24 minuni ale lumii

0
5136
Oregon

Pământul ascunde atâtea locuri frumoase, de la cascade mărețe și orașe pierdute, până la atreacții misterioase și minuni naturale.

În fața acestor locuri grandioase nimeni nu poate înclina din cap cu dispreț și, cu atât mai mult, nimeni nu poate spune că ele nu sunt minuni ale lumii.

Așa că, oriunde te-ai afla, poți găsi un loc în care te poți relaxa și bucura de darurile pe care natura le-a lăsat omenirii.

24

Maroon Bells-Snowmass Wilderness, Colorado

Această zonă pustie se află în munții Elk, în Colorado și are peste 100 de kilometri de traseu, pe care dacă ai de gând să îl străbați, peisajul te va încânta.

Cel mai apropiat oraș este Aspen, iar întreaga zonă se întinde peste 181.000 kilometri.

23

Zhangye Danxia, Gansu, China

Zhangye Danxia, Gansu, China

Formațiunile care par a fi un curcubeu sunt rezultatul gresiei de culoare roșie și sedimentelor minerale. În plus, specialiștii afirmă că acest loc are peste 24 milioane de ani vechime.

22

Leagănul de la sfârșitul lumii, Baños, Ecuador

Această casă în copac este siuată la marginea Ecuatorului. Ceea ce o face specială este faptul că din ea se poate vedea un vulcan activ, din apropiere. În plus, în acest loc este și un leagăn, însă nu toți au curajul să îl încerce.

21

Marea Blue Hole, Belize

Marea Blue Hole o prăpastie care forma unui imens submarin, fiind situată în largul coastei Belize. Aici este cel mai bun loc pentru scufundări.

20

Câmpuri cu lalele, Olanda

Acest loc minunat mai este cunoscut și sub numele de Grădina Europei, un spațiu plin cu lalele colorate.

19

Peștera Hang Son Doong, Provincia Quang Binh, Vietnam

Această peșteră este cea mai mare peșteră din lume și a apărut aproximativ acum 2-3 milioane de ani. Pentru a îți putea imagina cat este de mare, gândește-te că în ea ar încăpea un bloc cu 40 de etaje.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.