25 de lucruri pe care filmele de animatie Disney le-a omis

0
13416
Tangled

Nu exista nici o indoiala ca aproape toata lumea iubeste filmele de animatie Disney. Desi putem spune multe de ce acest lucru este adevarat, cel mai comun lucru este arta prin care animatia prinde viata iar visele devin realitate. In ciuda faptului ca iubim filmele Disney la fel ca oricine altcineva, am observat cateva lucruri care lipsesc din naratia lor. De la Beauty and the Beast (Frumoasa si Bestia) pana la The Little Mermaid (Mica Sirena), astazi exploram 25 de lucruri care au fost omise.

25

De ce Charlotte nu s-a transformat intr-o broasca atunci cand l-a sarutat pe Naveen… de mai multe ori?

Charlotte

Charlotte nu s-a transformat intr-o broasca atunci cand l-a sarutat pe Naveen. L-a sarutat dupa miezul noptii (cand nu mai era printesa), insemnand ca trebuia sa se transforme in broasca asa cum a patit si Tiana. In plus, Charlotte il saruta de mai multe ori.

24

Simba si Nala sunt frate si sora?

Simba si Nala

Simba si Nala nu ar putea fi frati daca in tot filmul sunt doar doi lei, Mufasa si Scar? Avand in vedere ostilitatile care apar intre Scar si Nala, Mufasa este, probabil, tatal acesteia.

23

De ce Scar nu l-a ucis pe Simba dupa incaierare?

Scar

De ce incredinteaza aceasta sarcina destul de importanta in hienele in care se stie ca are incredere? Nu este CSI; sunt doar lei. Nu exista teste ADN, imagini de securitate, criminalisti experti. Scar i-ar fi putut face felul lui Simba langa corpul tatalui sau si nimeni nu ar fi stiut.

22

De ce culoarea parului lui Rapunzel se schimba dupa ce se tunde?

Rapunzel

Parul lui Rapunzel se transforma total in castaniu atunci cand il taie. Cu toate acestea, mai devreme in film, doar parul care a fost taiat devenea castaniu. Nu ar fi trebuit ca parul ramas pe cap sa ramana blond?

21

De ce trebuia ca Mulan sa plece?

Mulan

In timpul instruirii, generalul Lee Shang ii inmaneaza lucrurile si ii spune sa plece acasa. Daca Mulan, care este cel putin capabila sa alerge, este trimisa acasa, atunci sigur ca tatal ei, care abia poate merge, nu ar fi reusit nici el, si, prin urmare, nu ar fi fost ucis. Astfel, aceasta cam neaga principala preocupare a tuturor de la inceput.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.