15 locuri părăsite care îți dau fiori

0
5461
Hotelul Salto, Columbia

Sunt mulți care spun că singurul lucru permanent în această lume este schimbarea. Cărțile de istorie ne permit să înțelegem trecerea timpului, dar există și monumente reale care vorbesc despre trecut, în felul lor. În timp ce unele dintre aceste comori sunt protejate și îngrijite, altele sunt lăsate în paragină.

Noi am făcut o selecție cu cele mai fantomatice locuri abandonate din întreaga lume. Sub tot praful, rugină și fisuri există poveștile oamenilor care au trăit în acele părți. Totul pare ca și cum oamenii doar au construit aceste monumente, apoi au plecat, lăsând totul în urmă.

15

Biserică părăsită, Canada

Biserică părăsită, Canada

14

San Zhi, Taiwan

San Zhi, Taiwan

Aceste case ciudate au fost construite pentru a fi destinații de vacanță a ofițerii Statelor Unite întorși din Asia. Dar, din păcate, investitorii au murit într-un accident de mașină și construcțiile au fost oprite. Mai mult, în 2010 aceste clădiri au fost demolate.

13

Insula Hashima, Japonia

Insula Hashima din Japonia are o gamă largă de porecle, inclusiv Battleship (pentru forma sa) ori Duhul Sfânt.
De la sfârșitul anilor 1800 până la sfârșitul anilor 1900 insula a fost extrem de populată datorită minelor de cărbune care se aflau în zonă, însă după ce Japonia a trecut treptat de la cărbune la petrol, oamenii au abandonat locul, iar acum arată precum un oraș fantomă.

12

Spital militar abandonat, Beelitz, Germany

Acest spital a fost construit la sfârșitul anilor 1800 și în acest loc și-a tratat Hitler o rană la picior, pe care o avea din bătălia de la Somme din 1916. Unele părți din acest spital mai sunt în funcțiune, însă mai mult din jumătatea spitalului arată ca un loc parasit după ce sovieticii au plecat în 1995.

11

Bază pentru submarine, Balaklava, Ucraina

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.