Sarpe
Numerele de aici încep să degenereze un pic: Aproximativ 50.000 de oameni mor in fiecare an din muscaturile de sarpe.
3 – Oamenii
Oamenii
Suntem cei mai buni in uciderea noastra.Dacă vom continua în acest ritm – probabil că în două-trei decenii, nu v-om mai exista. Oamenii ucid in jur de 475.000 de persoane in fiecare an.
2 – Mustele
Mustele
Mustele

Cei mai mari ucigasi nu ucid in mod direct, ci din cauza raspandirii bolilor. Ca exemplu – muștele – care pot raspandi numeroase boli. In fiecare an, aproximativ o jumătate de milion de oameni iau boli mortale provocate de catre muste.
1 – Tantarii
Tantarii
Tantarii

Și dacă vorbim despre boli, nimeni nu le răspândește mai bine ca țânțarii. 1.000.000 de oameni mor in fiecare an!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.