aflati.ro - Afla lucruri si fapte interesante!

Menu

25 de lucruri pe care filmele de animatie Disney le-a omis

15

De ce toata lumea aplauda cand Anna il loveste pe Hans?

Anna si Hans

Deci, Elsa este vrajitoare, Anna o ia pe urmele ei, si il lasa pe Hans responsabil cu imparatia. El guverneaza binevoitor, ajutand oamenii cu alimente si paturi. El chiar plange atunci cand crede ca Anna a murit. Nimeni din imparatie nu stie despre tradarea sa.

14

De ce satenii o accepta brusc pe Elsa si vrajitoriile ei?

Elsa

Serios acum. Nu erau toti speriati de ea? Dar acum totul este in regula pentru ca le-a facut un patinoar?

13

De unde provin puterile lui Elsa?

Elsa

Vorbind de puterile ei, e foarte ciudat, pentru ca nu se spune nimic despre sursa puterilor ei, mai ales ca in majoritatea celorlalte fiinte Disney supernaturale primesc o explicatie destul de detaliata despre cum si-au primit puterile. Se pare ca milioanele de fani Frozen vor ramane cu aceasta intrebare toata viata lor sau doar… Let it Go!

12

Ce fac cei sapte pitici cu toata comoara pe care ei o gasesc in mina?

Cei sapte pitici

In ciuda faptului ca gasesc comori in mina si toate bunurile pe care par sa le apartina, ei nu par sa duca o viata confortabila. Ei nici macar nu-si pot angaja o servitoare sa le faca curat in casa.

11

Cum au ramas pantofii din sticla a Cenusaresei… sticla?

Cenusareasa

Cand ceasul a batut miezul noptii, tot ce Fairy Godmother a transformat pentru Cenusareasa s-a intors in forma sa originala, totul, mai putin pantoful pe care l-a lasat in urma la bal. Ce coincidenta nebuna, nu?

Categorii:   Copii, Diverse

Comentarii