25 de iluzii optice care te vor lăsa amețit și confuz

0
11441
10

Turnul inclinat

Turnul din Pisa

Da, turnul inclinat din Pisa chiar se inclina, dar aceste doua imagini sunt de fapt aceleasi. Desi in imaginea din dreapta pare sa fie mai inclinat decat in cea din stanga, totul este doar in capul tau.

9

Wonder Block

Wonder Block

Din nou, avem de a face cu un obiect imposibil, doar ca, de aceasta data, este rotatia blocurilor care este inconsecventa. Sunt alaturi sau una peste alta? Poate de asta se numesc figuri indescifrabile.

8

Scari plutitoare

Scari plutitoare

Timp de secole artistii au impins limitele noastre perceptuale la maxim si daca vreodata veti avea norocul, din unghiul potrivit, s-ar putea sa le prinzi doar cu o privire in aplicatiile practice artistice ale iluziilor optice si modul in care mintea noastra le interpreteaza.

7

Silueta care se roteste

Silueta

Creata de web design-erul Nobuyuki Kayahara, unii oameni vad silueta invartindu-se in sensul acelor de ceas, in timp ce altii o vad rotindu-se invers. Nu petrec prea mult timp incercand sa o descifreze, desi, ai putea sta aici toata ziua.

6

Sus si jos

Sus si jos

Desi este evident ca pilonii stau in aceeasi pozitie orizontala, creierul nostru este convins ca aceastea ar trebui sa se miste spre dreapta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.